Kecskeméti veteránok nyerték a tornát

Kecskeméti veteránok nyerték a tornát

2015. április 20. 16:45

Kiélezett, nagy csatákat hozott április 18-án a veterán labdarúgó bajnokság 2. tavaszi fordulója Kiskunfélegyházán. A helyiek mellett Békéscsaba, Kecskemét és Szeged öregfiúi húztak stoplist. A körmérkőzések során a 7 ponttal záró kecskeméti veteránok teljesítettek a legjobban. Mögöttük Békéscsaba, Félegyháza és Szeged csapata zárt.

Részletek
Idén is lesz „Utcák és Terek bajnokság”

Idén is lesz „Utcák és Terek bajnokság”

2015. április 17. 15:20

Harmadik alkalommal rendezik meg május 30-án Kiskunfélegyházán az Utcák és Terek kispályás labdarúgó bajnokságot a Honvéd sporttelepen lévő Bulls pályán. A tornára 5+1 fős csapatok jelentkezését várják, akik megküzdhetnek a vándor kupáért. Jelentkezési határidő: május 25. A nevezés díjtalan: [email protected]

Részletek
Eldőlhet a bajnoki cím sorsa

Eldőlhet a bajnoki cím sorsa

2015. április 17. 10:55

Nyolc pontos előnnyel várja a női futsal NBI felső-ági rájátszásának 7. fordulóját az Astra Kiskunfélegyházi Bulls, amely április 18-án szombaton 15 órától a BME csapatát látja vendégül a Kész Arénában. Az Astra győzelem esetén közel kerülhet a bajnoki címhez, hiszen a fordulót követően már csak három mérkőzés lesz hátra a rájátszásból. Emellett szerencsés esetben akár már most bajnoki elsőséget ünnepelhet, de ehhez a Hajdúböszörmény botlása is szükséges.

Részletek
Öttusa Világkupa Kecskeméten

Öttusa Világkupa Kecskeméten

2015. április 16. 18:25

Már csak néhány nap és „öttusa-lázban" fog égni Kecskemét. Sőt nem csak Kecskemét, hiszen a világ sport - azon belül is az öttusa - kedvelő közönsége az április 30. és május 5. közötti kecskeméti öttusa világkupára figyel majd. A programra már most megvásárolhatók a belépők.

Részletek
A megyei II. osztályú csapatok itthon, a megyei I. osztályú gárda idegenben szerepel

A megyei II. osztályú csapatok itthon, a megyei I. osztályú gárda idegenben szerepel

2015. április 17. 10:25

Április 18-án, szombaton 17 órától mindkét megyei II. osztályú félegyházi együttes hazai környezetben lép pályára a labdarúgó bajnokságban. A harmadik helyen álló Kiskunfélegyházi HTK II. az első helyezett Városföld csapatát fogadja. Ezzel egy időben a Kiskunfélegyházi Vasutas a Tiszaalpárt látja vendégül. Április 19-én vasárnap 17 órától a megyei I. osztályú bajnokság listavezetője, a Kiskunfélegyházi HTK Kunszálláson vendégszerepel. Az együttes győzelem esetén megőrzi első helyét a tabellán.

Részletek
„Talpasaink” két aranyat is nyertek a Rezét Kupán

„Talpasaink” két aranyat is nyertek a Rezét Kupán

2015. április 15. 13:00

A Kiskun Természetbarát SE túraszakosztálya hosszú évek óta eredményesen vesz részt a Rezét Kupa versenyeken. A természetjáró tájékozódási túraversenyt idén Balotaszállás és Öttömös környékén rendezték meg április 11-én. Félegyházáról 11 csapat indult a többszínnyomású térképpel és tájékozódási feladatokkal nehezített versenyen. Közülük két közösség az első helyezésért járó oklevéllel és kupával térhetett haza.

Részletek
Veterán labdarúgó tornát rendeznek a hétvégén

Veterán labdarúgó tornát rendeznek a hétvégén

2015. április 14. 10:38

Négy csapat részvételével április 18-án, szombaton 10 órától tartják meg a veterán labdarúgó bajnokság II. fordulóját Kiskunfélegyházán, a KHTK Sportpályán. A félegyháziak mellett Békéscsaba, Kecskemét és Szeged veteránjai küzdenek meg egymással a körmérkőzések során.

Részletek
Már dobogón a Mókusok

Már dobogón a Mókusok

2015. április 13. 09:20

Tovább folytatták jó szereplésüket a tavaszi szezonban a Kiskunmajsai Mókusok a Bács-Kiskun megyei női keresztfélpályás-bajnokságban. A 12. játéknapon a Mókusok az Akasztói Focisulit győzték le 2-0-ra, amivel meg is előzték őket a tabellán. A Mókusoknál a 15. percben dr. Hajagos- Tóth Judit, az 55. percben Sütő Eszter volt eredményes. A bajnokság rendkívül szoros, az első hat csapatot mindössze 6 pont választja el egymástól.

Részletek
Idegenben maradt alul az NBII-es kézilabdacsapat

Idegenben maradt alul az NBII-es kézilabdacsapat

2015. április 12. 20:35

A negyedik pozícióban lévő Balmazújváros otthonában vendégszerepelt a második helyezett Kiskunfélegyházi HTK kézilabdacsapata az NBII-es bajnokság délkeleti csoportjának 17. fordulójában. A rendkívül izgalmas mérkőzésen szünetben 17-15-re a hazaiak vezettek és minimális előnyüket az összecsapás végéig megőrizték (35-32). A félegyháziak vereségükkel három pontos hátrányba kerültek a listavezető Törökszentmiklósi Székáccsal szemben és továbbra is a második helyen állnak a bajnokságban.

Részletek