A hajrában kerekedett felül az Astra

A hajrában kerekedett felül az Astra

2014. február 9. 20:53

Az NBI-es futsalbajnokság 15. fordulójában a fővárosi Galaxis BME-Docler Akadémia otthonában szerepelt az Astra Kiskunfélegyházi Bulls. A bajnokságot magabiztosan vezető Astrások elsősorban a második félidei játékuknak köszönhetően fölényes, 8-3-as győzelmet arattak.

Részletek
Kecskeméten szerepeltek a „Jövő Bajnokai” - ahol "történelmet írtak"

Kecskeméten szerepeltek a „Jövő Bajnokai” - ahol "történelmet írtak"

2014. február 6. 16:38

A Bács-Kiskun-Tolna megye, azaz a VII. régió B csoportjának elmaradt kosármérkőzéseit játszották le február 5-én Kecskeméten, a Mátyás K. krt-i Általános Iskola tornatermében. A félegyházi Jövő Bajnokai DSE tagjai a Szekszárdi Fürge Rókákkal és a Kecskeméti Kosárlabda Akadémia csapataival küzdöttek meg az este folyamán.

Részletek
Idén is rendez versenyt a Séberger SC

Idén is rendez versenyt a Séberger SC

2014. február 5. 09:59

– Büszke vagyok arra, hogy a 2012-ben elhunyt sporttársunk emlékére múlt év végén megrendezett I. Szabó József Emlékversenyt hat világbajnok is megtisztelte jelenlétével. Ez számomra arról árulkodik, hogy a húsz éve működő Séberger SC-t elismeri és számon tartja a szakma – mondja Séberger György.

Részletek
Három korosztály csapatai léptek pályára

Három korosztály csapatai léptek pályára

2014. február 4. 06:55

Amint arról már beszámoltunk, a Kiskunfélegyházi Honvéd TK labdarúgó szakosztálya második alkalommal rendezte meg idén a Csikós József "Csiki" emléktornákat. A torna második állomásán az U9, az U7 és az U11 tagjai méretették meg magukat a mezgé tornacsarnokában.

Részletek
KHTK - siker a KGME Kupán

KHTK - siker a KGME Kupán

2014. február 3. 14:58

A Kiskunfélegyházi Gazdaságfejlesztő és Munkahelyteremtő Egyesület KGME Kupa néven teremlabdarúgó tornát rendezetett február elsején a félegyházi sportcsarnokban. A résztvevő csapatok három csoportba bontva mérkőztek meg egymással.

Részletek

Öt pontot szereztek a sakkozók

2014. február 3. 14:49

Két és fél hónapos téli szünetet követően február 2-án tartottak újabb fordulót az NBII-es sakkcsapatbajnokság Tóth László csoportjában. A félegyházi Honvéd együttese a 6. fordulóban a kecskeméti TÁKISZ SE-t látta vendégül.

Részletek
Csonka kézilabdatornát tartottak

Csonka kézilabdatornát tartottak

2014. február 3. 14:40

Megtréfálta az időjárás a nemzetközi kézilabda torna szervezőit. A február 2-án megrendezett tornán az előzetes tervek szerint a P&P Félegyháza, a Makó, a Kiskunmajsa és a Nagyszentmiklós csapata vett volna részt. Az országosan kiadott piros riasztás miatt azonban csak a kiskunmajsai együttes érkezett meg az eseményre.

Részletek
Kupadöntős az Astra

Kupadöntős az Astra

2014. február 2. 18:25

A futsal Magyar Kupa elődöntőjének a visszavágóját rendezték meg február elsején, a félegyházi sportcsarnokban. A hazai pályán játszó Astra Kiskunfélegyházi Bulls az első találkozón 4-4-es döntetlent ért el a Dunakeszi Kinizsi otthonában, így izgalmas mérkőzésre volt kilátás. Az Astra játékosai igazolva az előzetes fogadalmakat végig a kezükben tartották az irányítást és magabiztos, 8-2-es győzelmet arattak. A kupadöntőbeli ellenfelük a Tolna-Mözs, vagy a Hajdúböszörményi TE közül kerül ki.

Részletek
Magyar Kupa elődöntő, tét a döntőbe jutás

Magyar Kupa elődöntő, tét a döntőbe jutás

2014. január 30. 07:25

A női futsal Magyar Kupa küzdelmében a visszavágó mérkőzéseket rendezik a hétvégén. Az előző évben kupagyőztes Astra-Bulls a Dunakeszi Kinizsi együttesét fogadja. Az elődöntő első összecsapásán 4-4-es eredmény született a Dunakeszi otthonában.

Részletek

Sóvidéki sakkcsata

2014. január 30. 06:46

Sokéves baráti kapcsolat fűzi össze Kiskunfélegyháza és Korond sakkozóit. Az erdélyi sóvidék festői hegyeinek ölelésében, csörgedező patakokkal átszelve terül el a fazekas mesterség és a népművészet fellegvára, Félegyháza testvértelepülése, Korond. Január 24-e és 27-e között a helyiek meghívásának eleget téve a félegyházi birkózók és sakkozók látogattak el oda.

Részletek