Kiváló félegyházi szenior úszók

Kiváló félegyházi szenior úszók

2018. július 23. 17:30

Július 21-én, Tótkomlóson rendeztek nemzetközi szenior úszóversenyt. A megmérettetésen hét versenyzővel vett részt a Kiskun- Vízi  és Szabadidő Sportegyesület. A csapat 1 arany, 6 ezüst és 5 bronzéremmel zárta a versenyt. A találkozón öt ország 33 egyesületének mintegy 155 versenyzője képviseltette magát - tájékoztatta lapunkat Ónodi László csapattag.

Részletek
Sikeres volt a Kunsági Éden Kupa

Sikeres volt a Kunsági Éden Kupa

2018. július 24. 11:00

A Jogging Plusz Szuperinfó Futóklub szervezésében rendezték meg július 21-én a strand melletti teniszpályákon a Kunsági Éden Kupa Play and Stay országos teniszversenyt. 12 egyesület 35 fiatal játékosa küzdött meg három korcsoportban a serlegekért. A Magyar Tenisz Szövetség által életre hívott Play and Stay rendszerben 6 éves kortól 11 éves korosztályig versenyeztek a gyerekek könnyített feltételekkel, kisebb pályán, alacsonyabb hálónál és könnyebb labdával. Remekeltek a Jogging színeiben szereplő félegyházi fiatalok, akik öt arany és három ezüst mellett egy bronzérmet szereztek.

Részletek
Fiatal kapusokat képeztek

Fiatal kapusokat képeztek

2018. július 17. 09:00

A hagyományokhoz híven Kerpits Ferenc és Tóth Péter kapusedzők vezetésével immár 6. alkalommal rendeztek kapustábort július 9-e és 13-a között a Honvéd Sporttelepen. A táborban elsősorban félegyházi fiatalok koptatták a kesztyűt, de érkeztek Kecskemétről, Kiskunmajsáról, Tiszaalpárról, sőt a győri fociakadémiáról is tehetségek. A foglalkozások célja a leendő kis kapusok megismertetése az alapvető szakmai, speciális mozdulatokkal. Az idősebbek pedig afféle előalapozásként fizikailag és szellemileg hangolódhattak rá a következő bajnoki szezonra.

Részletek
Sikeres veterán focisták

Sikeres veterán focisták

2018. július 16. 12:00

Budapesten rendezték meg a X. Országos Veterán Labdarúgó Fesztivált. A több korábbi volt válogatottat felvonultató erős mezőnyben a kecskeméti csapat a 8. helyezést érte el. A versenyre 78 együttes nevezett, a kecskeméti csapat a Videoton, illetve a Szeged öregfiúival mérkőzött meg. A csapat tagjai: Szapu László, Kurucz Béla, Majoros László, Katona Ottó, Mányoki János edző, Ábel László, Márkli András. Alsó sor: Marsa László, Magyar István, Kiss Sándor, Parti Gyula, Karakas Ferenc.

Részletek
Versenyben legyen csapatunk az első helyért

Versenyben legyen csapatunk az első helyért

2018. július 13. 12:00

Megkezdte a felkészülést a 2018/19-es szezonra a KHTK megyei I. osztályban szereplő felnőtt csapata. A legnagyobb riválisok NB3-ba való feljutásával idén a vezetőség célja, hogy a csapat végig versenyben legyen a bajnokság első helyéért. Ennek érdekében már több minőségi igazolást is végrehajtott az egyesület és még várhatóak további érkezők, távozók. Nagy visszatérő Némedi Norbert, aki ezúttal játékosként igyekszik majd öregbíteni Félegyháza és a KHTK hírnevét.

Részletek
Tiszaújvárosban gáláztak a DMTK-KVSE AQUASPORT triatlonistái

Tiszaújvárosban gáláztak a DMTK-KVSE AQUASPORT triatlonistái

2018. július 10. 16:00

Tiszaújvárosban, a Triatlon Junior Európa Kupa, felnőtt Triatlon Világkupa Verseny és Magyar Triatlon Utánpótlás Gálán szerepeltek a DMTK-KVSE triatlonistái július 7-én és 8-án. Erre az idei szezonban nyújtott teljesítményük alapján kaptak név szerinti meghívást a Magyar Triatlon Szövetségtől. Ezen a versenyen elindulni a hazai utánpótlás korosztály minden triatlonistájának egyik legnagyobb álma. Minden olyan hazai egyesület, amely ma a magyar triatlon sportágban számít, a legjobb versenyzőivel képviselteti magát.

Részletek
Fejlesztő focitáborba várták a gyerekeket

Fejlesztő focitáborba várták a gyerekeket

2018. július 8. 15:00

Harmadik alkalommal szervezett nyári labdarúgótábort Kisistók András utánpótlás-megfigyelő és Fütyü Illés utánpótlásedző Kiskunfélegyházán, a Honvéd Sporttelepen július 2-a és 6-a között. A táborba ezúttal is a félegyházi és a környékbeli 6 és 14 év közötti fiatalokat várták. A német edzésmódszert követő gyakorlatok a mentális, a technikai, illetve a taktikai fejlesztésre irányultak. A napi edzések ennek jegyében teltek, a fiatalok játékos és ügyességi feladatokkal bővíthették tudásukat.

Részletek