Mozgalmas hétvégén vannak túl a Jövő Bajnokai

Mozgalmas hétvégén vannak túl a Jövő Bajnokai

2015. január 11. 23:15

Három csapata is pályára lépett a Jövő Bajnokai DSE-nek január 10-én és 11-én. Az U12-es országos gyermek bajnokság 4. fordulójában egy győzelem és egy vereség volt a félegyháziak mérlege. Január 11-én a megyei serdülő fiú bajnokság 1. fordulóját rendezték meg a városi sportcsarnokban, ahol a Jövő Bajnokai mindkét találkozójukon sikert arattak, míg a leánycsapat ugyancsak 11-én a Constantinum Sportcentrumában maradt alul neves ellenfeleivel szemben.

Részletek
Nyílt nappal népszerűsítik a fallabdát

Nyílt nappal népszerűsítik a fallabdát

2015. január 16. 16:30

Novemberhez hasonlóan idén januárban is nyílt napot szerveznek a kiskunfélegyházi fallabda pályán. Az érdeklődőket január 17-én várják a Kossuth u. 4. szám alatt. A szervezők a pálya mellé ingyenes oktatást biztosítanak, ami előzetes bejelentkezést követően vehető igénybe.

Részletek
Itthon játszik a serdülő kézilabda csapat

Itthon játszik a serdülő kézilabda csapat

2015. január 9. 11:45

Félegyházán rendezik meg a Keszi Géza Megyei Serdülő Bajnokság következő fordulóját január 17-én a városi sportcsarnokban. A Kiskunfélegyházi HTK mellett a kecskeméti KIKI Sport, a Kiskunmajsa SE és a bajai EJF BKSE küzd meg egymással. A program 11 órakor a KHTK és a KIKI Sport mérkőzésével kezdődik.

Részletek
Zsúfolt program vár a Jövő Bajnokaira

Zsúfolt program vár a Jövő Bajnokaira

2015. január 6. 10:30

Három csapata is pályára lép január 10-én és 11-én a Jövő Bajnokai DSE-nek. Január 10-én szombaton az U12-es bajnokság IV. fordulóját rendezik meg Kecskeméten, ahol a Jövő Bajnokai a Bajai Bácska és a KKA Jégtörő Mátyás együttesével küzdenek meg. Január 11-én vasárnap a félegyházi sportcsarnok ad otthont a megyei serdülő fiú bajnokság soros fordulójának. 10:30-kor a JKSE Kosársuli "B"és a Jövő Bajnokai csapnak össze. 12:00-kor a Jövő Bajnokai a Kiskunsági KSE Kecel ellen lépnek parkettre. Január 11-én a nemzeti tini leány bajnokság IV. fordulóját a Constantinum Sportcentrumában bonyolítják le. 10 órától a Jövő Bajnokai az Atomerőmű SE-vel mérkőznek meg, majd 13:30-kor a Ceglédi EKK csapatát fogadják.

Részletek
Negyedszer is kupadöntős az Astra Kiskunfélegyháza HFC (videóval)

Negyedszer is kupadöntős az Astra Kiskunfélegyháza HFC (videóval)

2015. január 4. 21:05

Fordulatos, izgalmas mérkőzésen 4-3-ra győzött a női futsal Magyar Kupa elődöntőjének visszavágóján az Astra Kiskunfélegyháza HFC. A félegyházi sportcsarnokban megrendezett összecsapáson a vendég Tolna- Mözs már 2-0-ra is vezetett, de az Astrának sikerült fordítania. Az együttes kettős győzelemmel jutott a fináléba, ahol a Hajdúböszörményi TE lesz az ellenfele.

Részletek
Asztalitenisz ranglista versenyt rendeznek január 17-én

Asztalitenisz ranglista versenyt rendeznek január 17-én

2015. január 3. 12:40

Megyei Amatőr Asztalitenisz Ranglista Versenyt tart január 17-én, szombaton a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola. A kiírás értelmében minden olyan amatőr játékos nevezhet, aki nem játszik a megyei bajnokságnál magasabb osztályban, vagy már betöltötte az 50. életévét.

Részletek
Egy lépésre a döntőtől az Astra

Egy lépésre a döntőtől az Astra

2014. december 31. 17:35

A Tolna- Mözs csapatát fogadja január 4-én, a női futsal Magyar Kupa elődöntőjének visszavágóján az Astra Kiskunfélegyháza HFC. Az Astra a párharc első mérkőzésén 6-2-es győzelmet aratott, így kedvező helyzetből várhatja az összecsapást. A másik ágon eközben a Győri ETO a Hajdúböszörményi TE együttesét látja vendégül. Ott az ETO nyerte az első találkozót 4-3-ra.

Részletek
A hideg sem tántorította el a futni vágyókat

A hideg sem tántorította el a futni vágyókat

2014. december 31. 16:30

Most is, mint 23 éve, Kiskunfélegyháza utolsó sporteseménye a szilveszteri futáshoz kötődött. A Jogging Plus Szuperinfó Futóklub szervezésében idén is sokan ragadtak futócipőt, hogy mozgással búcsúztassák el a 2014-es esztendőt. Az indulók december 31-én délelőtt a városháza előtt gyülekeztek, majd a regisztrációt követően 11 órától kezdődtek el a versenyek. Az óvodásoknak mindössze 200 métert kellett teljesíteniük, őket a 11 éven aluliak követték. A 11 évnél idősebbek közösen álltak rajthoz. Számukra a teljes Kossuth utca hossza, a 2200 méteres táv jelentette a leküzdésre váró akadályt.

Részletek
Nagy tömeget vonzott a 24. kosárgála

Nagy tömeget vonzott a 24. kosárgála

2014. december 30. 14:20

Kiválóan sikerült a december 29-én megtartott Kosárlabda Gála, amit a Megaprofil Kiskunfélegyházi Kosárlabdázók Clubja rendezett meg a félegyházi sportcsarnokban. A csapatok reggel 8 órától késő estig párhuzamosan két pályán küzdöttek meg egymással. A hagyományokhoz híven a résztvevők most is két részre osztódtak. A kék és a fehér pólósok csatájából ezúttal a kékek kerültek ki győztesen, akik 1620 pontot szereztek szemben a fehérek 1440 pontjával. A kosárlabdázás népszerűsítése jegyében 17 órától gálamérkőzést rendeztek. Az önkormányzat és a média összecsapásából végül az önkormányzat került ki győztesen.

Részletek
Négy éremmel zárták az évet a Fénypárducok

Négy éremmel zárták az évet a Fénypárducok

2014. december 30. 09:25

Két versenyen is részt vettek az év végén a Fénypárducok, a Kiskunfélegyházi HTK Íjász Szakosztályának tagjai. Karácsony előtt Érden a II. Nagy Kálmán Teremíjász Emlékversenyen három fővel indultak el. A kétvesszős, változatos célokat és távolságokat felvonultató torna nagy kihívás elé állította az íjászokat, melyen Vas Bianka kiegyensúlyozott versenyzéssel első lett.

Részletek