Nem lehetett megállítani a súlylökőket

Nem lehetett megállítani a súlylökőket

2015. június 1. 11:45

Mind a fiú, mind pedig a leány súlylökő csapat kiválóan szerepelt a Serdülő Atlétikai Csapatbajnokság országos döntőjében Székesfehérváron. A Jövő Bajnokai Diák Sportegyesület atlétái hatalmas küzdelemben egy arany és egy ezüstérmet szereztek. A fiúk kiegyensúlyozott mezőnyben a dobogó legfelső fokára állhattak fel. (A csapat tagjai: Csabai Károly, Fekete István, Havasi Máté, Juhász Kornél, Sánta Gergely). A leányok ugyanezen a versenyen az előkelő második helyen végeztek. (A csapat tagjai:.Beregszászi Renáta, Gulyás Eszter, Juhász Boglárka, Kopasz Dorina, Surányi Lilla). Felkészítő edző: Kerék Csaba.

Részletek
Félegyházi győzelem a Kollégiumi Olimpián

Félegyházi győzelem a Kollégiumi Olimpián

2015. június 1. 18:20

Rendkívül szoros küzdelemben megvédte címét és megnyerte a VII. Kollégiumi Olimpiát a Kiskunfélegyházi Középiskola, Szakiskola, Speciális Szakiskola és Kollégium csapata. A félegyháziak mindössze egy ponttal előzték meg a hajdúböszörményi és a vásárosnaményi diákokat. A sportversenyen azon középiskolás tanulók indulhattak el, akik az Arany János Szakiskolai Program részesei. 14 település, több mint 300 diákja mérte össze tudását és tehetségét különböző sportágakban.

Részletek
Elismerte a város a futsalcsapat és a kézisek eredményeit

Elismerte a város a futsalcsapat és a kézisek eredményeit

2015. június 1. 10:25

Ünnepélyes keretek között vehették át érmeiket, kupáikat a 2014/15-ös szezon lezárultával az Astra Kiskunfélegyházi Bulls és a Kiskunfélegyházi HTK kézilabda együttesének játékosai, edzői, támogatói és segítői május 30-án a városháza dísztermében. A csapatok hosszú évek óta meghatározói bajnokságuknak. Az Astra uralja a női NBI-et, míg a KHTK kézisei az NBII-ben minden évben a dobogóért harcolnak. Az Astra a 2014/15-ös idényben megvédve címeit, magyar bajnok és kupagyőztes lett, a KHTK pedig hatalmas csatában ezüstérmet szerzett. A díjakat és a kupákat Balla László, Kiskunfélegyháza alpolgármestere és dr. Ónodi Izabella önkormányzati képviselő adta át.

Részletek
Elpáholta a média a kézilabdacsapatot (Videóval)

Elpáholta a média a kézilabdacsapatot (Videóval)

2015. május 31. 21:00

Ahogy az várható volt, hozta a kötelezőt és magabiztos játékkal legyőzte a Kiskunfélegyházi HTK kéziseit a félegyházi „MÉDIA VÁLOGATOTT”. Az NBII délkeleti csoportjában ezüstérmet szerző KHTK-nak esélye sem volt a média ellen, akik különös taktikát bemutatva, egyszerre három kapussal és tizenöt mezőnyjátékossal védekezve 20-18-ra nyertek a Mezőgazdasági Szakiskola tornatermében május 30-án.

Részletek
Elbukta az aranycsatát a KHTK

Elbukta az aranycsatát a KHTK

2015. május 31. 10:55

3-2-es vereséget szenvedett a nagybaracskai Híd SC otthonában a Kiskunfélegyházi HTK a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság utolsó előtti, 29. fordulójában. A találkozó végkimenetelével lényegében eldőlt, hogy a KHTK nem védheti meg a címét, hiszen a hátránya 3 pontra nőtt a Híd SC-vel szemben. Az utolsó körben a félegyháziak a sereghajtó Hartát fogadják, míg a Híd SC Kiskunhalasra látogat, ahol egy pont is elég nekik a bajnoki cím ünnepléséhez.

Részletek
Kedvezett az időjárás az „Utcák és Terek” bajnokságnak

Kedvezett az időjárás az „Utcák és Terek” bajnokságnak

2015. május 30. 14:00

Szikrázó napsütésben, rekord résztvevővel rendezték meg a III. Utcák és Terek bajnokságot Kiskunfélegyházán, a Bulls pályán. Az esemény május 30-án délelőtt kezdődött el. A bajnokságon nem csak felnőttek, hanem gyermekek is részt vettek, akik körmérkőzéseket vívtak egymással. A felnőtteket négy csoportba osztották, így a legjobbak harcolhatnak a vándorkupáért. A döntőt és a bronzmérkőzést délután 15:25-től rendezik meg.

Részletek
Lezárultak a „Zöld csoport” küzdelmei Kiskunfélegyházán

Lezárultak a „Zöld csoport” küzdelmei Kiskunfélegyházán

2015. június 3. 15:30

A Vidék Bajnokság gyerek I. korosztályának alapszakaszbeli 6. zárófordulóját rendezték meg május 30-án Kiskunfélegyházán. A Kiskunfélegyházi Vízilabda Sport Egyesület hazai pályán a Kecskeméti Sportiskola és a Dinamo Oradea csapatával küzdött meg. A csoport élén a Kecskeméti Sportiskola végzett.

Részletek
Éremesőt hozott a 12. Kuchinka Vilmos úszóverseny

Éremesőt hozott a 12. Kuchinka Vilmos úszóverseny

2015. május 30. 12:00

A Városalapítók Hetéhez kapcsolódva tartották meg a 12. Kuchinka Vilmos Nemzetközi Úszó Emlékversenyt május 23-án. A Kiskunfélegyházi Úszó Egyesület immár a 12. „Kuchinkát” szervezte meg, ami a térség egyik legnagyobb utánpótlás úszóversenyét számít. A versenyen ezúttal 8 csapat közel 300 tagja indult el. A félegyháziak 11 arany, 8 ezüst és 18 bronzérmet szereztek, amivel a csapatok között a 3. helyen végeztek. A legeredményesebb versenyzőjük Seres Máté és Faragó Dorka volt. A megmérettetést Szamosi Endre, Kiskunfélegyháza sporttanácsnoka nyitotta meg. A díjakat Csányi József, Kiskunfélegyháza polgármestere, Balla László alpolgármester és Szamosi Endre adta át a fiatal úszóknak.

Részletek
Ügyesek, harcosak a „kolimpiai” diákok

Ügyesek, harcosak a „kolimpiai” diákok

2015. május 30. 13:25

A május 29-én megtartott megnyitót követően a sportesemények is elkezdődtek a VII. Kollégiumi Olimpián. Elsőként május 29-én a streetball, íjász- és futóversenyeket, valamint az asztalitenisz tornát bonyolították le a Kész Arénában és a Kossuth Lajos Szakiskolában. A Kolimpia május 30-án labdarúgó versennyel folytatódott a Kész Arénában és a Constantinum Sportcentrumában. Az esemény május 31-én kézilabdatornával zárul.

Részletek
Eldőlhet a bajnoki cím sorsa

Eldőlhet a bajnoki cím sorsa

2015. május 29. 18:15

A szezon legfontosabb mérkőzését játssza a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban a Kiskunfélegyházi HTK és a Híd SC. A két éllovas május 30-án, szombaton 17 órától találkozik a Híd SC otthonában, Nagybaracskán. Ősszel a két együttes rangadóját a nagybaracskaiak nyerték meg 2-0-ra Kiskunfélegyházán. A KHTK egy idegenbeli sikerrel szinte már a zsebében érezhetné a bajnoki címet, az utolsó fordulóban ugyanis a sereghajtó Hartát fogadja, míg a Híd SC Kiskunhalasra látogat.

Részletek