Szomszédvári rangadót nyertek meg a kézisek (Összefoglaló videóval)

Szomszédvári rangadót nyertek meg a kézisek (Összefoglaló videóval)

2014. november 23. 23:00

Végig vezetve, ha minimális fölénnyel is, de itthon tartotta a kettő pontot a Kiskunfélegyházi HTK kézilabdacsapata az NBII Délkeleti csoportjának 9. fordulójában. A félegyháziak a városi sportcsarnokban azt a Kiskunmajsát múlták felül 31-29-re, akik az előző körben legyőzték a listavezető Mezőtúrt. A győzelem értékét növeli, hogy a KHTK -nak továbbra is csak egy pont a hátránya az éllovassal szemben, így nyíltnak tekinthető a bajnokság.

Részletek
Egy híján tíz gólt rúgott a KHTK

Egy híján tíz gólt rúgott a KHTK

2014. november 23. 15:30

Megtartotta három pontos előnyét a Kiskunfélegyházi HTK a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban. A félegyháziak a 15. fordulóban Hartán arattak fölényes győzelmet. A kilenc emberre fogyatkozó hazaiak hálóját összesen kilencszer zörgette meg a KHTK.

Részletek
Kifogott a Bácsalmás a félegyháziakon

Kifogott a Bácsalmás a félegyháziakon

2014. november 24. 16:45

Nem sikerült jól a megyei kézilabda-bajnokság soros fordulója a Félegyházi KSC-nek. A női csapat szoros első félidei játékot követően a szünet után maradt alul a Bácsalmással szemben (14-25). A férfi együttes ugyancsak a Bácsalmástól kapott ki nagy csatában (17-23). A férfiak számára be is fejeződött az őszi idény, amit a várakozásokon felül a második helyen zártak.

Részletek
Lendületben a futsalcsapat

Lendületben a futsalcsapat

2014. november 22. 21:50

A 10. fordulóban sem talált legyőzőre a női futsal NBI listavezető bajnoka, az Astra Kiskunfélegyháza HFC. Az Astra ezúttal Budapesten a sereghajtó ELTE csapatát verte meg 7-1-re, így a többi mérkőzéstől függetlenül maradt a tabella élén.

Részletek
Fiatal tornászoké a jövő (videóval)

Fiatal tornászoké a jövő (videóval)

2014. november 22. 17:00

Közel száz leány induló részvételével rendeztek meghívásos, korosztályos tornaversenyt november 22-én Félegyházán, a városi sportcsarnokban. Az I. Jövő Bajnokai Kupán a fiatalok négy korosztályban vettek részt. A legkisebbek talajgyakorlatot és ugrást, míg a nagyobbak -ezt kiegészítve - gerendagyakorlatot, illetve felemáskorlát- gyakorlatot mutattak be. A verseny fővédnöke a lólengésben kétszeres olimpiai bajnok dr. Magyar Zoltán, a Magyar Torna Szövetség elnöke személyesen is részt vett a rendezvényen. A tervek szerint a kiemelt sportágak közé tartozó tornát vidéken régióközpontok kialakításával, edzésképzéssel lendítenék fel. A tehetségek felkutatásához a félegyházihoz hasonló kezdeményezésekre, versenyekre van szükség.

Részletek
Bejött a papírforma

Bejött a papírforma

2014. november 24. 16:30

Nem volt esélye a pontszerzése a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskolának Magyarország legerősebb férfi csapata ellen az Extra Liga 7. fordulójában. A Celldömölk az asztalnál is megmutatta erejét és esélyt sem adott a szépítésre a félegyháziaknak. A Kovács János, Korponai Zoltán, Medjugorac Marko összetételű FASI nyert játék nélkül fejezte be a küzdelmet. /0-7/

Részletek
Magyarország legjobb csapata látogat Félegyházára

Magyarország legjobb csapata látogat Félegyházára

2014. november 20. 18:00

Az elmúlt évek bajnokcsapatával, a Celldömölkkel mérkőzik meg a férfi Extra Liga 7. fordulójában a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola. A találkozót idén is a vendég celldömölkiek várhatják kedvezőbb helyzetből, az első hat találkozójukat megnyerve százszázalékos mérleggel vezetik a bajnokságot. Velük szemben a félegyháziak mindössze egy győzelmet szereztek eddig, amivel a 9. helyet foglalják el a tabellán. Az összecsapást november 21-én, pénteken 17 órakor a Kossuth Lajos Szakiskola tornatermében rendezik meg.

Részletek
Labdás edzés nélkül nehéz (Összefoglaló videóval)

Labdás edzés nélkül nehéz (Összefoglaló videóval)

2014. november 21. 11:45

November 22-én a Kiskunfélegyházi Vízilabda Sport Egyesület számára is elkezdődik a 2014/15-ös vízilabda bajnokság. A félegyháziak a szezonban két korosztályban mérettetik meg magukat. Elsőként a Vidék Bajnokság gyerek I. korcsoportjának küzdelmei /2000 és utána születettek/ kezdődnek el, majd decemberben a gyerek III. korcsoportnak /2002 és utána születettek/ a ligája is elindul. A vízilabda egyesület felkészülését ezúttal is megnehezíti a kinti fedett medence hiánya, így csak a strand belső területén edzenek. A szűkösebb pálya miatt kapura lövésekről szó sem lehet, a labdát is csak mutatóban foghatják kezükbe a gyerekek.

Részletek
Nyílt napot tartanak a felújított fallabda pályán

Nyílt napot tartanak a felújított fallabda pályán

2014. november 20. 09:35

A sportág népszerűsítése céljából nyílt napot szerveznek november 22-én a kiskunfélegyházi fallabda pályán. Ennek keretében most szombaton bárki kipróbálhatja a fallabdázást. A pályán az érdeklődőknek ingyenes oktatást biztosítanak a szervezők.

Részletek
Remekeltek a Constantinum diákjai

Remekeltek a Constantinum diákjai

2014. november 19. 15:55

Egy második és egy harmadik helyet szereztek a Kids Kupa országos kötélmászó, függeszkedő versenyen november 10-én a Constantinum Intézmény tanulói. A Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnáziumában megtartott megmérettetésen a félegyháziak fiú csapata 2. helyen végzett, míg a „Kötél Királynője” egyéni versenyen Hegedűs Melinda 3. lett.

Részletek