Ezüstérem a Nyuszi Kupán

Ezüstérem a Nyuszi Kupán

2019. május 19. 14:00

Hét csapat részvételével labdarúgótornát rendeztek az U11-es korosztálynak Kisteleken, május 18-án. A Nyuszi Kupán nagyszerűen szerepelt a Félegyházi TSI, amely öt győzelem mellett egy hajszállal maradt le az első helyről, amit a DAFC Szeged szerzett meg. A gólkirályi címet Szabó Marcell, az FTSI játékosa kaparintotta meg.

Részletek
Egy korszak véget ért - videóval

Egy korszak véget ért - videóval

2019. május 19. 20:00

Utolsó mérkőzését játszotta az NB II-es bajnokságban a Kiskunfélegyházi HTK felnőtt férfi kézilabdacsapata. A bronzérmes helyen végző csapat életében lezárult egy korszak, egyúttal a 12 éves NB-s szereplés is véget ért. A következő idényben nem indul az NB II-ben a KHTK, minderről a szezonzáró értékelő rendezvényen tájékoztatta a játékosokat és a szurkolókat Isán András szakosztályvezető. A financiális okokra visszavezethető döntéssel a jelenlegi NB II-es csapat ebben a formában nem működik tovább. A fiatal félegyháziakból álló junior együttes lesz a jövőbeni csapat magja, amely a tervek szerint a megyei felnőtt bajnokságban kezd ősszel, emellett minden korosztályos gárda megmarad.

Részletek
Bajnoki címet ért a Vasutas elleni siker

Bajnoki címet ért a Vasutas elleni siker

2019. május 19. 10:20

Az első helyezett Kerekegyházi SE a sereghajtó Kiskunfélegyházi Vasutas SK-t fogadta a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság északi csoportjának 26. fordulójában. A házigazdák 7 pontos előnnyel várták a játéknapot és egy győzelemmel behozhatatlan előnyre tehettek szert két fordulóval a szezon vége előtt. Mindössze 14 percig kellett izgulniuk a kerekegyházi szurkolóknak, ekkor szerezték meg a vezetést. A szünetben öttel mentek, végül meg sem álltak 11 találatig. A bajnoki cím mellett az is eldőlt, hogy a Kiskunfélegyházi Vasutas SK matematikailag sem végezhet az utolsó helynél előrébb.

Részletek
Gólfesztivált rendezett a KHTK

Gólfesztivált rendezett a KHTK

2019. május 19. 09:30

A megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában a Szabadszállás együttesét fogadta a listavezető. Az őszi mérkőzésen is KHTK győzelem volt Szabadszálláson, de az egészen más forgatókönyvvel, a félegyházi alakulat a mérkőzés 85. percében nyerte meg az összecsapást (2-3). Az éllovas KHTK tíz gólig jutott és megőrizte hárompontos előnyét a Kiskőrösi LC előtt két fordulóval a szezon vége előtt.

Részletek
Tesco Kupán ragadtak kesztyűt a „Hideg” bunyósok

Tesco Kupán ragadtak kesztyűt a „Hideg” bunyósok

2019. május 18. 11:00

Az idei évben sem volt megállás a Hideg László Boksz Egyesületnél, az edzéseket fiatalok és felnőttek egyaránt látogatják a Darvas Iskola tornatermében. A legtehetségesebb bokszolók közül Gondi János és Füzesi Csaba nemzetközi versenyeken vesznek részt a következő hónapokban. Legutóbb Hódmezővásárhelyen szerepeltek tapasztalatszerzés szempontjából a Tesco Kupán, amit a Hódmezővásárhelyi Box Klub szervezett. 146 versenyző lépett ringbe, az ország minden pontjáról érkeztek öklözők, összesen 42 pár mérettette meg magát.

Részletek
Országos 8. helyezés labdarúgásban

Országos 8. helyezés labdarúgásban

2019. május 17. 12:30

Szombathelyen, az országos diákolimpiai döntőn labdarúgásban ért el szép eredményt a Constantinum Katolikus Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium csapata, május 12-én. A középiskolás fiatalok 258 indulóból a 8. helyet szerezték meg, amely kiemelkedő teljesítmény.

Részletek
Érmes helyezések a szentesi szenior úszóversenyen

Érmes helyezések a szentesi szenior úszóversenyen

2019. május 14. 17:00

Tovább folytatták remeklésüket a Kiskun - Vízi és Szabadidő SE versenyzői, akik május 11-én és 12-én tizenkét fővel vettek részt a XXIV. Nemzetközi Szenior Úszóversenyen Szentesen. A csapat tagjai Csenki Klára, Kalotai Zsuzsanna, Palásti Éva, Sebők János, Terbe Ákos, Urbán Tamás, Provics András, Holló Szabó Viktor, Szabó Csaba, Kun Zoltán, Simon Géza, Gyovai Balázs. Az egyesület versenyzői kiválóan szerepeltek, mindenki érmet szerzett kategóriájában, számában –tudtuk meg Ónodi László csapatvezetőtől, aki a támogatóknak is köszönetet mondott egyúttal.

Részletek
Hatalmas érdeklődés az idősebb Besze László emlékversenyen

Hatalmas érdeklődés az idősebb Besze László emlékversenyen

2019. május 14. 11:00

Május 11-én birkózókkal népesült be a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnok május 11-én, szombaton, amikor idős Besze László mesteredzőről emlékeztek meg a Kiskun Kupa keretében. Minden eddiginél többen jelezték a részvételi szándékukat, nem is tudták az összes nevezést elfogadni a rendezők, így az egyéni versenyen 294-en indulhattak, 33 egyesület képviseletében. Határainkon túlról is érkezett hat csapat. A rendezvény a Dél-kelet Területi kötöttfogású diák és serdülő csapatbajnoksággal kezdődött.

Részletek
Országos döntőben a kecskeméti veterán focisták

Országos döntőben a kecskeméti veterán focisták

2019. május 20. 15:00

Sikerrel vették a regionális selejtezőket és bekerültek az ország legjobb 12 csapata közé a kecskeméti veterán labdarúgók. A régiós kiírás utolsó fordulóját májusban tartották, a döntős szereplést már korábban bebiztosították a félegyházi labdarúgókkal kiegészült együttesnél.

Részletek