Érmekkel tértek haza a diákolimpiáról fiatal bunyósaink

Érmekkel tértek haza a diákolimpiáról fiatal bunyósaink

2015. április 6. 11:20

Érmekkel tértek haza a győri diákolimpiáról a kiskunfélegyházi Papp László Bokszakadémia versenyzői. A 13-15 éves korosztálynak szervezett megmérettetésen Búza Attila 41,5 kilogrammos súlycsoportban aranyérmet szerzett. A lányok nehézsúlyú csoportjában Dósai Kamilla a 2. helyen végzett, a 44,5 kilogrammos súlycsoportban Dora Henrietta a harmadik helyet szerezte meg.

Részletek
A hajrában fordítva nyert a Kiskunfélegyházi HTK

A hajrában fordítva nyert a Kiskunfélegyházi HTK

2015. április 5. 19:00

Izgalmas mérkőzésen gyűjtötte be a három pontot Akasztón a megyei I. osztályú bajnokság 21. fordulójában a Kiskunfélegyházi HTK. A találkozó szünetében a még félegyháziak vezettek, de a második félidő elején fordított a hazai csapat. A hajrában a KHTK újabb két gólt szerezve előnybe került és 3-2-re megnyerte a mérkőzést.

Részletek
Egy gól döntött a KHTK II. javára

Egy gól döntött a KHTK II. javára

2015. április 4. 19:00

A vártnál némileg nehezebben, de hozta a kötelezőt és megverte a Helvécia csapatát a Kiskunfélegyházi HTK II. a megyei II. osztályú bajnokság 19. fordulójában. A Félegyházán megrendezett összecsapáson mindössze egy gólt született. Vidéki Ferenc a 21. percben vette be a vendégek kapuját. A találkozón a KHTK II. büntetőt hibázott, de ez nem bosszulta meg magát, itthon tartották mind a három pontot.

Részletek
Tovább robogott a Mókus-henger (képgalériával)

Tovább robogott a Mókus-henger (képgalériával)

2015. április 4. 19:40

Visszavágtak az őszi 4-2-es vereségért a Kalocsának a Kiskunmajsai Mókusok, akik 4-0-ra győztek idegenben a Bács-Kiskun megyei női keresztfélpályás bajnokság 11. fordulójában. A Mókusok lendületesen kezdték a tavaszt, mindkét találkozójukat megnyerve átmenetileg a második helyet foglalják el a tabellán.

Részletek
Feltámadt a Kiskunfélegyházi Vasutas

Feltámadt a Kiskunfélegyházi Vasutas

2015. április 4. 19:20

Az utolsó pillanatokban szerzett góllal nagy bravúrt bemutatva 1-0-ra győzött hazai pályán a Kiskunfélegyházi Vasutas a negyedik helyezett Pálmonostora ellen április 4-én a megyei II. osztályú bajnokság 19. fordulójában. A mérkőzés egyetlen gólját a 90. percben Makai Zoltán jegyezte. A Kiskunfélegyházi Vasutas győzelmével nagy szívességet tett az azonos ligában szereplő KHTK II.-nek; leszakította ugyanis üldözőjét, emellett a tabellán is feljebb lépett a 11. helyre.

Részletek
Húsvétra készülve sem maradunk sport nélkül

Húsvétra készülve sem maradunk sport nélkül

2015. április 3. 17:20

Mindhárom megyei labdarúgócsapat pályára lép április első hétvégéjén, emellett a Kiskunmajsai Mókusok is folytatják menetelésüket a női keresztfélpályás bajnokságban. Április 4-én, szombaton 16:30-kor a Kiskunfélegyházi HTK II. a Helvécia csapatát fogadja a megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokságban. A dobogóra törő KHTK II. ősszel 2-1-re megverte ellenfelét és most is esélyese a találkozónak. Ezzel egy időben a Kiskunfélegyházi Vasutas a Pálmonostorát látja vendégül. Egy Vasutas-siker bravúrnak számítana a negyedik helyezett vendégekkel szemben. A Kiskunmajsai Mókusok szintén szombat délután Kalocsán lépnek pályára és visszavághatnak az őszi 4-2-es vereségükért. Április 5-én vasárnap 16:30-kor a megyei I. osztályú bajnokság listavezetője a Kiskunfélegyházi HTK Akasztón vendégeskedik. A KHTK-nak győznie kell az első hely megtartásáért. Az őszi mérkőzés 5-0-ás félegyházi győzelemmel ért véget.

Részletek
Újabb öt évig Csányi Sándor az MLSZ elnöke

Újabb öt évig Csányi Sándor az MLSZ elnöke

2015. április 2. 13:05

Korlátozni fogja az MLSZ a következő futballidénytől a külföldi játékosok számát – jelentette be Csányi Sándor a szövetség csütörtöki éves közgyűlésén. Hozzátette: az utánpótlás-támogatás elvonása vár azokra a futballklubokra, ahol nem szerepel U-korú játékos a csapatban, miközben akadémiát tartanak fenn. A futballkártya marad, az új Puskás-stadion kész lesz 2020 előtt, és csökkenhet a honi élvonalbeli bajnokság csapatlétszáma. Csányi aggódik amiatt, hogy a Győr be tudja-e fejezni az idényt.

Részletek
 Városi asztalitenisz versenyt rendeznek

Városi asztalitenisz versenyt rendeznek

2015. április 2. 11:40

A Vállalkozók Ipatestülete és a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola közösen szervez április 18- 19-én városi asztalitenisz versenyt. Az eseményre minden sportbarátot várnak. Április 18-án szombaton a FASI edzőtermében az egyéni mérkőzéseket rendezik meg, míg április 19-én vasárnap az Ipartestület Székházában a páros küzdelmekre kerül sor. Jelentkezési határidő: április 15.

Részletek
A megye legjobb csapatát fogadja a Félegyházi KSC

A megye legjobb csapatát fogadja a Félegyházi KSC

2015. április 6. 16:30

Rangadóval folytatja a megyei kézilabda bajnokságot a Félegyházi KSC férfi együttese. Április 11-én, szombaton 16 órától az első helyezett Holler UFC-t látják vendégül a Constantinum Sportcentrumában. A két csapata őszi mérkőzése 27-18-as Holler sikerrel ért véget. A félegyháziakra most is nehéz feladat vár, bravúr kellene a pontszerzéshez.

Részletek