Mórások Lengyelországban

Mórások Lengyelországban

2014. június 11. 12:21

A fenti elnevezésű európai Comenius program utolsó találkozóján vettek részt a Kiskunfélegyházi Móra Ferenc Gimnázium tanárai és diákjai a lengyelországi Czestochowában. A tíz diákból és három tanárból álló magyar csoporton kívül még Olaszországból érkeztek vendégek a találkozóra.

Részletek
Nyeregbe lovasok!

Nyeregbe lovasok!

2014. június 9. 20:15

A korábbi évek hagyományaihoz híven a rendezvény szervezőinek csapata idén is lóháton teszi meg a találkozó helyszínére vezető utat. Június 10-én reggel 7 órakor Pálosszentkútról, a helyi atyák áldásával indult útnak Solymosi Bertold, Fekete Benő és Zerinváry Szilárd.

Részletek
Mi szem - szájnak ingere...

Mi szem - szájnak ingere...

2014. június 9. 18:40

Kalandpark, ugrálóvár, népi játékok, íjászat, lovaglás és kocsikázás. Felsorolni is nehéz mennyiféle játék, kikapcsolódási lehetőség várta a gyerekeket és szüleiket Selymesben június 7-én a negyedik alkalommal megrendezett gyermeknapon.

Részletek
Öregember nem vén ember

Öregember nem vén ember

2014. június 9. 18:19

Szórakozásra, kikapcsolódásra invitálta tagjait június 6-án a Kiskunfélegyházi Nyugdíjas Klubok Egyesülete. Az Ipartestület székházában megrendezett egész napos rendezvényre 110 szépkorú fogadta el a meghívást, és valamennyien aktívan, jó hangulatban töltötték a napot.

Részletek