IV. Félegyházi Pékség Kupa

IV. Félegyházi Pékség Kupa

2018. szeptember 5. 10:00

Szeptember 14-én és 15-én negyedik alkalommal rendezik meg a nemzetközi férfi felkészülési torna keretében a Félegyházi Pékség Kupát, a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban.

Részletek
Pontvesztés kétgólos előnyről

Pontvesztés kétgólos előnyről

2018. szeptember 2. 19:05

Folytatta idegenbeli szereplését és a még nyeretlen Bácsalmási PVSE otthonába látogatott a Kiskunfélegyházi HTK labdarúgócsapata szeptember 2-án, a megyei I. osztályú bajnokság 4. fordulójában. Felemás előjelekkel várta a bajnoki fordulót a KHTK, hiszen hét közben a Jánoshalmai FC ellen búcsúzott a Magyar Kupától, ellenben a legutóbbi három idegenbeli bajnokiján 7 pontot szerzett. A mérkőzést jól kezdte a félegyházi együttes, Tóth István és Valkai Tamás góljaival az első félidő végén már 2-0-ra vezetett. A Bácsalmás azonban nem adta fel, a 66. percben előbb szépített, majd a 78. minutumban Ivkovic az egyenlítő találatot is elérte (2-2). Kétgólos előnyről veszített pontokat a KHTK, ennek ellenére csupán két pont a lemaradása a listavezetővel szemben.

Részletek
U16-os győzelem idegenben

U16-os győzelem idegenben

2018. szeptember 2. 17:00

Idegenben, a Kelen SC ellen lépett pályára szeptember 2-án, vasárnap a Astra HFC Női Labdarúgó Klub U16-os csapata. A rangadónak számító mérkőzésen már a kezdő sípszótól kezdve egymásnak estek a lányok, mindkét együttes a három pont megszerzésére törekedett.

Részletek
Döntetlen a félegyházi rangadón

Döntetlen a félegyházi rangadón

2018. szeptember 2. 10:30

A félegyházi Honvéd Sporttelep hátsó pályáján rendezték meg a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság városi rangadóját, a Kiskunfélegyházi HTK II. – Kiskunfélegyházi Vasutas SK találkozót. A KHTK II. győzelemmel, míg a Vasutas vereséggel hangolt a derbire. A fordulatokkal telített mérkőzésen előbb büntetőt hibázott a KHTK II., majd a Vasutas került előnybe. Végül a 92. percben pontot mentett a pályaválasztó KHTK II. (1-1). A játék képe alapján mindkét csapat rászolgált az egy pontra.

Részletek
Jubilált a Kiskun Rollsped Kupa futóverseny

Jubilált a Kiskun Rollsped Kupa futóverseny

2018. szeptember 1. 19:05

Huszonötödik alkalommal rendezte meg a Jogging Plus Szuperinfó Futóklub szeptember elsején a Kiskun Rollsped Kupa utcai futóversenyt Kiskunfélegyházán a Fürdőszálló, a Hősök parkja, illetve a Kossuth utca kijelölt részén. Kedvezett az időjárás a megmérettetésnek, mintegy 200 versenyző ragadott futócipőt kortól és nemtől függetlenül. Az eseményt Balla László, Kiskunfélegyháza alpolgármestere nyitotta meg, az érmeket Szamosi Endre önkormányzati képviselő, illetve a főtámogató képviselője adta át. A verseny célja a futás népszerűsítése volt. A legkisebbek 200 méteres távot, a nagyobbak 600, illetve 1000 métert teljesítettek. Népszerűnek számított a váltóverseny, illetve a főverseny, amelyen 6000, illetve 10000 métert futottak a résztvevők.

Részletek
Ludas Matyi futóverseny

Ludas Matyi futóverseny

2018. szeptember 5. 14:30

Ludas Matyi futama címmel utcai futóversenyt rendez a Móra Ferenc Művelődési Központ megbízásából a Jogging Plus Szuperinfó Futóklub szeptember 8-án, szombaton 10 órától a Kossuth utcán. A XX. Kiskunfélegyházi Libafesztivál keretében tartandó versenyt dr. Horváth Sándor, az Integrál Zrt. elnök-vezérigazgatója nyitja meg. A szervezők mindenkit várnak, aki szeret futni, kikapcsolódni. Eredményhirdetés 12.30-kor lesz a városháza előtti nagyszínpadon.

Részletek
Kiesés a Magyar Kupából

Kiesés a Magyar Kupából

2018. augusztus 30. 09:00

A Pálmonostora SE és a Harta SE legyőzését követően az ugyancsak megyei I. osztályú Jánoshalmi FC-vel csapott össze a Magyar Kupa 3. fordulójában a Kiskunfélegyházi HTK labdarúgócsapata. A Jánoshalmi FC az előző körben a Bácsalmást búcsúztatta, ezúttal a KHTK együttesét is megállította. A mérkőzés első félidejének hajrájában előbb Balázs Dávid szerzett vezetést a Jánoshalmának, majd pedig az 53. percben Harnos Zoltán növelte kettőre az előnyt. A félegyházi együttes a hátralévő időben nem tudott a kapuba találni, így búcsúzott a Magyar Kupától.

Részletek
Elismerte a város Kádár Kitti teljesítményét

Elismerte a város Kádár Kitti teljesítményét

2018. augusztus 29. 18:00

Rekordot felállítva, 2018-ban immár harmadik alkalommal nyerte meg a Kaposváron megrendezett Deseda­ Ultramaraton futóversenyt Kádár Kitti (31), félegyházi ultrafutó. Kitti a 252 kilométeres távot a női mezőnyben egyedüliként szintidőn belül, 35 óra 42 perc alatt teljesítette. A korábbi 24 órás magyar bajnokot, a háromszoros deseda női győztest és többszörös UltraBalaton induló válogatott sportolót az idei, illetve az elmúlt évek eredményeiért köszöntötte a félegyházi városvezetés. A díjat Balla László alpolgármester adta át.

Részletek