Bronzérmes birkózók

Bronzérmes birkózók

2019. június 2. 18:00

Pesterzsébeten rendezték az elmúlt szombaton a a kötöttfogású diák csapatbajnokságot. A területi selejtező megnyerésével a Kiskunfélegyházi Birkózó SE kiemeltként kvalifikálta magát az országos döntőben.

Részletek
Vereséggel zárták a szezont

Vereséggel zárták a szezont

2019. június 2. 09:00

Kunszálláson játszotta utolsó mérkőzését a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság északi csoportjának 2018/19-es idényében a Kiskunfélegyházi Vasutas SK. A sereghajtó Vasutas korán hátrányba került, bő negyedórát követően pedig már 2-0 volt az állás. A félegyházi együttes küzdött becsülettel és Czinege Ákos góljaival a hajrában 3-2-re felzárkózott, de az utolsó találatot a kunszállásiak jegyezték a 90. percben, így 4-2-re nyertek és otthon tartották a három pontot. A bajnokságot a Kunszállás SE 46 ponttal a hatodik helyen zárta, míg a Kiskunfélegyházi Vasutas SK 5 ponttal tizennegyedik lett.

Részletek
Megkapták aranyérmeiket a KHTK megyei I-es focistái

Megkapták aranyérmeiket a KHTK megyei I-es focistái

2019. június 2. 14:00

Közös ünneplésre készültek a félegyházi labdarúgók és szurkolók a Honvéd Sporttelepen június elsején. A már bajnok Kiskunfélegyházi HTK az Akasztó FC ellen zárta a 2018/19-es szezont. A győzelmet egy hajrábéli góllal 2-1-re a KHTK szerezte meg. Ezt követően adták át az aranyérmeket, illetve a bajnoki trófeát a KHTK játékosainak.

Részletek
Átvették érmeiket a félegyházi labdarúgás reménységei, utánpótláscsapatai

Átvették érmeiket a félegyházi labdarúgás reménységei, utánpótláscsapatai

2019. június 2. 11:35

Három korosztályban is dobogóra állhattak az FTSI, illetve a KHTK közös csapatai a megyei bajnokságokban. Az U-14-es együttes bronzérmet szerzett, az U-16-os gárda bajnok lett, míg az U-19-es csapat nagy tavaszi meneteléssel ezüstérmet nyert. Az érmeket, a kupákat, illetve az egyéni elismeréseket Balla László alpolgármester és Nyári Ferenc, a Bács-Kiskun Megyei Fellebbviteli Bizottság elnöke adta át június elsején, a felnőtt csapat bajnokijának szünetében.

Részletek
Ötödik lett a KHTK II.

Ötödik lett a KHTK II.

2019. június 2. 11:00

Az előzetes várakozásokat teljesítve az 5. helyen fejezte be a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság északi csoportjának küzdelmeit a Kiskunfélegyházi HTK II. A bajnokságot jól kezdve szinte végig harcban volt a dobogóért. A szezonvégi hajrá nem sikerült a legjobban, de így is megőrizte ötödik helyét a csapat. Az utolsó körben hazai pályán a bajnok Kerekegyházi SE várt a KHTK II-re. A vendégek könnyed, 4-0-s sikert értek el a kevésbé koncentrált hazaiak ellen. A KHTK II. 26 forduló alatt 47 pontot gyűjtött. 14 győzelem és 5 döntetlen mellett hétszer szenvedett vereséget. A csapat legjobb góllövője Kadosa Zsolt lett 13 találattal.

Részletek
Szezonnyitó triatlonverseny Tiszaújvárosban

Szezonnyitó triatlonverseny Tiszaújvárosban

2019. május 31. 12:00

Május 26-án, Tiszaújvárosban rendezték meg az idei év első országos triatlonversenyét, a XXVIII. Tisza Triatlont. Az ország legnépszerűbb triatlon versenyére 929 induló nevezett, köztük a DMTK-KVSE Aquqsport Egyesület 10 sportolója is.

Részletek
Kiemelkedő sportolók a DMTK-KVSE Aquasport Egyesületnél

Kiemelkedő sportolók a DMTK-KVSE Aquasport Egyesületnél

2019. május 31. 11:00

Kiemelkedően sikeres hétvégét zárt a DMTK-KVSE Aquasport Egyesület, hiszen amíg Papp Laura Inez országos bajnok triatlonista sportolót az a megtiszteltetés érte, hogy május 26-án átvehette a kiskunfélegyházi önkormányzattól a Legeredményesebb 18 év alatti lány sportolója címet, addig Bárány Almási Bianka úszó Békéscsabán, a XLIV. Viharsarok Kupán csobbant vízbe, ahol 100 m mellen korosztálya legjobbja lett és aranyérmet szerzett.

Részletek
Töretlen népszerűségnek örvend a Bozsik-program

Töretlen népszerűségnek örvend a Bozsik-program

2019. május 31. 17:00

A 2018/19-es tanév OTP Bozsik Intézményi Program kiskunfélegyházi körzetének záró fesztiválját és díjkiosztóját rendezték meg május végén a Honvéd Sporttelepen. A reggeli esős időjárás nem tántorította el a gyermekeket és a szervezőket.

Részletek
Sikeres EB-n vannak túl a Center Gym sportolói

Sikeres EB-n vannak túl a Center Gym sportolói

2019. május 28. 09:00

Két aranyat és egy hetedik helyezést értek el felhúzásban, illetve fekvenyomásban a Center Gym sportolói május 19-e és 26-a között a Tiszakécskén megrendezett Európa-bajnokságon. Kiss Krisztián -60 kg-ban szerzett aranyérmet. Krisztián 2018-ban kezdett el edzeni heti 3-4 alkalommal. Ez idő alatt nagyon sokat fejlődött Tyukász Attila és Mogyoró Tibor személyi edzők jóvoltából, emellett sok hasznos tanácsot kapott Kárpáti Beától és Patyi Zoltántól. Kárpáti Bea -67,5 kg-ban masters 2. kategóriában lett EB győztes. Májusban ugyancsak felhúzásban magyar bajnoki címet szerzett, illetve Budapesten nemzetközi tornát nyert. A Center Gym harmadik sportolója, Bajzák György -100 kg-ban méretette meg magát, fekvenyomásban hetedik lett az EB-n. Kor -és súlycsoportilag az egyik legnépszerűbb és legnehezebb számban indult, így mindenképpen elégedett eredményével. Emellett nagyon hálás csapattársának, Kárpáti Beának, aki a felkészülése alatt támogatta, bíztatta. Minden versenyen együtt izgult feleségével, két gyermekével, akik egyben a legnagyobb szurkolói is, büszkék rá.

Részletek
Ünnepi sakkverseny

Ünnepi sakkverseny

2019. május 27. 12:00

Május 25-én rendezték meg az immár hagyományos Városalapítók Heti sakkversenyt a Kossuth szakiskolában. Az eseményre a szellemi sport kedvelői évek óta ellátogatnak Kiskunfélegyházára a hazai versenyzőkön kívül határon túlról is, hogy megmérkőzzenek a bajnoki címért és helyezésekért - mondta el lapunknak Seres László főszervező.

Részletek