XI. Sébi-kupa - I. Szabó József emlékverseny

2013. december 23. 13:04

December 21-én, szombaton, hagyományőrző céllal rendezte meg az évadzáró XI. Sébi - kupa fekvenyomó versenyt a Séberger SC a kiskunfélegyházi Darvas iskolában. Az erőpróbát a tavaly elhunyt sporttárs emlékére I. Szabó József Emlékverseny címmel hirdették meg.

Részletek
PERSECUTOR Karácsonyi Női Futsal Kupa (2. nap)

PERSECUTOR Karácsonyi Női Futsal Kupa (2. nap)

2013. december 23. 09:10

December 22-én, vasárnap 10 órától folytatódott a négy csapat „randevúja” a KÉSZ Arénában. Fokozódott a csapatok játékkedve, növekedett a gólok száma, látványos összecsapások alakultak ki. A torna befejezéséig a csapatok szakvezetői leadták voksaikat a különdíjas játékosokra.

Részletek
Lakótelepi garázsból a világbajnoki dobogóig

Lakótelepi garázsból a világbajnoki dobogóig

2013. december 20. 15:37

Kiskunfélegyházán, a Petőfi-lakótelep egyik garázsában működik immár 20 éve a Séberger SC testépítő klub. Az edzőtermet Séberger György alapította azzal a céllal, hogy felkarolja a lakótelep fiataljait, akik testépítésre vágynak, vagy éppen erősödni szeretnének. A kis garázsból indulva sok tehetséges sportoló ért el szép eredményt. Közülük is kiemelkedik Szabó Tamás, aki egészen a világbajnoki harmadik helyezésig vitte, valamint kétszeres magyar bajnok lett a súlycsoportjában.

Részletek

FUTSAL Karácsonyi Kupa

2013. december 20. 15:13

FUTSAL Karácsonyi Kupa címmel rendeznek futsal tornát a KÉSZ Aréna Sportcsarnokban a hétvégén, négy női NB-I-s csapat részvételével.

Részletek

Karácsony Kupa- az egészség jegyében

2013. december 19. 09:11

Az utolsó tanítási héten rendezte meg a Móra Ferenc Gimnázium teremlabdarúgó tornáját középiskolások számára. Bár ez az első alkalom, maga a kezdeményezés nem új, mert régen éveken át az intézmény már rendezett ilyen jellegű örömfutballt általános iskolások részére.

Részletek