Hirdetés
Fölényesen nyert a SZERVA ASE I.

Fölényesen nyert a SZERVA ASE I.

2020. január 12. 17:00

A téli szünetet követően a 10. fordulóval folytatódott a felnőtt férfi extraliga, amelynek keretében a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola játékosai Szécsényben a SZERVA ASE I. otthonában léptek asztalhoz. Ősszel már találkozott a két együttes, akkor 7-0-s SZERVA ASE I. siker született. A csapatok most is megismételték a 2019-es eredményt. Jakab János és Németh János párosban 3-1-re múlta felül a Korponai Zoltán, Pengő Gábor kettőst. Egyéniben ugyancsak minden játékot megnyertek. A bajnokságban a SZERVA ASE I. a harmadik helyen áll, a Félegyházi ASI maradt sereghajtó.

Részletek
Móra Kupa sakkverseny

Móra Kupa sakkverseny

2020. január 12. 15:00

Kilencvenhárom játékossal, rekord létszámmal indult az idei verseny január 11-én, szombaton, amelyen a város-, a megye-, sőt az országhatáron túlról is érkeztek vendégek. A díjazottak Balla László alpolgármestertől vehették át az oklevelet, érmet és ajándéktárgyakat. Számos önkéntes segítőjének, a támogatóknak és az intézmény vezetésének is köszönetét fejezi ki Retkes Péter (az iskola egykori diákja) főrendező. Reménye szerint a rendezvénysorozat jövőre is folytatódik – mondta el lapunknak Seres László versenybíró.

Részletek
Újult erővel kezdték az évet

Újult erővel kezdték az évet

2020. január 9. 14:00

Bizakodva készülnek a 2020-as esztendőben a Hideg László Boksz Egyesület tagjai. Az edzéseket továbbra is a Darvas Iskolában tartják, ahová 7 éves kortól várják a gyermekeket, illetve a felnőtteknek is biztosítanak tréningezési lehetőséget. Az egyesület névadója, vezetőedzője, Hideg László beszámolójában elmondta, jól zárták a 2019-es évet, több versenyen ringbe léptek és érmeket szereztek. Az országos bajnokságokon sajnos nem úgy vettek részt, ahogy tervezték. Közbejöttek sérülések és betegségek, de idén lesz lehetőségük bizonyítani a versenyzőknek.

Részletek
Kilencgólos mérkőzésen veszített az Astra

Kilencgólos mérkőzésen veszített az Astra

2020. január 6. 09:00

A futsalban bármi megtörténhet, ezt bizonyította a Tolna-Mözs és az Astra Kiskunfélegyházi Bulls rangadója a női futsal NB I-ben. Fordulatban bővelkedő mérkőzésen az Astra már 4-1-re is vezetett, innen fordított és nyert az utolsó percben 5-4-re a Tolna, amivel megszakította az Astra jó szériáját. Mindebből a TFSE profitált, amely átvette a vezetést a bajnokság élén.

Részletek
Győzelemmel kezdte az évet a KKC

Győzelemmel kezdte az évet a KKC

2020. január 6. 10:30

A hatodik helyezett Mezőberényt fogadta a negyedik Kiskunfélegyházi KC a felnőtt férfi kosárlabda bajnokság NB II. keleti csoportjában. A két csapatot mindössze egy pont választotta el egymástól. Ősszel Mezőberényben 75-64-re a KKC nyert. Hazai pályán ismét a KKC bizonyult jobbnak. Szoros csatában az utolsó negyedben dőlt el a mérkőzés.

Részletek
Megszorongatta a Tolnát a félegyházi futsalcsapat

Megszorongatta a Tolnát a félegyházi futsalcsapat

2020. január 5. 18:00

Sokat fejlődött az elmúlt időszakban a félegyházi játékosokkal szereplő Astra Kiskunfélegyházi Bulls U-17-es futsalcsapata, amely az országos bajnokságban a 2019-es esztendőt öt győzelemmel zárta. Az Abonyi Péter által irányított együttesre január 5-én nehéz feladat várt, hiszen a második helyezett Tolna-Mözs otthonába látogatott

Részletek
Bagdi Istvánra és Csincsák Zoltánra emlékeztek

Bagdi Istvánra és Csincsák Zoltánra emlékeztek

2020. január 5. 09:00

Ötödik alkalommal rendezték meg a Csincsák Zoltán (1963-2015) öregfiú emléktornát, illetve negyedik alkalommal emlékeztek meg Bagdi Istvánról (1958-2016). Az öregfiú teremlabdarúgó tornán barátok, korábbi sporttársak, volt labdarúgók vettek részt január 4-én a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban. Mindketten sokat tettek a félegyházi sportért, a labdarúgásért. A tornát ezúttal a Maxx Autó csapata nyerte, amely a döntőben 2-1-re múlta felül a tavalyi győztes kecskeméti öregfiúkat.

Részletek
Hatcsapatos tornára utazik a női futsalválogatott

Hatcsapatos tornára utazik a női futsalválogatott

2020. január 9. 17:30

Dombó János női válogatottja az ukrajnai Lvovba utazik, január 12-e és 15-e között egy hatcsapatos tornán vesz részt. A mérkőzések között kevés pihenőidőre lesz módjuk a lányoknak, de ugye a rendezés költségei sok mindent felülírnak.

Részletek