Nagy csaták a hétvégi pingpongversenyeken

Nagy csaták a hétvégi pingpongversenyeken

2022. március 16. 17:30

A Kalocsai SE II. csapatát fogadta a megyei II. osztályú bajnokságban a Félegyházi ASI II. március 11-én, pénteken. Jól indult a mérkőzés, a két páros meccset a hazaiak nyerték. Az egyéni küzdelmekben, nagy csatában a Kalocsa 11 meccsen győzött, végül 11-7 arányban megnyerte a mérkőzést – mondta el lapunknak Ernyes László, a Félegyházi ASI III. csapatkapitánya.

Részletek
Óriási csata, gól nélkül

Óriási csata, gól nélkül

2022. március 14. 14:00

A 15. forduló előtt a 10. helyen álló, a tavaszi idényben idegenbeli döntetlennel rajtoló Kecskeméti LC a táblázaton a 2., az idény második felét hazai győzelemmel kezdő Kiskunfélegyházát fogadta. A mérkőzés óriási csatát, helyenként nagy vendégfölényt hozott, gólt azonban nem, így megosztoztak a felek a pontokon.

Részletek
Hétvégi program a labdarúgás kedvelőinek

Hétvégi program a labdarúgás kedvelőinek

2022. március 11. 15:00

A hétvégén az alábbi mérkőzések várnak a félegyházi csapatokra. A Kiskunfélegyháza megyei I-es csapata idegenben lép pályára a Kecskeméti LC vendégeként, a Kiskunfélegyháza II. hazai környezetben fogadja a Kunszállás együttesét. A Vasutas SK a Kunszentmiklós vendége lesz.

Részletek
Küzdelmes mérkőzés, vereséggel

Küzdelmes mérkőzés, vereséggel

2022. március 9. 14:00

A csoportelső nyíregyházi együttest fogadtuk hazai pályán, március 6-án a férfi NB II. Kelet bajnokságának 19. fordulójában. Korábban idegenben szoros meccset tudtunk játszani velük, a végére lett csak nagyobb a különbség, 14 pont a javukra. Számítottunk rá, hogy nem veszik félvállról a mostani találkozót, ennek megfelelően erős csapattal is jöttek. Sajnálatos módon kezdődött a mérkőzés: Chiovini Ádám bokasérülést szenvedett, így a kispadról tudta csak tüzelni a csapatot. Húzó játékosunkként nagyon rosszul jött ez nekünk, bízunk mihamarabbi felépülésében.

Részletek