Pofonparty

Pofonparty

2015. május 23. 23:00

Pofonpartyt rendeztek a félegyházi Honvéd pálya ökölvívó termében. Varga István és Mihály János edzőktől megtudtuk: 15 szakosztály 72 versenyzője mérlegelt, ebből 32 versenyző tudott szorítóba lépni.

Részletek
A legkisebbek másztak

A legkisebbek másztak

2015. május 24. 07:30

A Városalapítók Hete keretében rendezték meg szombaton a Sportmászó Magyar Bajnokságot a Darvas József Általános Iskolában.

Részletek
Egyre több a fiatal fogathajtó

Egyre több a fiatal fogathajtó

2015. május 24. 08:30

35 jelentkezőből 18-an jöttek el a Félegyházi Lovasklub fogathajtó C kategóriás versenyére szombaton. S bár a rendezvényt valóban esőben kezdték meg a Vasas Sportpályán, az első forduló után kisütött a nap, és a kedvező időjárás kitartott a verseny végéig.

Részletek
Esőben is futottak (Eredményekkel)

Esőben is futottak (Eredményekkel)

2015. május 24. 09:30

Az eső sem tántorította el a XXII. Kiskun Kupa Utcai Futóverseny résztvevőit május 23-án. A rajthoz állók korcsoportokba bontva különböző hosszúságú távokon mérték össze tudásukat. A legkisebbek 200 méteren indultak el, őket követték az általános iskolások, majd a Kiskun Kupa résztvevői, akik 7 kilométeres távot teljesítettek a Móravárosban. A főversenyt a nőknél Bácsmegi Boglárka, a férfiaknál Galamb Csaba nyerte.

Részletek
Tavaszi sportnapot szerveztek a Forrest Gumposok

Tavaszi sportnapot szerveztek a Forrest Gumposok

2015. május 21. 12:30

Jó időben lelkes tagokkal rendezte meg május 21-én hagyományos sportnapját kiskunfélegyházi Forrest Gump Sportegyesület a Szakmaközi Művelődési Házban. Az eseményre a félegyházi Csanyi út, valamint a Nádasdy utcai otthon lakói és a Forrestesek mellett Kecskemétről, Kiskunhalasról és Szegedről érkeztek csapatok. A résztevők lengőtekézésben, erőemelésben, helyben evezésben, pohárpakolásban és golyózásban mérték össze ügyességüket, tudásukat.

Részletek
 Éremhalmozás a régiós tritalon diákolimpián

Éremhalmozás a régiós tritalon diákolimpián

2015. május 21. 08:20

Hódmezővásárhelyen rendezték meg május 17-én a Régiós Triatlon Diákolimpiát, ahol Csongrád, Békés, Bács-Kiskun és Jász-Nagykun-Szolnok megye legjobb triatlonosai indultak el. A Jogging Plus Szuperinfó Futóklub Triatlon Szakosztály versenyzői most az iskoláikat képviselték. Egyéniben hat elsőséget, csapatban egy aranyérmet szereztek, emellett számos dobogós helyezést értek el.

Részletek
Közös játékkal, éremátadással és bállal zárnak a kézilabdázók

Közös játékkal, éremátadással és bállal zárnak a kézilabdázók

2015. május 20. 15:55

A szezon „legfontosabb” mérkőzésére készülnek a Kiskunfélegyházi HTK kézilabdázói. Az NBII délkeleti csoportjának második helyén végző együttes ezúttal a média harcedzett, fitneszben kicsit leledzett csapatát látja vendégül. A média képviselőinek fel kell kötniük a gatyájukat a „pontszerzéshez”, amire valljuk be vajmi kevés esélyük van. Egy kis testmozgás azonban sosem árt. A találkozót május 30-án, szombaton 17 órakor rendezik meg a Mezőgazdasági Szakiskola tornatermében.

Részletek
Végéhez közeledik a megyei focibajnokság

Végéhez közeledik a megyei focibajnokság

2015. május 21. 10:00

Mozgalmas hétvége vár a sportbarátokra, hiszen mindhárom megyei labdarúgócsapat május 23-án, szombaton 17 órakor lép pályára. A megyei I. osztály címvédője, a Kiskunfélegyházi HTK hazai környezetben a Kiskőröst látja vendégül. Az ugyancsak 62 pontos Híd SC eközben a Hartát fogadja. A bajnoki versenyfutásban e két csapat között dől el az aranyérem sorsa. Ezzel egy időben zárul a megyei II. osztályú bajnokság, ahol A harmadik helyezett KHTK II. a második pozícióban lévő Lajosmizse otthonában fejezi be a szezont. Az alsóházban szereplő Kiskunfélegyházi Vasutas a sereghajtó Bugac vendégeként zárja az idényt.

Részletek
Itthon zárnak a megyei női kézisek

Itthon zárnak a megyei női kézisek

2015. május 19. 19:30

A bajnoki címre matematikailag még esélyes Lajosmizse ellen fejezi be megyei női kézilabda bajnokságot a Félegyházi KSC. A 22. fordulóbeli idényzárót május 24-én, vasárnap 16 órától a Kész Arénában tartják meg. A csapatok erejét figyelembe véve bravúr lenne a félegyházi pontszerzés.

Részletek
Lezárult a városi asztalitenisz bajnokság

Lezárult a városi asztalitenisz bajnokság

2015. május 18. 17:00

Tizenhat fordulón keresztül kilenc csapat versengett a városi asztalitenisz bajnokság megnyeréséért a 2014/15-ös szezonban. Az idény május közepén fejeződött be, amit szoros küzdelemben a „Kórház” csapata nyert meg 30 ponttal. 14 győzelem mellett 2 döntetlent értek el. Második a Kiskunmajsa, harmadik a Kunszállás együttese lett.

Részletek