Elpáholta a média a kézilabdacsapatot (Videóval)

Elpáholta a média a kézilabdacsapatot (Videóval)

2015. május 31. 21:00

Ahogy az várható volt, hozta a kötelezőt és magabiztos játékkal legyőzte a Kiskunfélegyházi HTK kéziseit a félegyházi „MÉDIA VÁLOGATOTT”. Az NBII délkeleti csoportjában ezüstérmet szerző KHTK-nak esélye sem volt a média ellen, akik különös taktikát bemutatva, egyszerre három kapussal és tizenöt mezőnyjátékossal védekezve 20-18-ra nyertek a Mezőgazdasági Szakiskola tornatermében május 30-án.

Részletek
Elbukta az aranycsatát a KHTK

Elbukta az aranycsatát a KHTK

2015. május 31. 10:55

3-2-es vereséget szenvedett a nagybaracskai Híd SC otthonában a Kiskunfélegyházi HTK a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság utolsó előtti, 29. fordulójában. A találkozó végkimenetelével lényegében eldőlt, hogy a KHTK nem védheti meg a címét, hiszen a hátránya 3 pontra nőtt a Híd SC-vel szemben. Az utolsó körben a félegyháziak a sereghajtó Hartát fogadják, míg a Híd SC Kiskunhalasra látogat, ahol egy pont is elég nekik a bajnoki cím ünnepléséhez.

Részletek
Kedvezett az időjárás az „Utcák és Terek” bajnokságnak

Kedvezett az időjárás az „Utcák és Terek” bajnokságnak

2015. május 30. 14:00

Szikrázó napsütésben, rekord résztvevővel rendezték meg a III. Utcák és Terek bajnokságot Kiskunfélegyházán, a Bulls pályán. Az esemény május 30-án délelőtt kezdődött el. A bajnokságon nem csak felnőttek, hanem gyermekek is részt vettek, akik körmérkőzéseket vívtak egymással. A felnőtteket négy csoportba osztották, így a legjobbak harcolhatnak a vándorkupáért. A döntőt és a bronzmérkőzést délután 15:25-től rendezik meg.

Részletek
Lezárultak a „Zöld csoport” küzdelmei Kiskunfélegyházán

Lezárultak a „Zöld csoport” küzdelmei Kiskunfélegyházán

2015. június 3. 15:30

A Vidék Bajnokság gyerek I. korosztályának alapszakaszbeli 6. zárófordulóját rendezték meg május 30-án Kiskunfélegyházán. A Kiskunfélegyházi Vízilabda Sport Egyesület hazai pályán a Kecskeméti Sportiskola és a Dinamo Oradea csapatával küzdött meg. A csoport élén a Kecskeméti Sportiskola végzett.

Részletek
Éremesőt hozott a 12. Kuchinka Vilmos úszóverseny

Éremesőt hozott a 12. Kuchinka Vilmos úszóverseny

2015. május 30. 12:00

A Városalapítók Hetéhez kapcsolódva tartották meg a 12. Kuchinka Vilmos Nemzetközi Úszó Emlékversenyt május 23-án. A Kiskunfélegyházi Úszó Egyesület immár a 12. „Kuchinkát” szervezte meg, ami a térség egyik legnagyobb utánpótlás úszóversenyét számít. A versenyen ezúttal 8 csapat közel 300 tagja indult el. A félegyháziak 11 arany, 8 ezüst és 18 bronzérmet szereztek, amivel a csapatok között a 3. helyen végeztek. A legeredményesebb versenyzőjük Seres Máté és Faragó Dorka volt. A megmérettetést Szamosi Endre, Kiskunfélegyháza sporttanácsnoka nyitotta meg. A díjakat Csányi József, Kiskunfélegyháza polgármestere, Balla László alpolgármester és Szamosi Endre adta át a fiatal úszóknak.

Részletek
Ügyesek, harcosak a „kolimpiai” diákok

Ügyesek, harcosak a „kolimpiai” diákok

2015. május 30. 13:25

A május 29-én megtartott megnyitót követően a sportesemények is elkezdődtek a VII. Kollégiumi Olimpián. Elsőként május 29-én a streetball, íjász- és futóversenyeket, valamint az asztalitenisz tornát bonyolították le a Kész Arénában és a Kossuth Lajos Szakiskolában. A Kolimpia május 30-án labdarúgó versennyel folytatódott a Kész Arénában és a Constantinum Sportcentrumában. Az esemény május 31-én kézilabdatornával zárul.

Részletek
Eldőlhet a bajnoki cím sorsa

Eldőlhet a bajnoki cím sorsa

2015. május 29. 18:15

A szezon legfontosabb mérkőzését játssza a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban a Kiskunfélegyházi HTK és a Híd SC. A két éllovas május 30-án, szombaton 17 órától találkozik a Híd SC otthonában, Nagybaracskán. Ősszel a két együttes rangadóját a nagybaracskaiak nyerték meg 2-0-ra Kiskunfélegyházán. A KHTK egy idegenbeli sikerrel szinte már a zsebében érezhetné a bajnoki címet, az utolsó fordulóban ugyanis a sereghajtó Hartát fogadja, míg a Híd SC Kiskunhalasra látogat.

Részletek
Elkezdődött a VII. Kollégiumi Olimpia

Elkezdődött a VII. Kollégiumi Olimpia

2015. május 29. 15:50

Május 29-én, péntek délután tartották meg a VII. Kollégiumi Olimpia ünnepélyes megnyitóját Kiskunfélegyházán a Kész Arénában. A felvonuló diákokat a mazsorettesek műsorát követően Csányi József, Kiskunfélegyháza polgármestere és Ágoston Tibor a Kiskunfélegyházi Szakképző Intézmény és Kollégium igazgatója köszöntötte. Ezt követően az elmúlt évekhez hasonlóan most is Csernyánszky Erzsébet kollégiumvezető, szervező nyitotta meg a rendezvényt. Az esemény Toponári Gábor FODISZ ügyvezető elnök beszédével és az intézmény tánccsoportjának előadásával zárult.

Részletek
Elkészült az „Utcák és Terek bajnokság” csoportbeosztása

Elkészült az „Utcák és Terek bajnokság” csoportbeosztása

2015. május 29. 10:35

Május 30-án szombaton 9 órától veszi kezdetét a III. Utcák és Terek bajnokság a félegyházi Bulls pályán. A jelentkezést követően a sorsolás is elkészült. A csapatokat négy csoportba osztották, párhuzamosan három pályán küzdenek meg a vándorkupáért. A döntőt és a bronzmérkőzést délután 15:25-től rendezik meg.

Részletek
Ezüstérmet szereztek a fiatal focisták Csongrádon

Ezüstérmet szereztek a fiatal focisták Csongrádon

2015. május 29. 10:10

Négy csapat részvételével Pünkösd Kupát rendeztek Csongrádon, ahol a Kiskunfélegyházi HTK 2005-2006-os korosztályú csapata is elindult. A félegyháziak mellett a házigazda Csongrád I- II. és a Kistelek együttese mérkőzött meg egymással. A KHTK hatalmas csatában végül második lett.

Részletek