Nagy skalpot gyűjtött be a KHTK II.

Nagy skalpot gyűjtött be a KHTK II.

2019. május 13. 09:00

Bravúros győzelmet ért el a Kecskeméti LC otthonában a Kiskunfélegyházi HTK II. a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság északi csoportjának 25. fordulójában. A két együttest előzetesen mindössze egy pont választotta el egymástól, a Kecskemét a harmadik, míg a KHTK II. az ötödik helyen állt a tabellán. A vezetést Valkovics Gábor góljával a KHTK II. szerezte meg az első félidő közepén, sőt a 77. percben a rutinos csatár ismét betalált. A Kecskeméti LC erejéből ezt követően már csak a szépítésre futotta, a KHTK II. 2-1-re nyert és fellépett a negyedik pozícióba.

Részletek
Rangadót nyert a KKC - videóval

Rangadót nyert a KKC - videóval

2019. május 14. 14:00

Utolsó hazai bajnoki mérkőzését játszotta a felnőtt férfi kosárlabda bajnokság NB II. keleti csoportjában a Kiskunfélegyházi KC. Kilencedik helyezettként a tizedik pozícióban lévő Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársulit fogadta a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban. A találkozó tétje a kilencedik hely megtartása volt, ami sikerült is, hiszen nagy küzdelemben a KKC 82-79-re győzött. A szezont május 19-én vasárnap 16 órától Szolnokon zárja a félegyházi csapat.

Részletek
Vereség, tét nélkül

Vereség, tét nélkül

2019. május 12. 18:50

A harmadik hely biztos birtokában immár tét nélkül szerepelt a PLER-Budapest U23 otthonában a P&P Kiskunfélegyházi HTK a felnőtt férfi kézilabda bajnokság NB II. déli csoportjában. A tavasszal rapszodikusan teljesítő KHTK ezúttal sem a szebbik arcát mutatta. Szünetben már hat góllal vezettek a hazaiak, akik végül magabiztosan tíz góllal nyertek. Ezzel a sikerrel a PLER-Budapest U23 felzárkózott az ötödik helyre. A P&P KHTK a bajnokságot május 18-án, szombaton 17 órától hazai pályán az aranyérmes Rév TSC ellen zárja.

Részletek
Nyolcadik helyen fejezték be a bajnokságot

Nyolcadik helyen fejezték be a bajnokságot

2019. május 12. 19:25

Hazai pályán játszotta utolsó mérkőzését a 2018/19-es szezonban a megyei felnőtt férfi kézilabda bajnokságban szereplő Félegyházi KSC. Ellenfélként a harmadik helyezett Euroscale Kecskemét I. látogatott a Constantinum Sportcentrumba. Az erőviszonyok alapján bravúrnak számított volna a hazai pontszerzés. A vendégek korán eldöntötték a mérkőzést és a közel tízgólos előnyüket a találkozó végéig megtartották. A Félegyházi KSC a Tiszaalpári SE-t megelőzve nyolcadikként zárta a bajnokságot. A csapat legjobb góllövője Tasnádi Zsolt lett.

Részletek
Bajnoki cím kapujában az U16-os focicsapat

Bajnoki cím kapujában az U16-os focicsapat

2019. május 12. 18:30

Közel került az aranyéremhez a Kiskunfélegyházi HTK-FTSI U16-os labdarúgócsapata, amely a megyei labdarúgó-bajnokság északi csoportjában 5-0-ra nyert Kerekegyházán. A félegyházi csapat saját kezében tartja sorsát, amennyiben az utolsó mérkőzését is megnyeri május 19-én a Kecskeméti KLC „A” ellen, akkor a többi eredménytől függetlenül bajnok lesz. Emellett az U14-es együttes is nagyot lépett előre, Nádasdi Péter tanítványai újabb sikerükkel felléptek a második helyre.

Részletek
Elkezdődött a tenisz csapatbajnokság

Elkezdődött a tenisz csapatbajnokság

2019. május 18. 09:00

Egy győzelemmel és vereséggel kezdte a férfi tenisz másodosztályú csapatbajnokság „B” csoportját a Kiskunfélegyházi Városi Tenisz Klub. A nyolccsapatos csoportban május 4-én és 5-én indult el a 2019-es szezon. Első meccsüket a félegyházi játékosoknak a TSZSK Gyula ellen a rossz időjárási körülmények miatt elhalasztották. A második körben a MAFC-Diego otthonában 6:3-ra a Kiskunfélegyházi VTK nyert. A következő mérkőzést május 12-én rendezték meg, a Ganz EKM Wekerle TC a Kiskunfélegyházi VTK otthonában szoros játékkal 5-4-re nyert. A bajnokság tavaszi fordulói június elejéig eltartanak.

Részletek
Első hely a 8. Nyílzápor Kupán

Első hely a 8. Nyílzápor Kupán

2019. május 12. 10:30

Két helyszínen is megmérettették magukat a félegyházi dartsosok május 11-én. Horváth Zsolt Kecskeméten ragadott nyilat, ahol a csoportkörök alatt jól teljesített, de egy pillanatnyi rövidzárlat után végül meg kellett elégednie az ötödik hellyel. Eközben Kisteleken a 8. Nyílzápor Amatőr Darts Kupát rendezték meg, ahol Pecz István és Tóth Róbert indult el. Mindketten csoportelsőként jutottak a legjobb 16 közé. A nyolc között Pecz István 3-2-es vereséget szenvedett kiélezett mérkőzésen, így végül ötödik lett, viszont Tóth Róbert megállíthatatlannak bizonyult és megnyerte a tornát. Emellett az első 180-as dobásért járó különdíjat is bezsebelte.

Részletek
Döntőbe került az Astra

Döntőbe került az Astra

2019. május 12. 11:00

Bejutott a női futsal NB I. fináléjába az Astra-Herbária Kiskunfélegyháza FC, amely a mindent eldöntő harmadik mérkőzésen 2-1-re legyőzte a Tolna-Mözst. A két győzelemig tartó párharc utolsó felvonásán Nagy Anett góljával már a 3. percben előnybe került az Astra, amit Dikanová Dominika duplázott meg az első félidő közepén. A Tolna-Mözs egészen a találkozó hajrájáig nem talált a kapuba, Varga Adél gólja csupán a szépítéshez volt elég. Az Astra 2-1-es összesítéssel megnyerte az elődöntőt, a fináléban a Szekszárd FC-t legyőző Hajdúböszörménnyel találkozik.

Részletek
Döntetlen a rangadón

Döntetlen a rangadón

2019. május 12. 12:00

Nem hozott gólt a Kiskunfélegyházi HTK és a Jánoshalmi FC találkozója a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság rangadóján. A listavezető félegyháziak és a harmadik helyezett jánoshalmiak egyaránt győzelemre törtek, mindkét csapatnak volt lehetősége a gólszerzésre. A döntetlen a KHTK számára kedvezőbb, amely három fordulóval a szezon vége előtt továbbra is 7 ponttal vezet a Jánoshalma előtt, illetve a bajnokságban is maradt az első helyen a második Kiskőrösi LC-t megelőzve.

Részletek
Hajrában dőlt el a mérkőzés

Hajrában dőlt el a mérkőzés

2019. május 11. 19:45

Közel állt a bravúrhoz, végül az utolsó tíz percben kapott gólokkal 3-1-es vereséget szenvedett hazai pályán a Kiskunfélegyházi Vasutas SK a dobogós pozíciókért harcban lévő Lakiteleki TE ellen a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság északi csoportjának 25. fordulójában. A győzelmi szériában lévő vendégek a 26. percben szerezték meg a vezetést, amelyre Seres János válaszolt a második félidő közepén. 1-1-et követően a 83. percig nem változott az állás, ekkor Erős Gergő, a hosszabbításban pedig Győri Sándor vette be a Vasutas kapuját.

Részletek