Győzelemmel búcsúzott el szurkolóitól az Astra

Győzelemmel búcsúzott el szurkolóitól az Astra

2014. május 18. 17:14

Utolsó hazai mérkőzését játszotta ebben az idényben a női futsal NBI idei bajnoka, az Astra Kiskunfélegyházi Bulls. A május 18-ai találkozón az Astra ellenfele a Debreceni EAC volt. A mérkőzésen ezúttal is több szerephez jutottak a fiatalok, míg a vendégek erősen tartalékosan, cserék nélkül érkeztek. A végig izgalmas találkozó 5-2-es félegyházi sikerrel zárult, így az Astra győzelemmel búcsúzott el a hazai publikumtól.

Részletek
Pontot rabolt a Kiskunfélegyházi Vasutas

Pontot rabolt a Kiskunfélegyházi Vasutas

2014. május 18. 09:23

A Harkakötöny otthonában ért el 0-0-ás döntetlent május 17-én, a megyei II. osztály 25. fordulójában a Kiskunfélegyházi Vasutas. A félegyháziak az utóbbi időben egyre javuló teljesítményt mutattak és az újabb pontszerzéssel megerősítették a 12. pozíciójukat a bajnokságban.

Részletek
Ötödik helyen végeztek a vízilabdázók

Ötödik helyen végeztek a vízilabdázók

2014. május 17. 22:38

Az I. korcsoportos gyermekek számára kiírt Vidék Bajnokság Kék csoportjának 6. fordulóját rendezték meg május 17-én Kiskunfélegyházán. A Kiskunfélegyházi Vízilabda Sport Egyesület szépen szerepleve, győzni tudott ebben a fordulóban és megőrizte az 5. helyét a bajnokságban. A csoportot a békéscsabai együttes nyerte meg.

Részletek
Három pontra növelte előnyét a Kiskunfélegyházi HTK

Három pontra növelte előnyét a Kiskunfélegyházi HTK

2014. május 17. 19:23

Fontos mérkőzést nyert meg a bajnoki címért folyó versenyfutásban május 17-én a Kiskunfélegyházi HTK. A KHTK a megyei I. osztály 27. fordulójában a Kecskeméti LC-t győzte le 3-2-re. A bajnoki címre ugyancsak esélyes Híd SC eközben némileg váratlanul vereséget szenvedett a Kalocsától, így a félegyháziak előnye három pontra nőtt üldözőjükkel szemben.

Részletek
Négy győzelemmel kezdett a teniszcsapat

Négy győzelemmel kezdett a teniszcsapat

2014. május 17. 17:24

8-1-re győzött május 17-én az Országos Csapatbajnokság másodosztályában szereplő Kiskunfélegyházi Városi Tenisz Klub. A félegyháziak ezúttal a fővárosi Építők TC-t győzték le hazai pályán. A teniszezők jelenleg százszázalékos teljesítménnyel vezetik a bajnokságot és esélyük van a csoportjuk megnyerésére.

Részletek

Nyert a Híd SC, de továbbra is a Kiskunfélegyházi HTK áll a tabella élén

2014. május 15. 10:27

Május 14-én pótolták a megyei I. osztály 25. fordulójából elmaradt Híd SC - Kecskeméti LC mérkőzést. A Nagybaracskán megvívott találkozó a Kiskunfélegyházi HTK számára is fontos volt, a Híd SC ugyanis egy győzelem esetén pontszámban beérhette a félegyháziakat. Az összecsapást végül 2-1-re a Híd SC nyerte meg, de jobb gólaránya miatt továbbra a Kiskunfélegyházi HTK vezeti a bajnokságot.

Részletek
Döntetlennel fejezte be a bajnokságot a Félegyházi ASI

Döntetlennel fejezte be a bajnokságot a Félegyházi ASI

2014. május 14. 19:40

Az elmúlt évekhez képest szerényebben teljesítményt nyújtva, de bennmaradt a Férfi Extra Ligában a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola. Az együttes tagjai az utolsó- számukra már tét nélküli – bajnoki fordulóban a Pénzügyőr SE I. ellen értek el 5-5-ös döntetlent. A találkozóra május 14-én a Kossuth Lajos Szakiskola tornacsarnokában került sor.

Részletek