Kiválóan indították a versenyszezont a Jogging újonc triatlonistái

Kiválóan indították a versenyszezont a Jogging újonc triatlonistái

2018. május 23. 16:30

Május 20-án rendezték meg Tiszaújvárosban a XXVII. Tisza Triatlon Országos triatlon versenyt, ahol 63 egyesület 846 sportolójának sikerült teljesítenie a távokat. A kiskunfélegyházi Jogging Plus Futóklub hat igazolt utánpótlás triatlon versenyzője kiválóan szerepelt az országos versenyen újonc 1 és újonc 2 kategóriában.

Részletek
Csúcsok, szintek, érmek, jelvények

Csúcsok, szintek, érmek, jelvények

2018. május 22. 17:30

Szentesen jártak a Jogging Plus Szuperinfó Futóklub igazolt úszói a XXII. Óvodától az Olimpiáig Nemzetközi Úszóversenyen, ahol egyéni csúcsokat, érmes helyezéseket, jelvényes időket és szinteket úsztak. A nemzetközi úszóversenyre 30 egyesület 516 sportolója nevezett, köztük olimpiát és világversenyeket megjárt magyar válogatott úszók is.

Részletek
Bajnoki cím kapujában a Vasutas

Bajnoki cím kapujában a Vasutas

2018. május 21. 10:35

Két fordulóval a szezon vége előtt továbbra is öt ponttal vezeti a labdarúgó bajnokságot a megyei III. osztály északi csoportjában a Kiskunfélegyházi Vasutas SK. A félegyházi együttes május 20-án zsinórban a tizenegyedik győzelmét aratta a Fülöpszállási SE ellen. A hétgólos találkozón Makai Zoltán, Czinege Ákos és Abonyi Péter találataival már 3-0-ra is vezetett a Vasutas, a vendégcsapat a hajrában ugyan 3-2-re felzárkózott, de Rácz Tamás révén ismét két gólra nőtt a különbség. A vendég együttes az utolsó percben a harmadik találatát is megszerezte, de egyenlíteni már nem tudott, a Vasutas 4-3-ra nyert, így karnyújtásnyira került a bajnoki címtől. Ha a félegyházi csapat a következő mérkőzésén pontot, vagy pontokat szerez, abban az esetben aranyérmes.

Részletek
Sikeresen zárult a Matolay Nemzetközi Emlékverseny

Sikeresen zárult a Matolay Nemzetközi Emlékverseny

2018. május 21. 12:35

Nyolc ország 118 leány, illetve női versenyzője mutatta be szerenkénti tudását a Matolay Nemzetközi Emlékversenyen, amelynek immár harmadik alkalommal a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnok adott otthont. A Magyar Torna Szövetség által támogatott verseny egyben a Női Tornász Szuper Csapatbajnokság első fordulója volt, amit a Postás SE A- csapata (Székely Zója, Molnár Csenge, Csasztvan Lilla, Péter Sára, Mokosova Barbora) nyert. Egyéni összetettben Kovács Zsófia (Dunaferr SE) győzött Barbora Mokosová (szlovák) és Péter Sára (Postás SE) előtt. Csapatversenyben Szlovákia diadalmaskodott 140.600 ponttal. A szerenkénti döntőknél az ugrást Dévai Boglárka (Szombathelyi SI), a felemáskorlátot és a gerendát Barbora Mokosova (szlovák) nyerte, míg talajon Kovács Zsófia bizonyult a legjobbnak.

Részletek
Gólnélküli döntetlen Városföldön

Gólnélküli döntetlen Városföldön

2018. május 20. 09:00

Nem született gól a Városföldi SE – Kiskunfélegyházi HTK II. összecsapáson a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság északi csoportjának 28. fordulójában, május 19-én. A két csapat őszi találkozóját 4-2-re a KHTK II. nyerte, a félegyházi együttes a bajnoki hajrában a dobogós pozíciókért küzd, így értékes pontokat veszített a középmezőnyhöz tartozó Városföldi SE ellen. A döntetlennel némileg távolabb került céljától a KHTK II., a 2017/18-as szezonból még három forduló van hátra, a félegyházi csapat 56 ponttal jelenleg negyedik a tabellán.

Részletek
Őrzi harmadik helyét a KHTK

Őrzi harmadik helyét a KHTK

2018. május 20. 10:45

Magabiztos játékkal 3-0-ra győzött hazai pályán a Kiskunfélegyházi HTK a Lajosmizsei VLC ellen a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 26. fordulójában, május 19-én. A bajnoki hajrát a harmadik helyről várhatja a KHTK, ha a hátralévő két mérkőzését is megnyeri, akkor a többi eredménytől függetlenül bronzérmesként zár.

Részletek
Hátrányba került az Astra a bajnoki döntőben

Hátrányba került az Astra a bajnoki döntőben

2018. május 19. 20:35

Gólokban gazdag találkozón 7-6-ra nyert hazai pályán a Hajdúböszörményi TE az Astra-4IG Kiskunfélegyházi Bulls ellen, így 2-1-es előnybe került a három győzelemig tartó párharcban a női futsal NB I. bajnoki döntőjében. Az Astra az előző mérkőzéshez hasonlóan ezúttal is az eredmény után futott, ugyan 2-0-ás hátrányból Krascsenics Petra és Nagy Anett góljaival még kiegyenlített, de 2-2-őt követően az együttes kapusát, Farkas Katalin kiállította a játékvezető. Ezt kihasználva a Hajdúböszörmény előbb három, majd pedig négy góllal is elhúzott. 7-3-as hátrányban az Astra nagy hajrával tíz perc leforgása alatt egy gólra felzárkózott, de az utolsó percekben nem sikerült az egyenlítés, a Hajdúböszörményi TE 7-6-ra nyert, így nagy lépést tett a bajnoki cím felé. A párharc negyedik mérkőzését május 26-án, szombaton 19:30-kor rendezik meg az ÁJTI Sport-és Rendezvénycsarnokban.

Részletek
Elkezdődött a Matolay Nemzetközi Emlékverseny

Elkezdődött a Matolay Nemzetközi Emlékverseny

2018. május 19. 16:20

Hagyományteremtő célzattal immár harmadik alkalommal ad otthont a Matolay Nemzetközi Emlékversenynek a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnok. A kétnapos tornán 8 ország 118 leány, illetve női versenyzője mutatja be szerenkénti tudását. A Magyar Torna Szövetség által támogatott verseny egyben a Női Tornász Szuper Csapatbajnokság soros fordulója. Az esemény fővédnöke dr. Magyar Zoltán kétszeres olimpiai bajnok tornász, a Magyar Torna Szövetség elnöke, kiemelt sztárvendége Berki Krisztián olimpiai bajnok.

Részletek