Hirdetés
Fölényesen nyert a P&P KHTK - videóval

Fölényesen nyert a P&P KHTK - videóval

2019. február 24. 09:00

Első hazai mérkőzését játszotta a tavaszi szezonban a P&P Kiskunfélegyházi HTK, amely a városi sportcsarnokban a negyedik helyezett VSK Tökölt látta vendégül az NB II. férfi felnőtt déli csoportjában. Az első félidő szoros játékot hozott, de a második játékrészre magasabb fordulatszámra kapcsolt a félegyházi gárda. A védekezés mellett támadásban is nagy fölénybe került és végül biztosan nyert 33-20-ra.

Részletek
Megnyerte az elődöntőt, finalista az Astra - videóval

Megnyerte az elődöntőt, finalista az Astra - videóval

2019. február 23. 16:50

Visszavágott a tavalyi elődöntőért és 4-1-re legyőzte a Hajdúböszörményt az Astra-Herbária Kiskunfélegyháza FC a női futsal Magyar Kupa Final Fourjának elődöntőjében, így az aranyéremért játszhat a Tolna-Mözs ellen február 24-én Szigetszentmiklóson. Már a Final Four sorsolásánál eldőlt, hogy kemény ellenféllel került össze az Astra, hiszen a bajnoki címvédő Hajdúböszörményi TE az elmúlt években többször megállította a csapatot. A döntőnek is beillő összecsapáson Szabó Boglárka és Krascsenics Petra találataival szűk tíz percet követően kettővel vezetett az Astra, a Böszörmény még szépített, de az első félidő hajrájában Gelb Mónika újabb két gólt szerzett. A 4-1-es állás a második játékrész során nem változott, az Astra biztosan nyert. A finálé másik szereplője a címvédő Tolna-Mözs a DEAC 4-3-as legyőzésével jutott a döntőbe.

Részletek
Összefogás a ginkgok megmentéséért - videóval

Összefogás a ginkgok megmentéséért - videóval

2019. február 24. 17:00

Négy páfrányfenyőt, vagy tudományos nevén Ginkgo bilobát ültettek át február 21-én a városházával szemben, az országzászló mellől. A félegyháziak által különösen kedvelt, ősszel aranysárgába öltöző fák rendkívül kalandos módon kerültek új lakhelyükre, a kossuthvárosi közparkba. Itt várhatólag az év második felében kezdik el a hajós játszótér felújítását. Amennyiben a jószándékú famentők munkájához a természet is hozzáteszi a szükséges aprócska csodát, és a fák új életre kapnak, a megújuló játszótér méltó díszei lehetnek.

Részletek
16 millió forinttal támogatja az önkormányzat a városi kórház szakrendeléseit - videóval

16 millió forinttal támogatja az önkormányzat a városi kórház szakrendeléseit - videóval

2018. december 14. 07:30

Ismét támogatja a városi kórház szakrendeléseit az önkormányzat. A tavalyi 12,5 millió forint után idén már 16 millió forintot szavaztak meg a képviselők a gyermek, a szemészeti és a kardiológiai szakrendelések finanszírozásához való hozzájárulásra. Egyebek mellett erről döntöttek a városatyák az esztendő utolsó, december 13-i testületi ülésén.

Részletek
Gálázott a kézilabdacsapat - videóval

Gálázott a kézilabdacsapat - videóval

2018. december 2. 09:00

Az őszi szezon legjobb első félidei teljesítményét nyújtva magabiztosan, 42-22-re nyert a P&P Kiskunfélegyházi HTK felnőtt férfi kézilabda együttese a PLER-Budapest U23 ellen az NB II déli csoportjában. Az első szűk tíz percben gólt sem kapott a KHTK, a szünetben pedig már 15 találattal, később 20 góllal is vezetett, így sikeres főpróbát tartott a rangadó előtt, amit december 8-án az első helyezett Rév TSC otthonában vív meg.

Részletek
Támogatás a tűzoltóknak és a plébániának - videóval

Támogatás a tűzoltóknak és a plébániának - videóval

2018. november 30. 07:30

Az esztendő utolsó előtti ülését tartotta november 29-én, csütörtökön a félegyházi képviselő-testület. A városatyák támogatták egyebek mellett a városi tűzoltóparancsnokság kérelmét, és félmillió forint támogatást szavaztak meg a legénységi matracok cseréjére. Ugyancsak 500 ezer forint támogatást hagytak jóvá a Római Katolikus Plébánia számára, programok megvalósítására.

Részletek
Hozták a kötelezőt - videóval

Hozták a kötelezőt - videóval

2018. november 18. 10:00

Nem kegyelmezett hazai pályán a P&P Kiskunfélegyházi HTK a Dabasi KC VSE U23 csapatának, szoros első félidőt követően 30-25-re győzött, így megőrizte második helyét az NB II férfi felnőtt déli csoportjában. A mérkőzés nehezen indult a KHTK számára, de sikerült rendezni a sorokat, ami elégnek bizonyult a két pont begyűjtéséhez.

Részletek