Erős szél nehezítette a horgászatot

Erős szél nehezítette a horgászatot

2018. július 5. 13:35

A hagyományokhoz híven kétszer 4 órás páros versenyt rendeztek június 30-án a Balog Tanya Horgásztó és Pihenőparkban. Az erős szél és a változó időjárás ellenére 22 csapat gyűlt össze. A szabályok szerint a páros egyik tagja úszós készséggel, a másik fenekezővel, feeder-rel horgászhatott. A nehézségek ellenére izgalmas versenyt vívtak a felek.

Részletek
Újoncként a profik között

Újoncként a profik között

2018. július 4. 17:30

Kilenc újonc mellett egy gyermek korosztályú versenyzővel vett részt a Jogging Plus a június 24-én rendezett XIII. Mogyi Triatlonversenyen. Három fiatal első alkalommal próbálta ki magát az aquatlon versenyszámban, ahol bizonyították, hogy a medencés versenyek után nyílt vízben is megállják a helyüket.

Részletek
Arany, ezüst és bronzérmek a Rózsa Kupán

Arany, ezüst és bronzérmek a Rózsa Kupán

2018. július 3. 18:00

Június 30-án rendezte meg a Tótkomlósi Úszó Egyesület 17 egyesület 276 gyermek részvételével az évek óta nagy sikernek örvendő Rózsa Kupát. A DMTK-KVSE Aquasport Egyesület 10 versenyzővel képviseltette magát. A gyerekek áldozatos munkája és az edzők szakszerű felkészítése meghozta a remek eredményeket, a csapat 1 arany, 1 ezüst és 2 bronzéremmel, számos pontszerző hellyel és megannyi egyéni csúccsal zárta a jó hangulatú úszó versenyt. Felkészítő edzők: Sebők János, Hajdú László, Görög Imre.

Részletek
Történelmi versenyeken küzdöttek a Koppányok

Történelmi versenyeken küzdöttek a Koppányok

2018. július 2. 16:00

Június 17-én, Hetényegyházán jártak a Koppányok a HISZE által szervezett Dél-Alföldi Régiós Történelmi Versenysorozat negyedik fordulóján. A Kalmár-tónál, festői környezetben megrendezett verseny nagyon jó hangulatban, és az előző évekkel ellentétben tiszta, napos időben zajlott. A pálya kialakítása tökéletes volt, a változatos környezetben kihelyezett sokszínű célok izgalmas versengést biztosítottak az íjászoknak. A terep adta lehetőségek maximális kihasználása által volt lehetőség mélybe lőni, tavat átlőni, sötétből fényre, fényből sötétbe lövésre. A verseny 21 célon 3 lövéses volt, a Történelmi DAR VS versenyszabályzata szerint. Kiskunfélegyházát a versenyen 19 Koppány íjász képviselte.

Részletek
Harmadik helyezés az országos ranglistán

Harmadik helyezés az országos ranglistán

2018. június 29. 17:30

Gyöngyösön rendezték meg a Parafa Kupa úszóversenyt június 23-án, szombaton. A Jogging Plus Szuperinfó Futóklub igazolt úszóit az előző napok szeszélyes időjárása nem tántorította el attól, hogy elinduljanak a nyitott medencés úszóversenyen, ahol a 33 rajtból 11 versenyszámban örülhettek egyéni csúcsnak a sportolók, közülük is kiemelkedő Sipos L. Adél 100 méter pillangóúszásban elért országos ranglista 3. helyezését jelentő 1:14,66-os időeredménye. A 28 csapat által nevezett 273 sportolót felvonultató verseny kiváló erőfelmérőnek bizonyult a közelgő Delfin és Cápa Országos Bajnokság előtt, amelyen a Jogging Plus színeit négyen képviselhetik majd: Sipos L. Adél, Turucz Zoé, Endre Barna és Szalontai Roland. Felkészítő edzők: Bács Ferenc és Szabó László.

Részletek
Szabó Szonja is Magyarország jó tanulója, jó sportolója

Szabó Szonja is Magyarország jó tanulója, jó sportolója

2018. június 29. 13:00

Kiemelkedő sikereket hozott eddigi sportpályafutásában az idei év Szabó Szonjának, a Kiskunfélegyházi Birkózó Sportegyesület egyik versenyzőjének. Annak ellenére, hogy 13 éves, a 14-15 évesek között megnyerte a serdülő országos bajnokságot, valamint a válogatókon kivívta, hogy ő képviselhette hazánkat az idei Serdülő Európa-bajnokságon, június 15-e és 17-e között.

Részletek
Félegyházi teniszsiker

Félegyházi teniszsiker

2018. július 1. 08:30

Nagyszerűen szerepelt Kis-Czakó Eszter június 19-e és 23-a között a Nyíregyházán megrendezett korosztályos tenisz vidékbajnokságon. A leány U12-es kategóriában egyéniben, párosban és csapatversenyben is aranyérmet szerzett a szegedi Gellért SE tagjaként. A József Attila Általános Iskola 6. osztályos tanulójának felkészítését helyi edzők, Fricska Fanni, Horváth István, valamint Bálint Dávid segítették. Az idei esztendő különösen eredményesen alakult Eszter számára, a korosztályos válogatottba is bekerült, valamint egyre több nemzetközi versenyen méretteti meg magát.

Részletek
Két napig pattogott a labda

Két napig pattogott a labda

2018. június 26. 14:30

Június 23-án és 24-én immáron 21. alkalommal rendezték meg a Bene György Tenisz Emlékversenyt a strand melletti teniszpályákon. A férfi egyéni versenyszámban 19 versenyző, míg a párosban 10 pár mérte össze tudását. A versenyen, a hagyományoknak megfelelően igen színvonalas és izgalmas mérkőzéseket játszottak Félegyháza amatőr teniszezői.

Részletek
Síkfutásban győzött Szabó Szonja

Síkfutásban győzött Szabó Szonja

2018. június 26. 13:30

A Kisiskolák Sportversenye Diákolimpia egyrészt a 200 tanuló alatti általános iskolák, másrészt a hátrányos helyzetű települések intézményeinek sportversenye. A megmérettetés országos döntőjén, június 18-a és 21-e között egyszerre három szombathelyi helyszínen zajlottak a küzdelmek. A diákok három sportágban mérhették össze tudásukat: labdarúgásban a III-IV. korcsoportos fiúk, kézilabdában a III-IV. korcsoportos lányok, míg atlétikában az I., II., III., és IV. korcsoport tehetséges sportolói küzdhettek meg a dobogós helyekért. A rendezvényt a Magyar Diáksport Szövetség és a Vas Megyei Diáksport Egyesület közösen szervezte meg.

Részletek