Érdeklődőkben ezúttal sem volt hiány

Érdeklődőkben ezúttal sem volt hiány

2015. január 18. 20:10

A fallabdázás népszerűsítése céljából idén első alkalommal rendeztek nyílt napot a félegyházi fallabda pályán. Az érdeklődők január 17-én próbálhatták ki a sportágat, amihez a szervezők ingyenes oktatást biztosítottak.

Részletek
Asztalitenisz ranglista versenyt tartottak

Asztalitenisz ranglista versenyt tartottak

2015. január 18. 20:40

Kiválóan sikerült a január 17-én megrendezett Megyei Amatőr Asztalitenisz Ranglista Verseny a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola edzőtermében. A megmérettetésre minden olyan amatőr játékos nevezhetett, aki nem szerepel a megyei bajnokságnál magasabb osztályban, vagy már betöltötte az 50. életévét. A résztvevők egyéniben és párosban is megküzdöttek egymással. A nők között Busi Szabina győzött, a férfiaknál Bácsi Bernát nyert. A páros számokban Busi Szabina és Busi Lajos, valamint Kerekes- Busi végzett az első helyen.

Részletek
Teremben a kunszállásiak bizonyultak a legjobbnak

Teremben a kunszállásiak bizonyultak a legjobbnak

2015. január 22. 09:50

Január 17-én folytatódott a teremlabdarúgó bajnokság Félegyházán, amely a Karácsonyi Kupát követően a 2015-ös év első megmérettetése volt. A Kossuth Szakiskola tornacsarnokában most a Kunszállás együttese diadalmaskodott. Mögöttük a Gyakadémia, a Titánok és a Jakabszállás csapata végzett. A legjobb kapusnak járó díjat Magyar Imre vehette át. A gólkirály Pöszmet Tamás lett; a legjobb játékosnak Jusztin Szabolcsot választották. A teremfoci következő fordulóját január 31-én rendezik meg.

Részletek
Nyílt nap után verseny lesz a fallabda pályán

Nyílt nap után verseny lesz a fallabda pályán

2015. január 20. 11:40

Szati Bau Squash Kupát rendeznek január 24-én, szombaton a kiskunfélegyházi fallabda pályán. A megmérettetés 10 órakor kezdődik. A résztvevők női és férfi kategóriában mérkőznek meg egymással. Az első helyezettet kupával, a második- és a harmadik legjobbat éremmel díjazzák. /Helyszín: Kossuth u. 4. Mozdulj Félegyháza SE/

Részletek
Labdarúgó estet szervez a Kiskunfélegyházi HTK

Labdarúgó estet szervez a Kiskunfélegyházi HTK

2015. január 15. 13:45

Az előző év értékelésével egybekötött labdarúgó estet rendez a Kiskunfélegyházi HTK január 30-án pénteken a Kossuth Lajos Szakiskola tornacsarnokában. A program sztárvendége Szász Kitti, freestyle foci világbajnok lesz, aki a megnyitót követően egyéni bemutató -és oktató műsort tart a jelenlévők számára. Az eseményen az évértékelés mellett az idei terveket is átbeszélik az egyesület tagjai. Belépésre csak a KHTK Labdarúgó Szakosztály sportolói és azok hozzátartozói jogosultak.

Részletek
Összefogással újulhat meg a Batthyány iskola tornaterme

Összefogással újulhat meg a Batthyány iskola tornaterme

2015. január 14. 16:10

A Kiskunfélegyházi Kosárlabdázók Clubja segítségével TAO-s forrás felhasználásával még idén megvalósul a Batthyány Lajos Általános Iskola tornatermi parkettájának felújítása. Az iskola és a KKC között az elmúlt időszakban együttműködési megállapodás alakult ki, melynek keretében a testnevelési órákon emelt óraszámban foglalkoztak kosárlabda oktatással. A beruházás teljes költsége több mint 5,1 millió forint, amihez 30%-os önerőre volt szükség. Az önerőt a KKC vállalkozók bevonásával, segítségével teremtette elő.

Részletek
Folyik a szervezése az I. Történelmi Teremíjász Országos Bajnokságnak

Folyik a szervezése az I. Történelmi Teremíjász Országos Bajnokságnak

2015. január 13. 11:20

Február 21-én rendezi meg a félegyházi sportcsarnokban a MÍSZ Történelmi Szakága és a kiskunfélegyházi Turul Koppány Íjászai HE az I. Történelmi Teremíjász Országos Bajnokságot. A tervek szerint idén 21 céllal várják a résztevőket, akik többfajta kategóriában küzdhetnek meg egymással. A verseny a 9 órási megnyitót követően veszi kezdetét. A két fordulós lebonyolítás után a program 16:30-kor eredményhirdetéssel zárul.

Részletek
Február végén folytatódik a labdarúgó szezon

Február végén folytatódik a labdarúgó szezon

2015. január 12. 17:10

A korábbi évekhez képest nem márciusban, hanem már februárban elkezdődik a megyei labdarúgó-bajnokság tavaszi idénye. Az elkészült program szerint február 28-án mindhárom félegyházi csapat pályára lép. A megyei I. osztály listavezetője, a Kiskunfélegyházi HTK 14:30-kor a Kiskunhalas együttesét látja vendégül. Ezzel egy időben a megyei II. osztályban a Kiskunfélegyházi Vasutas a Kiskunfélegyházi HTK II. csapatát fogadja.

Részletek
Elkészült a tavaszi kézilabdaprogram

Elkészült a tavaszi kézilabdaprogram

2015. január 12. 12:00

A Magyar Kézilabda Szövetség tájékoztatása szerint február 21-én folytatódnak az NBII-es kézilabda bajnokság délkeleti csoportjának küzdelmei. Az őszi idényt harmadikként befejező Kiskunfélegyházi HTK elsőként a Kunszentmárton csapatát látja vendégül a Constantinum Sportcentumában. Szeptemberben a két együttes 26-26-os döntetlent játszott egymással. A két gárdát mindössze egy pont választja el a tabellán. Az élmezőny szorosságát bizonyítja, hogy a KHTK hátránya ugyancsak egy pont a listavezető Mezőtúri AFC-vel szemben.

Részletek