Nemzetközi versenyeken szerepeltek

Nemzetközi versenyeken szerepeltek

2018. augusztus 28. 11:00

Három nemzetközi tornán is kesztyűt ragadtak az elmúlt időszakban a Hideg László Boksz Egyesület fiataljai. Júniusban Hódmezővásárhelyen, ezt követően Békéscsabán, augusztusban pedig Szegeden léptek ringbe. Utóbbi helyszínen Gedó György korábbi olimpiai bajnok ökölvívó jelenlétében az egyesület négy tagja sikeres minősítő vizsgát tett. A lelkes fiatalok legközelebb korosztályos magyar bajnokságokon léphetnek szorítóba.

Részletek
Vereség az idénynyitón

Vereség az idénynyitón

2018. augusztus 27. 09:00

Rangadóval kezdte a bajnokságot a megyei II. osztályba frissen visszajutott Kiskunfélegyházi Vasutas SK, amely augusztus 26-án a Tiszaalpári SE-t fogadta hazai pályán. Mindkét csapat a három pont megszerzését tűzte ki célul. A találkozón csupán egy gól született, a mindent eldöntő találatot Borsi Sándor jegyezte a 35. percben, amivel győzelemhez segítette az utolsó húsz percet emberhátrányban játszó Tiszaalpárt. A Vasutas új edzője, Gerecs Attila vereséggel indította a 2018/19-es labdarúgó szezont.

Részletek
Kiskunfélegyházáról a Budapest Honvédig

Kiskunfélegyházáról a Budapest Honvédig

2018. augusztus 27. 17:00

Nagy utat tett meg a kiskunfélegyházi születésű Szabó Bence, aki 12 éves kora ellenére immár a Budapest Honvéd korosztályos utánpótláscsapatában rúgja a bőrt. Bence tehetségére korán felfigyeltek, 5 évesen kezdett el focizni a Kiskunfélegyházi HTK egyesületében. Az elmúlt években több nagy múltú akadémia megkereste, idén nyáron végül a Budapest Honvéd ajánlatát fogadta el. A bemutatkozás jól sikerült, Bence és szülei bíznak a jó folytatásban.

Részletek
Negyedszerre is Csiki Árpád nyerte a Hírös Vágtát

Negyedszerre is Csiki Árpád nyerte a Hírös Vágtát

2018. augusztus 26. 18:00

A Nemzeti Vágta kecskeméti előfutamának győztese Szentkirály település képviseletében a székely származású, Marosvásárhelyen született, de 22 éve már Magyarországon élő Csiki Árpád lett Lord Black nyergében. Ő egyébként a Hírös Vágta történetében immár negyedik alkalommal nyerte meg a versenyt.

Részletek
Elkészült az őszi futsal-menetrend

Elkészült az őszi futsal-menetrend

2018. augusztus 26. 17:00

Megtörtént a Női futsal NB I-ben is a sorsolás augusztus 17-én, pénteken. A részvevő vezetők a felnőtt verseny menetén kívül egyúttal az U17-es bajnokságot is kisorsolták, így a zártkörű bajnokságban résztvevő 8 csapat számára végleges lett az őszi-tavaszi-őszi menetrend.

Részletek
Győzelem az utolsó percben

Győzelem az utolsó percben

2018. augusztus 26. 10:30

A Kalocsa elleni döntetlent követően Lajosmizsére látogatott a Kiskunfélegyházi HTK labdarúgócsapata a megyei I. osztályú bajnokság 3. fordulójában, augusztus 25-én. A szezont a KHTK kezdte jobban, a Lajosmizsei VLC még nem szerzett pontot az idei kiírásban. A gólok sorát ennek ellenére a házigazda csapat nyitotta, Simtchatcha Steve már a 8. percben betalált, igaz csupán rövid ideig örülhetett, Némedi Norbert ugyanis a 9. minutumban kiegyenlített (1-1). Az első negyedórát követően a félegyházi együttes a vezetést is megszerezte ugyancsak Némedi Norbert révén, de az előny nem tartott ki a szünetig, Simtchatcha Steve a 36. percben csapata második gólját elérve egalizált (2-2). A második félidőben sokáig nem zördült meg a háló, egészen a 90. percig kellett várni az újabb gólra. Ekkor a jó formában lévő Koncz Miklós idénybéli ötödik találatát szerezve eldöntötte a három pont sorsát (2-3). Nehéz mérkőzésen értékes győzelmet aratott a félegyházi együttes.

Részletek
Sikerrel rajtolt a KHTK II.

Sikerrel rajtolt a KHTK II.

2018. augusztus 26. 11:50

A Honvéd Sporttelep centerpályájának felújítása miatt a hátsó pályán rendezték meg a Kiskunfélegyházi HTK II. – Kunszállás SE találkozót a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság nyitófordulójában augusztus 25-én. A Kunszállás SE az előző szezonban még a megyei I. osztályban szerepelt, míg a KHTK II. negyedik helyen végzett a bajnokságban. A szomszédvári rangadón csupán egy gól született, a KHTK II. egy szögletet követően Cseh Dániel találatával nyert, a vendég kunszállási együttes csak helyzetekig jutott.

Részletek
Döntetlen Kalocsán

Döntetlen Kalocsán

2018. augusztus 19. 20:05

Kiegyenlített mérkőzésen 2-2-es döntetlent játszott Kalocsán a Kiskunfélegyházi HTK a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 2. fordulójában. Mindkét együttes győzelemmel kezdte a bajnokságot, a Kalocsai FC 4-1-re megverte a Lajosmizsét, míg a KHTK Kelebián diadalmaskodott 5-3-ra. A találkozón kétszer is vezetett a félegyházi csapat, előbb Koncz Miklós lőtt gólt Némedi Norbert beívelését követően, majd a gyors kalocsai egyenlítés után a 36. percben Gajdacsi Mátyás is betalált Szabó Attila centerezéséből. A 2-1-es KHTK vezetés a második félidő elejéig tartott ki, ekkor a kalocsai Vuits Viktor egy védelmi hibát követően második találatát szerezve újfent egyenlített. A mérkőzés utolsó szakaszában több gól már nem esett, az edző értékelések és a játék képe alapján igazságos döntetlen született.

Részletek