Egy kosáron múlt a döntő

Egy kosáron múlt a döntő

2014. május 29. 18:59

Békésen rendezték meg május 29-én a III. korcsoportos fiú kosarasok országos elődöntőjét. Az elődöntőben három megye bajnoka, a békési Szegedi Kis István Református Gimnázium és Általános Iskola, a miskolci Jókai Mór Református Általános Iskola, a debreceni Református Kollégium Általános Iskolája, valamint Bács-Kiskun megye ezüstérmese, a kiskunfélegyházi József Attila Általános Iskola csapata mérte össze erejét. A tornát végül a házigazda békésiek nyerték meg, a félegyháziak a harmadik helyen zártak.

Részletek

Az V. Kollégiumi Diákolimpiát rendezik meg a hétvégén

2014. május 29. 12:03

Május 30-a és június elseje között immár az V. Kollégiumi Diákolimpiának ad otthont Kiskunfélegyháza. A rendezvény hivatalos megnyitóját május 30-án a félegyházi sportcsarnokban tartják meg. Ezt követően a diákok több sportágban mérik össze erejüket, tudásukat.

Részletek
Hosszútávú terveiket szeretnék megvalósítani a félegyházi lovasok

Hosszútávú terveiket szeretnék megvalósítani a félegyházi lovasok

2014. május 27. 15:01

A félegyházi lovassport szeretné birtokba venni véglegesen a volt Vasas pályát. Ezt a vágyukat akkor is megfogalmazták, amikor május 17-én a Homokhátsági Kupa versenyére 28 fogat érkezett a térség településeiről, valamint Békéscsabáról és Budapestről is. Az eseményre szépen rendbe tették a pályát és érdeklődők is szép számmal látogattak ki, ami azt jelzi, van érdeklődés a sportág iránt a városban.

Részletek
Tavaszi bajnok lett a teniszcsapat

Tavaszi bajnok lett a teniszcsapat

2014. május 26. 18:03

Tovább folytatta győzelmi sorozatát az Országos Csapatbajnokság másodosztályában szereplő Kiskunfélegyházi Városi Tenisz Klub. A félegyháziak május 25-én Gyulán győztek 6-3-ra, így az utolsó fordulótól függetlenül az első helyen zárták a tavaszi szezont.

Részletek
Mindszenten ragadtak íjat a Koppányok

Mindszenten ragadtak íjat a Koppányok

2014. május 26. 10:11

A Magyar Íjász Szövetség (MÍSZ) égisze alatt indult el a Délalföldi Régió Verseny Sorozata ( DAR VS) Dinnyés Gyula kezdeményezésére. A régióból 4 egyesület csatlakozott a megmérettetéshez, melynek keretében az íjászok a MÍSZ DAR VS Bajnoki címét szerezhetik meg.

Részletek
Miskolcon fejezte be a bajnokságot az Astra

Miskolcon fejezte be a bajnokságot az Astra

2014. május 25. 17:13

A női futsal NBI utolsó fordulóját rendezték meg május 24-én. Ennek keretében az Astra Kiskunfélegyházi Bulls a miskolci DVTK- Vénusz otthonába látogatott. Az izgalmas mérkőzést a hajrában Szabó Boglárka góljával végül az Astra nyerte meg 4-3-ra. Boglárka a győztes gól mellett a felsőházi rájátszás gólkirályi címét is bezsebelhette.

Részletek