Egy gól döntött az Astra javára

Egy gól döntött az Astra javára

2014. november 16. 20:20

Gólszegény találkozón 1-0-ra győzött a BME FC otthonában az Astra Kiskunfélegyháza HFC a női futsal NB I 9. fordulójában. A futsal mérkőzésekhez képest szokatlanul kevés gólt /mindössze egyet/ hozó mérkőzésen a mindent eldöntő találatot Megyes Ágnes szerezte, aki ezzel három ponthoz segítette csapatát.

Részletek
Hajdúszoboszlón is nyertek a kézisek

Hajdúszoboszlón is nyertek a kézisek

2014. november 16. 18:15

Tovább folytatta remek sorozatát az NBII délkeleti csoportjában szereplő Kiskunfélegyházi HTK kézilabdacsapata. Az együttes a bajnokság 8. fordulójában Hajdúszoboszlóra látogatott. A találkozón végig vezetve 31-24-re győzött a KHTK, amivel megőrizte harmadik helyét a bajnokságban, sőt egy pontra csökkentette hátrányát a listavezető Mezőtúri AFC-vel szemben.

Részletek
Megszerezték a második helyet a Jövő Bajnokai

Megszerezték a második helyet a Jövő Bajnokai

2014. november 16. 17:35

Elérte a célját és legyőzte a Békéscsaba gárdáját az U14-es serdülő kosárlabda-bajnokság területi alapszakaszában a Jövő Bajnokai DSE. A félegyháziak a záró fordulóban nagy csatában harcolták ki a második helyet csoportjukban, így a vigaszágon folytatják tovább a küzdelmet az országos 32-es főtáblára jutásért.

Részletek
Három éves a Félegyházi Kézilabda Sport Club

Három éves a Félegyházi Kézilabda Sport Club

2014. november 16. 17:15

Három évvel ezelőtt jött létre és kezdte meg értékes munkáját a Félegyházi Kézilabda Sport Club. A hiánypótló kezdeményezés olyan helyi sportkedvelők áldozatos munkájának eredménye, akik rövid idő alatt létrehozták az egyesület női és férfi csapatait. Az elmúlt időszakban a helyi sportélet meghatározó szereplőjévé vált az FKSC, amelyben igen nagy szerepet játszott, hogy a városban csak ők rendelkeznek női csapattal és utánpótlásbázissal.

Részletek
Egyre vonzóbb a félegyházi römibajnokság

Egyre vonzóbb a félegyházi römibajnokság

2014. november 16. 14:00

Minden eddiginél többen, 48-an ültek asztalhoz november 15-én a XIII. Desperado Römibajnokságon. A kártyások egy csoportja éppen ezért már kiszorult a megszokott teremből. A versenyt természetesen ennek ellenére zökkenőmentesen és mindenki megelégedésére sikerült lebonyolítani – mondta el a rendezvény főszervezője, Lajos György.

Részletek
Nyílttá vált a bajnokság (Összefoglaló videóval)

Nyílttá vált a bajnokság (Összefoglaló videóval)

2014. november 15. 15:25

Vereséget szenvedett idei utolsó hazai mérkőzésén a Kiskunfélegyházi HTK labdarúgócsapata. A megyei I. osztályú bajnokság 14. fordulójában a listavezető félegyháziak a második helyezett Híd SC-t fogadták. A találkozón a védekezésre berendezkedő vendégek két gyors akciógólt szereztek, míg a KHTK nem tudta feltörni a Híd SC zárt, fegyelmezett védelmét.

Részletek
Pályán a focisták, a futsalosok és a kézisek

Pályán a focisták, a futsalosok és a kézisek

2014. november 14. 17:05

Megyei rangadót játszik november 15-én, szombaton 13 órakor a Kiskunfélegyházi HTK labdarúgócsapata. A listavezető félegyháziak a második helyezett nagybaracskai Híd SC-t fogadják. A két együttes között 6 pont a különbség. Amennyiben a KHTK győz, vagy döntetlen játszik, abban az esetben őszi bajnoknak tekinthető. Szombaton az NBII Délkeleti csoportjában szereplő Kiskunfélegyházi HTK kézilabdacsapata Hajdúszoboszlóra utazik. A harmadik helyen álló félegyházaik egy esetleges győzelemmel a többi eredmény alakulásától függően akár feljebb is léphetnek a tabellán. Vasárnap a női futsal NBI bajnoki címvédője az Astra Kiskunfélegyháza HFC a BME FC otthonában lép pályára. Az Astra egy győzelemmel megőrizheti vezető helyét a bajnokságban.

Részletek
Jobbnak bizonyultak a vendégek

Jobbnak bizonyultak a vendégek

2014. november 14. 11:20

67-94 arányú vereséget szenvedett a tapasztaltabb játékosokból álló Kőrösi Basket SE-vel szemben a Megaprofil KKC a Bács-Kiskun megyei kosárlabda-bajnokság 2. fordulójában. A félegyháziak az első körben Tiszakécskén győztek, így jelenleg 2 ponttal állnak a bajnokságban. Az együttes legközelebb Nagykőrösön szerepel, majd november 27-én a Baja csapatát fogadja a félegyházi sportcsarnokban.

Részletek
Hazai pályán játszik a Megaprofil KKC

Hazai pályán játszik a Megaprofil KKC

2014. november 13. 10:20

Elkezdődött a Bács-Kiskun megyei kosárlabda-bajnokság 2014/15-ös idénye, melynek 1. fordulójában a Megaprofil KKC Tiszakécskén diadalmaskodott. A félegyháziak a 2. fordulóban hazai pályán a Kőrösi Basket SE együttesét fogadják. A találkozót november 13-án, csütörtökön 18:30-kor a félegyházi sportcsarnokban rendezik meg.

Részletek
Tornászlányok sikere a budapesti OB-n

Tornászlányok sikere a budapesti OB-n

2014. november 12. 15:15

Kiváló eredményeket értek el a Jövő Bajnokai DSE tornaszakosztályának versenyzői a "Zsebibaba" országos bajnokságon, amit november 9-én Budapesten rendeztek meg. A félegyháziak rendkívül erős mezőnyben méretették meg magukat. A versenyen az UTE, az FTC, a Dunaferr és a Testnevelési Egyetem tornászai is részt vettek.

Részletek