Győzött a Híd SC, 3 pont a KHTK előnye

Győzött a Híd SC, 3 pont a KHTK előnye

2015. május 10. 19:00

Sok félegyházi szurkoló bízott a harmadik helyezett Bácsalmás esetleges pontszerzésében, de nem sikerült a bravúr, a Kiskunfélegyházi HTK üldözője a nagybaracskai Híd SC legyőzte hazai pályán a Bácsalmást és 3 pontra megközelítette a szabadnapos KHTK-t a tabella élén. A félegyháziakra a következő fordulóban nehéz feladat vár, hiszen a Bácsalmás vendégeként lépnek pályára május 17-én, vasárnap 17 órától.

Részletek
Megerősített kerettel nyert Tiszaalpáron a KHTK II.

Megerősített kerettel nyert Tiszaalpáron a KHTK II.

2015. május 10. 19:15

Kihasználva a megyei I. osztályú Kiskunfélegyházi HTK szabadnapján, több játékos is helyet kapott a megyei II. osztályú Kiskunfélegyházi HTK II. csapatában a Tiszaalpár elleni bajnoki 24. fordulójában. A félegyháziaknak nyerniük kellett a harmadik hely megtartásához, ami sikerült is. Az első félidő 12. percében Mizsei Adrián, majd a 37. percben Szabó Tamás vette be a hazaiak kapuját (0-2).

Részletek
Nem sikerült a bajnoki hajrá, hatodik lett az FKSC

Nem sikerült a bajnoki hajrá, hatodik lett az FKSC

2015. május 10. 13:30

Sokáig a dobogóra is esélyes volt, végül a hatodik helyen zárta a megyei férfi kézilabda bajnokságot a Félegyházi KSC. Az együttes május 9-én, Bácsalmáson fejezte be a szezont. A találkozó szünetében még két góllal, 16-14-re a félegyháziak vezettek, de nem tudták megtartani az előnyt és egy góllal, 32-31-re alulmaradtak. A Félegyházi KSC az utolsó négy mérkőzését elveszítve végzett a középmezőnyben.

Részletek
Kiszurkoltuk az ezüstérmet

Kiszurkoltuk az ezüstérmet

2015. május 10. 12:45

Az utolsó másodpercekig izgalmas, nyílt mérkőzésen legyőzte a Makó csapatát hazai pályán a Kész Arénában a Kiskunfélegyházi HTK az NBII-es kézilabda bajnokság utolsó előtti fordulójában. A találkozón sokáig a vendégek vezettek, a szünetben döntetlenre álltak az együttesek. A hajrában végül fölül kerekedtek a tartalékosan szereplő félegyháziak, akik 29-28-ra megnyerték az összecsapást. A mérkőzést követően az is eldőlt, hogy a KHTK a második helyen zárta a bajnokságot, a listavezető Törökszentmiklós a harmadik helyezett Mezőtúr otthonában nyert és bajnok lett.

Részletek
Két gól is kevés volt a pontszerzéshez

Két gól is kevés volt a pontszerzéshez

2015. május 9. 20:30

Hiába vezetett kétszer is, pont nélkül távozott a Helvécia otthonából a Kiskunfélegyházi Vasutas a megyei II. osztályú bajnokság 24. fordulójában. A jó formában lévő félegyháziak a 20. percben Makai Zoltán révén kerültek előnybe, amire négy perccel később Pászti Botond válaszolt (1-1). Ugyanez a forgatókönyv zajlott le az első félidő hajrájában. A 39. percben Kürtösi Szabolcs góljával ismét vezetett a Vasutas, de négy perccel később Ronkó Zsolt találatával egyenlítettek a helvéciaiak (2-2). A mozgalmas első játékrészt követően a második félidőben már csak hazai gólok születtek. Előbb a 64. percben Ronkó Zsolt vette be a félegyházi kaput, majd négy perccel később Pászti Botond volt eredményes (4-2). A Vasutas veresége ellenére továbbra is 10. a bajnokságban.

Részletek
Szárnyalnak a Mókusok

Szárnyalnak a Mókusok

2015. május 9. 20:00

A 16. fordulót is győzelemmel zárták a Bács-Kiskun megyei női keresztfélpályás bajnokságban a Kiskunmajsai Mókusok. Az együttes ezúttal május 9-én a Katymárt győzte le 7-3-ra. A Mókusok csapatában Bagdi Csilla négy gólt szerzett, mellette Dobák Szabina kétszer, míg Bezsenyi Zsuzsanna egyszer talált be.

Részletek
Kétnapos vízilabda fordulót rendeztek Kiskunfélegyházán

Kétnapos vízilabda fordulót rendeztek Kiskunfélegyházán

2015. május 10. 19:40

A Vidék Bajnokság harmadik korcsoportos gyerekei mérkőztek meg egymással a Zöld csoport 6. fordulójában május 9-10. között a városi strandon. A Kiskunfélegyházi VSE mellett szegedi, egri, békéscsabai és váci utánpótláskorú fiatalok, valamint a Dinamo Prosper Oradea növendékei látogattak városunkba.

Részletek
Mindenki győzött, aki elindult (eredményekkel)

Mindenki győzött, aki elindult (eredményekkel)

2015. május 10. 17:45

Senki sem maradt érem, kupa, vagy ajándék nélkül, aki részt vett a Gama Emil emlékére május 9-én megtartott Integrált Nemzetközi Asztalitenisz Versenyen a Kossuth Lajos Szakiskolában. Az eseményen fogyatékkal élők, mozgáskorlátozottak küzdöttek meg egymással nem elsősorban az első hely megszerzéséért, hanem a játék öröméért, a sportág szépségéért. A verseny híven tükrözte a megfogalmazott célokat: közös versenyzési lehetőség ép és fogyatékkal élő sportolók számára.

Részletek
Életben tarthatja bajnoki reményeit a KHTK kézilabdacsapata

Életben tarthatja bajnoki reményeit a KHTK kézilabdacsapata

2015. május 8. 22:20

Két dolog is fűtheti a NBII második helyén álló Kiskunfélegyházi HTK kézilabdacsapatát, egyrészt visszavághatnak a Makónak az őszi 34-30-as vereségért, másrészt kis szerencsével versenyben maradhatnak az első helyért egy fordulóval a bajnokság vége előtt. Ehhez le kell győzniük május 9-én szombaton a Makó együttesét, akiket 18 órától a Kész Arénában látnak vendégül. A listavezető Törökszentmiklós ezzel egy időben a harmadik helyezett Mezőtúr otthonában szerepel, ahol egy esetleges pontvesztéssel nyílttá válhat a bajnokság. A Törökszentmiklós és a KHTK az utolsó forduló ki-ki meccset játszik egymással, ősszel e találkozón 35-33-as félegyházi siker született.

Részletek
Idegenben játszanak a megyei focicsapatok

Idegenben játszanak a megyei focicsapatok

2015. május 8. 14:00

A megyei I. osztályú Kiskunfélegyházi HTK szabadnapja miatt ezúttal a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság tartogat félegyházi vonatkozású mérkőzéseket. A megyei II. osztályban jó formának örvendő Kiskunfélegyházi Vasutas Helvéciára látogat május 9-én, szombaton 17 órától. Vasárnap, május 10-én a harmadik helyezett Kiskunfélegyházi HTK II. Tiszaalpáron vendégeskedik. E találkozót 17 órától rendezik meg.

Részletek