Fekete István- Ifjú tehetség súlylökésben

Fekete István- Ifjú tehetség súlylökésben

2015. május 28. 17:55

Csapatban és egyéniben is az országos elsőségre tör Fekete István súlylökésben, a József Attila Általános Iskola 7. osztályos tanulója. István számos kiváló eredmény mellett már háromszor nyert országos bajnokságot. A tehetséges diák június elsején tovább gyarapíthatja érmegyűjteményét a fehérvári egyéni megmérettetésen.

Részletek
Hét érmet lőttek a Koppányok

Hét érmet lőttek a Koppányok

2015. május 28. 11:55

A délalföldi régió versenysorozat 2. állomást rendezte meg a Mindszenti Íjászok Baráti Köre május 24-én vasárnap Gál Eszter és Bálint Csaba vezérletével. Az időjárás kegyes volt, mert az esős idő elkerülte a helyszínt, így szép napsütéses időben tartották meg a versenyt, több mint 140 nevezővel. Érkeztek íjászok az ország több pontjáról, de legfőképpen a három megyét összefoglaló területekről. A Turul Koppány Íjászok közül több mint 20-an vettek részt az eseményen. Érem is jutott szép számban. Ennek megfelelően a dobogós helyezések száma is jól alakult, hiszen 7 érmet hoztak el Mindszentről.

Részletek
Nyárindító fallabdaverseny Kiskunfélegyházán

Nyárindító fallabdaverseny Kiskunfélegyházán

2015. május 27. 17:30

Bringabarát Squash Kupa néven június 6-án, szombaton 9 órától versenyt rendeznek a félegyházi fallabda pályán. A résztvevők egy női és két férfi kategóriában küzdhetnek meg egymással. A nevezők létszámától függően csoportmérkőzéseket, vagy egyenes kieséses lebonyolítást alakítanak ki. Nevezési határidő: június 4.

Részletek
Véget ért a női kézilabda bajnokság

Véget ért a női kézilabda bajnokság

2015. május 27. 17:05

A második helyezett Lajosmizse ellen fejezte be a megyei női kézilabda bajnokságot a Félegyházi KSC május 24-én. A találkozót az esélyesebb vendégek nyerték meg 26-14-re. A bajnokság élén a kiskunhalasi KB Autoteam SE zárt, amely a Kalocsa legyőzésével ünnepelt aranyérmet. A bronzérmes pozíciót a Kecskeméti Főiskola kaparintotta meg. A félegyháziak a 11. pozícióban végeztek.

Részletek
Elkezdődött a triatlonos versenyszezon

Elkezdődött a triatlonos versenyszezon

2015. május 27. 15:25

Az ország egyik legrangosabb triatlon eseményét, a XXIV. Fortex Tisza Triatlon OB-t rendezték meg május 24-én Tiszaújvárosban, ahol a félegyházi Jogging Plus Szuperinfó Futóklub Triatlon szakosztályának tagjai is rajthoz álltak. A legfényesebb érmet Újonc „B” kategóriában Trungel- Nagy Zalán szállította, aki első lett. Mellette Domonkos- Kószó Marcell és Trungel- Nagy Kolos szerzett bronzérmet a rendkívül erős mezőnyben.

Részletek
Bronzérmesek a Mókusok

Bronzérmesek a Mókusok

2015. május 27. 14:20

Sikeres tavaszt produkálva felkapaszkodtak a dobogó legalsó fokára a Kiskunmajsai Mókusok a Bács- Kiskun megyei női keresztfélpályás bajnokságban. A május 22-én lejátszott zárófordulóban a Mókusok Városföldön biztosították be a harmadik helyüket az Akasztói Focisulit megelőzve. A 10-3-as győzelemből Bezsenyi Zsuzsanna három góllal vette ki a részét. Dobák Szabina és Lévai Rebeka két-két találatot, míg Sütő Eszter, Bagdi Csilla és Szabó Edina Éva egy-egy gólt jegyzett.

Részletek
VII. Kollégiumi Olimpia

VII. Kollégiumi Olimpia

2015. május 27. 13:00

Május 29-30-31-én kerül sor a VII. Kollégiumi Olimpiára a Kiskunfélegyházi Középiskola, Szakiskola, Speciális Szakiskola és Kollégiumban. A sportverseny azon középiskolás tanulók megmérettetése, akik az Arany János Program részesei, így 14 település több mint 300 diákja méri össze tudását és tehetségét a különböző sportágakban.

Részletek
Női sakksiker a nemzetközi versenyen

Női sakksiker a nemzetközi versenyen

2015. május 26. 23:25

A Kiskunfélegyházi HTK Sakkszakosztálya és az önkormányzat idén is megrendezte a Városalapítók Kupát. A Nyílt Rapid (Élő-szerző) sakkbajnokságnak a Művelődési Központ adott otthont május 23-án. A jelentkezők hét fordulós svájci rendszerben küzdöttek meg egymással. A nemzetközi minősítő versenyt Marjanovics Annamária nyerte 5 és fél ponttal, az amatőröknél Rácz István győzött 7 ponttal.

Részletek
Rangadóval búcsúzott a "bronzcsapat"

Rangadóval búcsúzott a "bronzcsapat"

2015. május 26. 16:30

Az már korábban eldőlt, hogy a harmadik helyen végez a megyei II. osztály északi csoportjában a Kiskunfélegyházi HTK II. labdarúgócsapata. Az együttes ennek tudatában léphetett pályára május 23-án a második helyezett Lajosmizse otthonában a bajnokság záró fordulójában. A rangadó hat gólt hozott, amin 4-2-re a Lajosmizse diadalmaskodott.

Részletek