A römiversenyzők stabil pontja, Félegyháza

A römiversenyzők stabil pontja, Félegyháza

2015. március 9. 13:45

A XIV. Kiskun Kupa Römibajnokságot rendezték meg Kiskunfélegyházán március 7-én. A versenyre idén 34-en neveztek. A győzelem reményében a térség kártyásai mellett asztalhoz ültek a hódmezővásárhelyi, budapesti és szegedi römisek is.

Részletek
Egy tucat gólt rámolt be a Győrnek az Astra

Egy tucat gólt rámolt be a Győrnek az Astra

2015. március 8. 22:20

Koncentrált, céltudatos játékkal valósággal megsemmisítette, kiütötte ellenfelét az Astra Kiskunfélegyházi Bulls a női futsal NBI felső-ági rájátszásának 3. fordulójában. Az Astra ellenfele az a győri Árkád ETO volt, amely a bajnokságban egyszer már legyőzte ősszel az Astrát. Erre a március 8-i találkozón esélye sem volt. A Sziporkázó és 5 gólt szerző Dombai Nagy Anett vezérletével az Astra erődemonstráló győzelmet aratott és továbbra is vezeti a bajnokságot.

Részletek
Zsinórban negyedszer győzött az NBII-es kézicsapat

Zsinórban negyedszer győzött az NBII-es kézicsapat

2015. március 8. 19:40

Az FKSE- Algyő II. sem jelentett akadályt az idén remekelő Kiskunfélegyházi HTK kézilabdacsapatának az NBII-es bajnokság délkeleti csoportjában. A félegyháziak hazai környezetben, a Kész Arénában győzték le ellenfelüket 36-27-re, amivel megőrizték harmadik helyüket a bajnoki tabellán.

Részletek
Fölényesen nyert Kecskeméten a KHTK

Fölényesen nyert Kecskeméten a KHTK

2015. március 8. 17:00

Megőrizte vezető helyét a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban a Kiskunfélegyházi HTK. A bajnokcsapat a 17. fordulóban Kecskemétre látogatott, ahol magabiztos 4-0-s győzelmet aratott. A félegyháziak előnye továbbra is három pont a Tompán nyerő nagybaracskai Híd SC-vel szemben.

Részletek
Erősebbnek bizonyult a Szeged

Erősebbnek bizonyult a Szeged

2015. március 8. 12:35

Az őszi 6-1-es vereség után ezúttal is kikapott a Szeged csapatától a Félegyházi ASI a férfi Extra Liga március 6-i fordulójában. A Kossuth Lajos Szakiskola tornacsarnokában Korponai Zoltán és Kovács János egy-egy játékot nyert meg, Medjugorac Marko ezúttal győzelem nélkül maradt. (2-6) A félegyháziak 4 ponttal továbbra is a kilencedik helyen állnak a bajnokságban.

Részletek
Tisztes helytállás a bajnokaspiráns ellen

Tisztes helytállás a bajnokaspiráns ellen

2015. március 7. 17:25

Beigazolva a papírformát 3-0-ás győzelmet aratott a Városföld a Kiskunfélegyházi Vasutas otthonában a megyei II. osztályú bajnokság 15. fordulójában. Az eddig hibátlan listavezető már az első játékrészben eldöntötte a mérkőzést, szűk negyedóra alatt háromszor vette be a félegyházi kaput. A Vasutas vereségével maradt a 12. helyen a tabellán.

Részletek
Osztották a pofonokat Félegyházán

Osztották a pofonokat Félegyházán

2015. március 7. 16:35

A Kiskunfélegyházi HTK Ökölvívó Szakosztálya szervezésében Pofon Partit rendeztek március 7-én Félegyházán, a Honvéd Sporttelep boksztermében. A versenyre 12 szakosztály közel 100 öklözője érkezett. Összesen 68-an léptek ringbe, így 34 mérkőzést láthatott a szép számú helyi publikum.

Részletek
Véget ért a Csiki Emléktorna

Véget ért a Csiki Emléktorna

2015. március 10. 12:40

Két korosztály küzdelmével zárult március 7-én a III. Csikós József „Csiki” Emléktorna. A közel egy hónapos utánpótlás versenyen a Kiskunfélegyházi HTK összes csapata pályára lépett. A rendezvénnyel korábbi labdarúgójuk emléke előtt tisztelegtek a KHTK tagjai. Az U11-es tornát a Hírös- Ép fiataljai nyerték, míg az U13-asok között a Kiskunmajsa győzött.

Részletek
Háromgólos hátrányból mentett pontot a KHTK II.

Háromgólos hátrányból mentett pontot a KHTK II.

2015. március 7. 13:30

Szokatlan időpontban, délelőtt 11 órakor rendezték meg a soltvadkerti műfüves pályán a Kiskunfélegyházi HTK II.- Nyárlőrinc LSC megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzést március 7-én. Hivatalosan a félegyházi csapat volt a házigazda, de a Honvéd pálya talajának alkalmatlansága miatt nem játszhatott hazai publikum előtt. A mérkőzés mindkét együttes számára nagy jelentőséggel bírt a dobogóért vívott harcban és kezdetben úgy tűnt, hogy a nyárlőrinciek érvényesítik akaratukat. A szünetben már két góllal vezettek, majd a második félidő elején háromra növelték a különbséget. Nagy bravúrral innen kapaszkodott fel a KHTK II., amely a 69. és a 75. perc között ledolgozta hátrányát. A gólokban gazdag találkozó végül 3-3-as pontosztozkodással ért véget.

Részletek
Győzelemre törnek vasárnap itthon a kézisek

Győzelemre törnek vasárnap itthon a kézisek

2015. március 6. 14:20

Zsinórban a negyedik találkozóját nyerheti meg az NBII délkeleti csoportjában a Kiskunfélegyházi HTK férfi kézilabdacsapata. Az együttes idén még százszázalékos, előbb a Kunszentmártont, majd a Gyula csapatát győzte le. A KHTK a bajnokságban a harmadik, mindössze egy pont a hátránya az elsőhöz képest. Az együttes ellenfele március 8-án az FKSE-Algyő II. lesz. E találkozót 17 órától a KÉSZ Arénában követhetik a sportbarát félegyházi szurkolók.

Részletek