Ultrafutás- Kádár Kitti mintegy 120 kilométert teljesítve ezüstérmes

Ultrafutás- Kádár Kitti mintegy 120 kilométert teljesítve ezüstérmes

2015. május 3. 12:19

Sárváron rendezték meg április 26-án vasárnap az ultrafutás országos bajnokságát. A hagyománynak megfelelően a résztvevők a sárvári Kinizsi vár körüli 1030 méteres pályán futottak választásuk szerint 6, 12 vagy 24 órán keresztül. Kádár Kitti a 12 órás futamon 119, 385 kilométert lefutva ezüstérmet szerzett Maráz Zsuzsanna mögött. A férfiaknál ezt a távot Sípos Csaba nyerte. A 24 órás futamoknál Belej-Fekete Bálint és Makai Viktória ért elsőként a célba. Kádár Kitti korosztályában magyar bajnok lett.

Részletek
Döntetlennel zárult a rangadó

Döntetlennel zárult a rangadó

2015. május 2. 19:45

Kétszer is vezetett a Kiskunfélegyházi HTK II., de nem tudta megverni a Pálmonostorát a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság rangadóján. A félegyháziak jól kezdték a mérkőzést, már az első percben betaláltak és egy gyors gólváltást követően a szünetben is nyerésre álltak (2-1). A második félidő elején újfent kiegyenlített a Pálmonostora, így egy ponttal távozott Félegyházáról.

Részletek
Majsára várják a félegyházi sportbarátokat

Majsára várják a félegyházi sportbarátokat

2015. május 2. 17:00

Jó hír a labdajátékok kedvelőinek, hogy mind az NBII-es kézilabdacsapat, mind pedig a megyei I. osztályú labdarúgó együttes Kiskunmajsán szerepel május 3-án, vasárnap délután. Elsőként 15 órától a kézilabdázók lépnek parkettre, akik egy esetleges győzelemmel megőrizhetik második helyüket a bajnoki táblázaton. Ezt követően 17 órától a KHTK focistái küzdenek meg a kiskunmajsai focicsapattal. A félegyháziak a bajnokság listavezetői, így a 3 pont megszerzésére törnek. Mindkét együttes vendégjátékára sok félegyházi szurkoló buzdítására számítanak.

Részletek
Olasz bajnok lett Szabó Nóra

Olasz bajnok lett Szabó Nóra

2015. május 2. 16:35

A Hallássérültek Futsal Bajnokok Ligájának megnyerését követően a hallássérültek olasz futsal bajnokságát is megnyerte Szabó Nóra az S. S. S. Milano csapatával. A félegyházi játékos rendkívül sikeres szezont futott tavasszal. Az Astra Kiskunfélegyházi Bulls tagjaként Magyar Kupa győzelmet és magyar bajnoki címet is szerzett a női futsal NBI-ben.

Részletek
Kecskemét ismét várja a bokszbarátokat

Kecskemét ismét várja a bokszbarátokat

2015. május 2. 08:25

Bő egy évvel a hatalmas sikerű kecskeméti bokszgála után, május 22-én, a Ferobox Event visszatér Magyarország közigazgatásilag hetedik legnagyobb városába, ahol ismét remek programmal várják az ökölvívósport szerelmeseit.

Részletek
Nehéz mérkőzésekre készülnek a megyei focicsapatok

Nehéz mérkőzésekre készülnek a megyei focicsapatok

2015. április 30. 10:10

A bajnoki hajrához közeledve mindhárom megyei labdarúgó együttes fontos találkozók előtt áll. A megyei II. osztály harmadik helyén álló Kiskunfélegyházi HTK II. szombaton 17 órától rangadót játszik a negyedik helyezett Pálmonostorával a Honvéd pályán. Ősszel a pálmonostoriak nyertek, a KHTK II. visszavágás esetén megőrizheti harmadik pozícióját. Május 3-án vasárnap 17 órától a Kiskunfélegyházi Vasutas is pályára lép, itthoni környezetben fogadja a Jakabszállást. Ugyancsak május 3-án vasárnap 17 órától a megyei I. osztály listavezetője, a Kiskunfélegyházi HTK Kiskunmajsára utazik, ahol győznie kell első helyének megtartásáért.

Részletek
Sikeres vizsgát tettek a félegyházi Wing Tsunosok

Sikeres vizsgát tettek a félegyházi Wing Tsunosok

2015. április 28. 16:35

Si Jo Leung Ting Nagymesteri Szemináriumot és Jubileumi Nemzetközi Gálát rendeztek áprilisban Budapesten, ahol a kiskunfélegyházi klub vezetője, Tihanyi Mihály és tanítványa, Dombovári Henrik is részt vett. A mestervizsga mindkettőjük számára nagy előrelépést hozott. A helyi klubvezető instruktor, Tihanyi Mihály Si Hing sikeres 3., Dombovári Henrik instruktor-helyettes pedig sikeres 1. mestervizsgát tett. Henrik Félegyháza legfiatalabb mestere lett, ami 16 évesen hatalmas eredmény.

Részletek
Éremeső

Éremeső

2015. április 28. 11:30

Kiválóan szerepeltek a Móra Ferenc Gimnázium tanulói a Megyei Atlétikai Diákolimpián Kecskeméten, ahol 14 tanuló képviselte Kiskunfélegyházát és iskolájukat.

Részletek
Algyőn osztották a pofonokat a KHTK versenyzői

Algyőn osztották a pofonokat a KHTK versenyzői

2015. április 28. 12:10

Az algyői ökölvívó szakosztály szervezésében Pofonpartit rendeztek április 26-án az algyői faluházban, ahol a Kiskunfélegyházi HTK Ökölvívó Szakosztályának 7 versenyzője is ringbe lépett. Az eseményen több mint 10 egyesület 100 versenyzője ragadott kesztyűt.

Részletek
Országos bajnokságon szerepeltek a duatlonosok

Országos bajnokságon szerepeltek a duatlonosok

2015. április 27. 12:35

Kaszón rendezték meg április 26-án a Gyermek, Serdülő, Sprint Duatlon Országos Bajnokságot. A félegyházi Jogging Plus Szuperinfó Futóklub Triatlon szakosztály versenyzői technikai elemekben gazdag pályán versenyezhettek a somogyi dombok között. A futó pálya és a kerékpáros pálya enyhe emelkedőkkel, lejtőkkel, több fordítóval kialakított versenyterepen volt. A futamokon átlagosan 45-55 fő indult el egyszerre. A kerékpáros pálya 3-4m széles övben állt rendelkezésre. Az alföldi versenyzők a szokatlan terepviszonyokhoz képest jól teljesítettek.

Részletek