Rájátszással folytatódik a női futsal NBI

Rájátszással folytatódik a női futsal NBI

2015. február 13. 18:00

Az alapszakasz lezárultával a legjobb 6 csapat a felső-ágban küzd tovább a női futsal NBI-ben. A tabellát 39 ponttal vezető Astra Kiskunfélegyházi Bulls a második helyezett Hajdúböszörményi TE-t fogadja február 14-én, 17:30-kor Budapesten, a Kruj István Sportcsarnokban. Az Astra előnye 8 pont a bajnokságban, így egy győzelemmel tovább növelheti előnyét.

Részletek
Készülnek a rajtra a KHTK labdarúgói

Készülnek a rajtra a KHTK labdarúgói

2015. február 13. 17:35

Február 28-án folytatódik a megyei labdarúgó bajnokság, melynek első osztályában a Kiskunfélegyházi HTK a tabella élén telelt, három ponttal megelőzve a nagybaracskai Híd SC-t. A másodosztályban szereplő KHTK II. ugyancsak kiválóan szerepelt, az őszt 23 ponttal a harmadik helyen zárta. A két csapat januárban kezdte el a felkészülést. A szezonbeli tervekről Busa Imre, a Kiskunfélegyházi HTK Labdarúgó Szakosztályának vezetője számolt be.

Részletek
Diáksiker a megyei úszódöntőben

Diáksiker a megyei úszódöntőben

2015. február 13. 12:05

Kecskeméten rendezték meg február 4-én az úszó diákolimpiai megyei döntőjét, melyen a félegyházi tanulók az iskoláik színeiben álltak rajthoz. A diákok összesen hét arany, öt ezüst és hat bronzérmet szereztek. Az első helyezettek bejutottak a diákolimpia országos döntőjébe, amit márciusban Győrben rendeznek meg.

Részletek
Tízmilliós beruházás indult el a KHTK pályán

Tízmilliós beruházás indult el a KHTK pályán

2015. február 12. 13:50

Férfi, női mellékhelyiségek és a mozgáskorlátozottak számára külön WC épül a Kiskunfélegyházán, a Honvéd Sporttelepen. A beruházás keretében a korábbi szolgálati lakást alakítják át, felszerelik vizesblokkokkal, valamint a játékvezetők számára külön öltözőt hoznak létre. Emellett a főépület folyosójának üvegezését is lecserélik, ami az elmúlt időszakban balesetveszélyessé vált. A felújítási munkálatok február elején kezdődtek el. Erről Katona Andor, a Félegyházi Térségi Sportiskola ügyvezetője számolt be.

Részletek
Újabb félegyházi bunyós közösség kezdi meg a versenyzést

Újabb félegyházi bunyós közösség kezdi meg a versenyzést

2015. február 10. 14:00

Egy esztendeje kezdte meg edzéseit Ramocsa Sándor vezetésével Félegyházán egy újabb boksz egyesület. A sportközösség a Hajdúszoboszlói Papp László Bokszakadémia szakosztályaként készül a versenyekre. Az akadémia tiszteletbeli elnöke, a háromszoros olimpiai bajnok fia, ifj. Papp László február 6-án látogatta meg a szakosztályt és a sportolók mellett a város vezetésével is találkozott.

Részletek
Kosárlabda toborzót hirdetnek

Kosárlabda toborzót hirdetnek

2015. február 18. 23:30

A kosárlabdázás iránt érdeklődő első -és a második osztályos tanulók jelentkezését várja a Félegyházi Térségi Sportiskola a „Kenguru” korosztályú csapata toborzásához. Az edzésekre hétfőn és szerdánként 17-től 18 óráig a Constantinum Sportcentrumban kerül sor. A tréningeket Siber Rita irányítja.

Részletek
Három korosztályban értek el sikert a Jövő Bajnokai

Három korosztályban értek el sikert a Jövő Bajnokai

2015. február 10. 12:30

A leány tini bajnokság 5. fordulóját rendezték meg február 7-én Mezőberényben, ahol a Jövő Bajnokai DSE korosztályos csapata két mérkőzést játszott. A lányok a hazai együttestől kikaptak, míg a DVTK Tiszaújvárost megverték. A fiúk február 8-án a regionális serdülő bajnokság keretében Kecskeméten léptek pályára. A Szentes legyőzését követően a SZEDEÁK „B” csapatával szemben szoros csatában alulmaradtak. Szintén február 8-án az U11-es bajnokság 5. fordulójára került sor Kecskeméten. Itt a Jövő Bajnokai Kenguruk a Pityke Párducok elleni vereséget követően a Miklósi Aprókákat győzték le 87-16-ra.

Részletek
Elkészült a kupadöntő tervezett programja

Elkészült a kupadöntő tervezett programja

2015. február 9. 17:05

Pályabejárást tartottak február 9-én a Magyar Labdarúgó Szövetség és a Sport TV szakemberei a KÉSZ Arénában, a futsal Magyar Kupa idei döntőjének helyszínén. A sportcsarnok feltérképezése mellett elkészült a gála tervezett programja is. E szerint a tétmérkőzéseket „Kelet-Nyugat találkozó” és "játékvezető- edző" mérkőzés előzi meg.

Részletek
A III. Csikós József „Csiki” Emléktornát rendezik meg

A III. Csikós József „Csiki” Emléktornát rendezik meg

2015. február 14. 07:30

Hagyományteremtő célzattal ebben az évben harmadik alkalommal rendezi meg a Csikós József „Csiki” utánpótlás emléktornát a Kiskunfélegyházi HTK Labdarúgó Szakosztálya. A sorozat keretében a KHTK összes utánpótlás csapata pályára lép. A rendezvénnyel korábbi labdarúgójuk emléke előtt tisztelegnek a KHTK tagjai. A torna február 15-én kezdődik el, amikor is 13 órától az U21-es korosztályú csapatok játszanak a Constantinum Sportcentrumában.

Részletek