Kötelező győzelemre tör a KHTK II.

Kötelező győzelemre tör a KHTK II.

2015. március 19. 12:55

Az utolsó helyezett Bócsa csapatát fogadja március 21-én, szombaton 15 órától a Kiskunfélegyházi HTK II. a megyei II. osztályú bajnokság 17. fordulójában. A félegyháziak ősszel 7-0-ra győztek idegenben, így mindenképpen esélyesei a találkozónak. A KHTK II. egy győzelem esetén versenyben maradhat a dobogóért vívott harcban.

Részletek
Elkezdődött a duatlon-szezon

Elkezdődött a duatlon-szezon

2015. március 18. 10:20

Évadnyitó duatlon versenyt rendeztek március 15-én Abonyban, amelyen a félegyházi Jogging Plus Szuperinfó Futóklub triatlonosai is rajthoz álltak. A félegyházi csapat tagjai újonc, gyermek, serdülő, ifjúsági és felnőtt kategóriában méretették meg magukat. Trungel Nagy Zalán és Fricska Anna megnyerte saját versenyét, mellettük több dobogós helyezés született.

Részletek
Bálra készülnek a Mókusok

Bálra készülnek a Mókusok

2015. március 17. 17:40

Jótékonysági bált és vacsora estet szerveznek a Mókusok március 21-én szombaton 19 órától Kiskunfélegyházán a Vállalkozók Ipartestületének Székházában. A svédasztalos vacsora, zene, tánc és tombola mellett a résztevők támogathatják a Mókusok csapatát.

Részletek
Pécsett kapott ki az asztalitenisz csapat

Pécsett kapott ki az asztalitenisz csapat

2015. március 16. 17:10

A jobb erőkből álló Pécs otthonába látogatott március 14-én a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola a Férfi Extra Liga soros fordulójában. A párharcok során Kovács János és Korponai Zoltán egy-egy játékot nyert. A FASI 6-2-re maradt alul a Péccsel szemben.

Részletek
Birkózással ünnepelték március 15-ét

Birkózással ünnepelték március 15-ét

2015. március 16. 16:45

Petőfi Kupa szabadfogású versenyen vettek részt Kiskőrösön március 15-én a Kiskunfélegyházi Vasas TK birkózói. A tornán 206-an léptek szőnyegre. A megmérettetés nagyon jó erőpróba volt a közelgő versenyek előtt.

Részletek
Hódmezővásárhelyi sikerek az amatőr asztalitenisz versenyen

Hódmezővásárhelyi sikerek az amatőr asztalitenisz versenyen

2015. március 15. 12:00

Felnőttek számára rendeztek megyei amatőr asztalitenisz ranglista tornát március 14-én a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola edzőtermében. A versenyen olyan játékosok indulhattak el, akik a megyei bajnokságnál nem játszanak magasabb osztályban, vagy elmúltak már 50 évesek. A megmérettetésen női, férfi és vegyes párosban küzdöttek meg a résztvevők. Mindhárom kategóriában hódmezővásárhelyi győzelem született.

Részletek
Nagy pofonba szaladt bele a Kiskunfélegyházi Vasutas

Nagy pofonba szaladt bele a Kiskunfélegyházi Vasutas

2015. március 14. 18:30

Eseménydús, gólokban gazdag mérkőzést vívott a Nyárlőrinc otthonában a Kiskunfélegyházi Vasutas a megyei II. osztályú bajnokság 16. fordulójában. A találkozó félegyházi szempontból kevésbé jól sikerült. A hazaiak szűk félóra után már 3-0-ra vezettek, végül meg sem álltak hét gólig. A Vasutas szépítő találatát a 35. percben Kürtösi Szabolcs jegyezte. (7-1)

Részletek
Hazai publikum előtt győzött a Kiskunfélegyházi HTK

Hazai publikum előtt győzött a Kiskunfélegyházi HTK

2015. március 14. 17:40

Hosszú szünetet követően első alkalommal játszhatott hazai környezetben a Kiskunfélegyházi HTK a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 18. fordulójában. A még mindig mély talajú pályán a félegyháziak a Tompa SE-t fogadták. A mérkőzést jól kezdte a KHTK, amely az első félidő közepén gyors két gólt szerzett, majd még a szünetet megelőzően újra betalált. A háromgólos különbség a későbbiek során sem változott, a félegyháziak magabiztosan szerezték meg mind a három pontot.

Részletek
Haladnak a munkálatok a KHTK pályán

Haladnak a munkálatok a KHTK pályán

2015. március 16. 11:00

A hétvégi Tompa elleni hazai mérkőzésen a szurkolók érdeklődését is felkeltette a Kiskunfélegyházi HTK pályát érintő beruházás, amelynek keretében férfi, női mellékhelyiségek és a mozgáskorlátozottak számára külön WC épül a Honvéd Sporttelepen. A különbség már szemmel látható az épületeken. A korábbi szolgálati lakást átalakították, felszerelték vizesblokkokkal, valamint a játékvezetők számára külön öltözőt hoztak létre. Emellett a főépület folyosójának üvegezését is lecserélték, ami az elmúlt időszakban balesetveszélyessé vált. Katona Andor, a Félegyházi Térségi Sportiskola ügyvezetője megkeresésünkre elmondta, a szolgálati lakáson a belső burkolási munkálatok hátra vannak. Várhatóan március végére, április elejére fejeződik be a beruházás.

Részletek
Célba ért a kezdeményezés

Célba ért a kezdeményezés

2015. március 14. 13:55

A várakozásoknak megfelelően sokan gyűltek össze március 14-én délelőtt az I. Mosolygó Jótékonysági Sportnapra. A sportnapra jelentkezők Kiskunfélegyházán, a Kalmár József utcából a Fitness Plusz Stúdió elől indultak el Jászszentlászlóra. A futás mellett gyalogosan, kerékpárral és görkorcsolyával is meg lehetett tenni a 22 kilométeres távot, vagy annak egy meghatározott részét. A résztvevőket Kádár Kitti ultramaratonista melegítette be az útra, majd az ő vezetésével indult el a csapat a jászszentlászlói idősek otthonába.

Részletek