Lemaradt az A döntőről a magyar short track váltó

Lemaradt az A döntőről a magyar short track váltó

2022. február 11. 15:30

Egy elhibázott váltás miatt lemaradt az A döntőről, így csak a szerdai B döntőbe jutott a pekingi téli olimpián a Liu Shaolin Sándor, Liu Shaoang, Krueger John-Henry, Nógrádi Bence összeállítású rövidpályás gyorskorcsolya férfi váltó.

Részletek
Készül már a tavaszra a Kiskunfélegyháza is

Készül már a tavaszra a Kiskunfélegyháza is

2022. február 8. 15:00

Megkezdték a felkészülést a megyei első osztályú bajnokság résztvevői, nincs ezzel másként az őszt a 2. helyen záró Kiskunfélegyháza sem. Ráadásul a Félegyháza minimális hátránnyal második, hiszen pontszámban holtversenyben van a Kiskőrössel, a gólkülönbsége is jobb, viszont a Kiskőrös több győzelemmel szerezte meg a maga 27 pontját.

Részletek
Nagy csatában maradtak alul

Nagy csatában maradtak alul

2022. február 8. 14:00

A hétvégén az Eszterházy SC csapatát fogadta a városi sportcsarnokban a Kiskunfélegyházi KC. Nagyon várták a találkozót, készültek a revansra, ugyanis Egerben szoros meccsen maradtak alul és kaptak ki 4 ponttal – mondta el lapunknak Bindics Gábor vezetőedző.

Részletek
Új sportegyesület, új sportág Kiskunfélegyházán

Új sportegyesület, új sportág Kiskunfélegyházán

2022. február 4. 08:00

A Kiskunfélegyházi Fiatalokért Sportegyesület valójában nem teljesen új, hiszen egy alvó egyesületet keltettek életre 2021 decemberében – tudtuk meg Isán Andrástól, az egyesület elnökétől. Adatok változtatására volt szükség és született egy teljesen új címer is.

Részletek
A megyei döntőbe jutásért úsztak Félegyházán

A megyei döntőbe jutásért úsztak Félegyházán

2022. február 2. 17:00

Január 26-án tartották meg a városi úszás diákolimpiát. A versenyt a Kiskunfélegyházi járás Diáksport Bizottsága szervezte meg a Félegyházi Termál Parkfürdőben. A város általános iskoláiból 62 fiú és 41 leány mérettette meg magát a versenyen, ahol a fő cél a megyei döntőbe jutás volt. A megyei döntőt Kecskeméten rendezik meg, február 9-én. Kiskunfélegyházát 30-35 tanuló képviseli.

Részletek
Győzött a Félegyházi ASI

Győzött a Félegyházi ASI

2022. február 1. 16:30

Hazai mérkőzésen, 11:3-ra nyert a Félegyházi ASI a tabellán előttük álló Ceglédi VSE ellen, január 30-án, vasárnap. A végeredmény nem feltétlenül tükrözi a mérkőzés kiélezettségét, a második körben ugyanis mind a négy mérkőzést csak kis különbséggel, 3:2 arányban nyerték meg a félegyházi játékosok. Benkő Ákos és Pengő Gábor 3-3, Kovács Gábor és Gombola Bence 2-2 mérkőzést nyert meg az összecsapáson, valamint eredményes még a Kovács Gábor–Pengő Gábor páros. Ezzel a diadallal a szép teljesítménnyen túl egy előkelőbb pozicióba lépett a csapat, a második helyért folytatott küzdelemben, megelőzve a rivális ceglédieket. Az idei év a csapat építéséről és a megrősödéséről szól, a mostani eredmény egy nagyon biztató jele annak, hogy jövőre komolyabb célokat is meg lehet fogalmazni, valamint harcba szállni a bajnoki címért – nyilatkozta a mérkőzés után a félegyháziak egyik kiválósága, Kovács Gábor.

Részletek