Félegyházi tenisz sikerek Kiskunhalason

Félegyházi tenisz sikerek Kiskunhalason

2015. április 26. 22:30

Április utolsó hétvégéjén rendezték meg Kiskunhalason az Országos Felnőtt 2. osztályú Elektrans Kupa teniszversenyt, A verseny magas színvonalára jellemző volt, hogy több a Magyar Tenisz Ranglistán top 100-ban rangsorolt játékos képviseltette magát. A döntőt végül két félegyházi teniszező vívta, amelynek eredményeként Bálint Dávid a 2., Rekedt Zoltán pedig az 1. helyezettnek járó kupát nyerte meg.

Részletek
Végig vezetve győzött az NBII-es kézicsapat

Végig vezetve győzött az NBII-es kézicsapat

2015. április 27. 10:25

Erősen tartalékos felállásban, öt sérült játékossal a keretben készült a Hajdúszoboszló elleni bajnokira az NBII délkeleti csoportjának 19. fordulójában a Kiskunfélegyházi HTK kézilabdacsapata. A Kész Arénában megrendezett találkozón a nehézségek ellenére az első perctől kezdve kézben tartották a mérkőzést a félegyháziak, gyors támadásokra építve 32-26-ra nyertek és megőrizték második helyüket a tabellán.

Részletek
Tizedik helyen zárt a sakkcsapat

Tizedik helyen zárt a sakkcsapat

2015. április 26. 15:45

Makón ültek asztalhoz április 26-án a Kiskunfélegyházi HTK Sakkszakosztályának játékosai az NBII Tóth László csoportjának záró, 11. fordulójában. A félegyháziak 6 pontot szerezve 6-6-os döntetlent játszottak ellenfelükkel és másfél ponttal megelőzve a TÁKISZ SE-t a 10. helyen végeztek a bajnokságban.

Részletek
Lakiteleken győzött és továbbra is dobogós a KHTK II.

Lakiteleken győzött és továbbra is dobogós a KHTK II.

2015. április 26. 20:00

Az őszi 2-1-es siker után idegenben is megverte a Lakitelek csapatát a Kiskunfélegyházi HTK II. a megyei II. osztályú bajnokság 22. fordulójában. A félegyháziak mindkét találata az első félidő hajrájában esett. Előbb a 41. percben Fekete Tamás, majd a 45. percben Szabó Tamás szerzett gólt (0-2). A KHTK II. 38 ponttal harmadik helyen áll a tabellán. A megyei focicsapatok kiváló hétvégét zártak, mindhárom együttes győzni tudott.

Részletek
Tét nélküli találkozón gálázott Győrben az Astra

Tét nélküli találkozón gálázott Győrben az Astra

2015. április 26. 19:30

A bajnoki cím megnyerését követően presztízs mérkőzésre készült az Árkád ETO vendégeként az Astra Kiskunfélegyházi Bulls április 26-án. Az együttes nem vette félvállról a feladatot, szoros első félidőt követően a 7 gólig jutó Szabó Boglárka vezetésével kiütéses, 10-3-as győzelmet aratott.

Részletek
Vereséggel zártak itthon a megyei férfi kézisek

Vereséggel zártak itthon a megyei férfi kézisek

2015. április 27. 09:45

Utolsó hazai mérkőzését játszotta a megyei férfi kézilabda bajnokság 2014/15-ös kiírásában a Félegyházi KSC április 26-án a Kész Arénában. Az együttes azt a Soltvadkerti KUSE-t látta vendégül, amelynek otthonában ősszel 22-20-ra győzni tudott. A soltvadkertiek ezúttal visszavágtak a félegyháziaknak. Szoros első félidőt követően 27-21-re megnyerték az összecsapást. A vendégek sikerükkel megelőzték a Félegyházi KSC-t a tabellán, amely az ötödik helyről várhatja az utolsó fordulót. Az FKSC a bajnokság jelentős részében a dobogóra is esélyes volt, de egy fordulóval a szezon zárása előtt maximum a negyedik hely érhető el számukra. Ehhez május 9-én az utolsó fordulóban Bácsalmáson kellene megszerezniük a kettő pontot.

Részletek
4-3-as győzelemmel előzött a Kiskunfélegyházi Vasutas

4-3-as győzelemmel előzött a Kiskunfélegyházi Vasutas

2015. április 25. 20:40

Ritkaság számba menően ezúttal is 4-3-as végeredmény született a Kerekegyházi SE és a Kiskunfélegyházi Vasutas összecsapásán. Ősszel 4-3-ra a vendég kerekegyháziak győztek, míg április 25-én, a megyei II. osztály 22. fordulójában a félegyháziak nyertek ugyancsak 4-3-ra Kerekegyházán.

Részletek
Fordulatos mérkőzést nyert meg a Kiskunfélegyházi HTK

Fordulatos mérkőzést nyert meg a Kiskunfélegyházi HTK

2015. április 25. 20:10

Visszavágott az őszi 2-1-es vereségért a Tiszakécske csapatának a Kiskunfélegyházi HTK a megyei I. osztályú bajnokság 23. fordulójában. Az április 25-én megrendezett összecsapás több fordulatot tartogatott. Vezetett ugyan a KHTK, de a vendégek a második félidőben megfordították az állást (1-2). A hajrá végül a félegyháziaknak sikerült jobban, akik ha nehezen is, de 3-2-re megnyerték a találkozót.

Részletek
Kevésen múlott az országos döntő

Kevésen múlott az országos döntő

2015. április 26. 13:10

Kiskunfélegyházán a Constantinum Sportcentrumban tartották meg április 25-én a fiú serdülő kosárbajnokság regionális döntőjét, amelyen a házigazda Jövő Bajnokai DSE mellett a SZEDEÁK „B”, a Nagykőrösi Sólymok, valamint a Kecskeméti KA „A” tagjai vettek részt. A félegyháziak hatalmas csatában 64-57-re legyőzték a kecskemétieket az elődöntőben, a fináléban viszont a jobb napot kifogó SZEDEÁK "B" csapatával szemben alulmaradtak. Április 26-án az U11-es korosztályú fiú bajnokság is véget ért. A Jövő Bajnokai Kengurui két győzelemmel zárták a bajnokságot. A kenguru fiú csapat 11 győzelemmel és 5 vereséggel végül az alsó-ág "A" csoportjában végzett, vagyis a régió legjobb 9 csapata között.

Részletek
Több mint 25 kiló halat fogott ki a győztes - videóval

Több mint 25 kiló halat fogott ki a győztes - videóval

2015. április 28. 15:00

A tavasz beköszöntével a horgászverseny szezon is elkezdődött április 25-én a Balog Tanyán. Elsőként 6 órás versenyt rendeztek a tónál, a horgásznem szabadon választható volt. Az eseményre 25 fő nevezett, aki a számukra kisorsolt stégeken küzdhettek meg a halakkal és egymással. Az idénynyitót Csényi Zsolt nyerte 25,67 kilogrammnyi fogással. A legnagyobb hal Oroszi Norbert horgára akadt; a 4,48 kilós ponty szép fogásnak számított.

Részletek