Hazai publikum előtt győzött a Kiskunfélegyházi HTK

Hazai publikum előtt győzött a Kiskunfélegyházi HTK

2015. március 14. 17:40

Hosszú szünetet követően első alkalommal játszhatott hazai környezetben a Kiskunfélegyházi HTK a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 18. fordulójában. A még mindig mély talajú pályán a félegyháziak a Tompa SE-t fogadták. A mérkőzést jól kezdte a KHTK, amely az első félidő közepén gyors két gólt szerzett, majd még a szünetet megelőzően újra betalált. A háromgólos különbség a későbbiek során sem változott, a félegyháziak magabiztosan szerezték meg mind a három pontot.

Részletek
Haladnak a munkálatok a KHTK pályán

Haladnak a munkálatok a KHTK pályán

2015. március 16. 11:00

A hétvégi Tompa elleni hazai mérkőzésen a szurkolók érdeklődését is felkeltette a Kiskunfélegyházi HTK pályát érintő beruházás, amelynek keretében férfi, női mellékhelyiségek és a mozgáskorlátozottak számára külön WC épül a Honvéd Sporttelepen. A különbség már szemmel látható az épületeken. A korábbi szolgálati lakást átalakították, felszerelték vizesblokkokkal, valamint a játékvezetők számára külön öltözőt hoztak létre. Emellett a főépület folyosójának üvegezését is lecserélték, ami az elmúlt időszakban balesetveszélyessé vált. Katona Andor, a Félegyházi Térségi Sportiskola ügyvezetője megkeresésünkre elmondta, a szolgálati lakáson a belső burkolási munkálatok hátra vannak. Várhatóan március végére, április elejére fejeződik be a beruházás.

Részletek
Célba ért a kezdeményezés

Célba ért a kezdeményezés

2015. március 14. 13:55

A várakozásoknak megfelelően sokan gyűltek össze március 14-én délelőtt az I. Mosolygó Jótékonysági Sportnapra. A sportnapra jelentkezők Kiskunfélegyházán, a Kalmár József utcából a Fitness Plusz Stúdió elől indultak el Jászszentlászlóra. A futás mellett gyalogosan, kerékpárral és görkorcsolyával is meg lehetett tenni a 22 kilométeres távot, vagy annak egy meghatározott részét. A résztvevőket Kádár Kitti ultramaratonista melegítette be az útra, majd az ő vezetésével indult el a csapat a jászszentlászlói idősek otthonába.

Részletek
Kiváló minősítést kapott a félegyházi futsal döntő az MLSZ-től

Kiváló minősítést kapott a félegyházi futsal döntő az MLSZ-től

2015. március 13. 18:20

Reagált Balla László, Kiskunfélegyháza alpolgármestere a veszprémi edző, Madarász János nyilatkozatára, aki a félegyházi rendezést kritizálta írásában. Amint arról már beszámoltunk, Madarász sérelmezte, hogy a megérkezését követően neki és a segítőinek jegyet kellett váltaniuk az előttük játszó csapatok mérkőzésére. Madarász a történtekért a kiskunfélegyházi rendezőket okolta, amire az írásának végén is utalt: „Tisztelt kiskunfélegyházi rendezők, hát magukhoz nem szívesen megyek vendégségbe!”. Ezzel kapcsolatban Balla László felhívta a figyelmet arra, hogy az önkormányzat csak a helyszínt biztosította a gálához, a szervezés az MLSZ hatáskörébe tartozott. A labdarúgó szövetség saját embereit alkalmazta mind a jegyek szedésénél, mind pedig a nézőtér felügyeleténél.

Részletek
Játékra alkalmas a Kiskunfélegyházi HTK pályája

Játékra alkalmas a Kiskunfélegyházi HTK pályája

2015. március 13. 16:00

Ha az időjárási körülmények nem változnak, akkor első alkalommal játszhat hazai pályán a 2015-ös esztendőben a Kiskunfélegyházi HTK megyei I. osztályú labdarúgó csapata. Az együttes a tervek szerint március 14-én 14:30-kor a szebb napokat is megélt Tompa SE-t fogadja a Honvéd pályán. A félegyháziak vezetik a bajnokságot, előnyük 3 pont a nagybaracskai Híd SC-vel szemben.

Részletek
A futsal kupadöntő szervezésére panaszkodott Madarász János, az ezüstérmes veszprémi csapat trénere

A futsal kupadöntő szervezésére panaszkodott Madarász János, az ezüstérmes veszprémi csapat trénere

2015. március 12. 12:45

A blogjában tette közzé észrevételét, panaszát a félegyházi rendezéssel kapcsolatban Madarász János, korábbi futsal válogatott játékos, a Futsal Club Veszprém jelenlegi edzője. A tréner konkrét esetként írta le, hogy a korai megérkezésüket követően neki és segítőinek jegyet kellett váltaniuk az előttük játszó csapatok mérkőzésére. A belépést felügyelőktől és az MLSZ egyik munkatársától ugyancsak ezt a választ kapta- miszerint jegyet kell venniük. Madarász a történtekért a kiskunfélegyházi rendezőket okolta, amire a leírásának végén is utalt: „Tisztelt kiskunfélegyházi rendezők, hát magukhoz nem szívesen megyek vendégségbe!”.

Részletek
Félegyházi sikerek a terepmotoros szezonnyitón

Félegyházi sikerek a terepmotoros szezonnyitón

2015. március 11. 16:45

A 2015-ös év első Enduro- Cross versenyét rendezték meg Dunaföldváron március elsején, melyen a Kiskunfélegyházi Motorsport Egyesület hét tagja indult el. Szabó János az Old Boy kategóriában első helyet szerzett. Mellette az első -és másodosztályban rajthoz állók is kiválóan szerepeltek az erős és népes mezőnyben.

Részletek
Szép eredményeket értek el a Jövő Bajnokai kosarasai

Szép eredményeket értek el a Jövő Bajnokai kosarasai

2015. március 11. 12:35

Az U14-es regionális fiú bajnokságban és az U11-es Bács-Kiskun- Tolna megyei régió csoportjában is pályára léptek március 7-én és 8-án a Jövő Bajnokai DSE kosarasai. Az U14-es csapat nagy bravúrt végrehajtva legyőzte a mumusnak számító Kecskeméti KA „A” együttesét, míg az U11-es korosztályú fiúk közel álltak a feljutáshoz csoportjukból.

Részletek
Ideiglenesen második a megyei férfi kézicsapat

Ideiglenesen második a megyei férfi kézicsapat

2015. március 9. 17:55

Szoros mérkőzést követően a második félidőben több gólt szerezve nyerte meg csávolyi mérkőzését a megyei férfi kézilabda bajnokságban szereplő Félegyházi KSC. A 12. fordulóbeli siker egyúttal előrelépést is hozott a félegyháziaknak, akik átmenetileg az egy találkozóval kevesebbet játszó Baja elé ugorva a második helyre jöttek fel a tabellán. A férfiak mellett a lányok is parkettre léptek, ők Nemesnádudvaron maradtak alul 24-19-re.

Részletek