Szép eredmény az országos döntőben

Szép eredmény az országos döntőben

2019. május 23. 11:00

A sikerrel vett áprilisi megyei selejtezőt követően az országos döntőben méretette meg magát a Móra Ferenc Gimnázium leány focicsapata az V-VI. korcsoportos (1999–2003) diákolimpián, amit május 17-e és 19-e között Szekszárdon rendeztek meg. Az Abonyi Péter által irányított együttes a csoportmérkőzéseket és a helyosztót követően a 11. helyen végzett. Országosan 192 leány labdarúgócsapat nevezett, közülük a legjobb 20 jutott be az országos döntőbe. Dicséretet méltó szép eredmény a gimnázium csapatának szereplése, tovább öregbítették a félegyházi leány labdarúgás jó hírnevét.

Részletek
Jövőre veletek ugyanitt!

Jövőre veletek ugyanitt!

2019. május 23. 08:30

11. alkalommal szervezte meg május 17-e és 19-e között a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Kossuth Lajos Szakképző Iskolája és Kollégiuma kollégiumi intézményegysége maroknyi csapata a kolimpia elnevezésű sportrendezvényt, amely a kollégiumok olimpiáját jelenti az Arany János Programok diákjai számára.

Részletek
Ezüstérem az NB I. keleti csoportjában

Ezüstérem az NB I. keleti csoportjában

2019. május 22. 14:00

Második helyen fejezte be a 2018/19-es szezont a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola a felnőtt férfi NB I. keleti csoportjában. A félegyházi csapat nagy fölénnyel lett ezüstérmes, mindössze a Ceglédi VSE I. előzte meg, amely az összes bajnoki mérkőzését megnyerte. A Korponai Zoltán, Pengő Gábor, Erdélyi Szabolcs, Medvegy Ákos összetételű gárda az egész év során kiegyenlített teljesítményt nyújtott. Az idénystatisztikák alapján a legjobban Pengő Gábor szerepelt, kereken 80%-os győzelmi mutatót ért el, amivel a liga 6. legjobbja lett. Mögötte a hetedik helyen Korponai Zoltán végzett 78,72 %-os győzelmi mutatóval.

Részletek
Egy arany és négy ezüst Sándorfalván

Egy arany és négy ezüst Sándorfalván

2019. május 21. 13:00

Május 19-én rendezték meg a Sólyompróba III. fordulóját. Immáron második alkalommal adott otthont a versenysorozat egyik fordulójának a sándorfalvi Nádas-tó és környéke. A szervezők ki is használták a terület adottságait és ötletes pályát állítottak össze. A versenyen a KHTK – Fénypárducok Íjász Szakosztály tagjai 6 fővel vettek részt.  A következő eredményeket érték el.

Részletek
Junior aranyérmes Provics Gergő

Junior aranyérmes Provics Gergő

2019. május 21. 11:00

Minden szempontból sikeres volt a fővárosi BOK Sportcsarnokban lebonyolított kick-box világkupa május 17-e és 19-e között. Az immár 25. alkalommal megrendezett versenyen rekordlétszámú mezőny, 42 ország mintegy 1700 sportolója, köztük a kiskunfélegyházi Provics Gergő indult, aki junior korosztályban aranyérmet szerzett. A magyar versenyzők teljesítették a hazai szövetség céljait, miután 12 felnőtt aranyéremmel felülmúlták a tavalyi szereplést.

Részletek
Kilencedik helyen zárt a KKC

Kilencedik helyen zárt a KKC

2019. május 21. 14:00

Szép sikereket ért el újjáalakulását követő első évében a Kiskunfélegyházi KC a férfi NB II. keleti csoportjában. A 12 fős csoportban nagy küzdelemben a 9. helyet szerezte meg, többek között a vásárhelyi és a gyulai csapatokat megelőzve. Az utolsó fordulóban különösebb tét nélkül a második helyezett Szolnoki Olaj KK II. volt a KKC ellenfele, a szolnokiak érvényesítve a papírformát nem adtak esélyt és könnyed győzelmet arattak. A KKC teljesítette a szezon előtti elvárást és jövőre még magasabb célokra tör. Laczkó Róbert edző tanítványai nem vallottak szégyent, elsősorban hazai pályán gyűjtögették a pontokat. Itthon ötször, idegenben egyszer nyertek.

Részletek
Előnybe került az Astra a bajnoki döntőben

Előnybe került az Astra a bajnoki döntőben

2019. május 20. 11:00

Megnyerte az első mérkőzést a női futsal NB I. döntőjében az Astra-ALEF Kiskunfélegyházi Bulls. A három győzelemig tartó párharcban az alapszakasz győztes Astra az előző évhez hasonlóan idén is a Hajdúböszörményi TE csapatával találkozik. Tavaly a Hajdúböszörmény lett a bajnok, az Astra idén visszavághat. A fordulatokkal tarkított és az utolsó pillanatig nyitott első mérkőzésen az Astra győzött 3-2-re. A bajnoki döntő második összecsapását május 26-án Hajdúböszörményen rendezik meg.

Részletek
Váratlan vereség

Váratlan vereség

2019. május 20. 09:00

Távolabb került a dobogótól a bajnokság hajrájában a megyei II. osztály északi csoportjában szereplő KHTK II., amely hazai pályán szenvedett vereséget a középmezőnyhöz tartozó Izsáki Sárfehér SE ellen. Az elmúlt hetek formája alapján mindenképpen váratlan a KHTK II. veresége, hiszen ezt megelőzően két rangadót is megnyert. A vendég együttes 50 percet követően már 3-0-ra is vezetett, a félegyházi csapat Zs. Juhász István büntetőjével a 73. percben szépített. A bajnokságban már csak két forduló van hátra, a KHTK II. a negyedik helyen áll, három ponttal a harmadik Lakiteleki TE mögött.

Részletek
Bajnok lett az U16-os focicsapat

Bajnok lett az U16-os focicsapat

2019. május 19. 14:55

A bajnoki cím kapujában sem remegtek meg a félegyházi lábak, a Kiskunfélegyházi HTK-FTSI magabiztosan, 7-1-re legyőzte a Mercedes KLC „A” csapatát, így megnyerte az U16-os labdarúgó bajnokságot a megyei északi csoportban. A siker csapatmunka volt, a keretben több tehetséges fiatal bontogatja szárnyait - mindezt Fütyü Illés edző mondta el. A lefújást követően előkerültek a pezsgők, illetve elkészültek az utókor számára a csapatfotók.

Részletek