Júliusi áramszünetek

Júliusi áramszünetek

2024. július 1. 10:00

Az MVM Démász Áramhálózati Kft. továbbra is elvégzi a tervezett fejlesztési és karbantartási munkákat a megfelelő biztonsági intézkedések megtételével. Kiskunfélegyházán, egyes helyszíneken az ügyfelek igénye alapján történik hálózatépítés júliusban is.

Részletek
Görög Anita: minden képkockában megéltem a pillanat varázsát

Görög Anita: minden képkockában megéltem a pillanat varázsát

2024. június 25. 18:00

„Kiskunfélegyháza Város Közszolgálatáért” kitüntető díjjal jutalmazták Récziné Görög Anita oktatási és közművelődési referenst, a város 250 éves évfordulójára készült könyv készítésében nyújtott fotográfusi és társszerkesztői feladatai, valamint a helyi rendezvényeken nyújtott lelkiismeretes munkája elismeréseként május 26-án, vasárnap a Városalapítók hete programsorozat ünnepi képviselő-testületi ülésén. Anitával hivatásáról, hobbijáról valamint azok nem várt, szerencsés összekapcsolódásáról beszélgettünk.

Részletek
Megjelenik a tananyagban a Magyar Termék

Megjelenik a tananyagban a Magyar Termék

2024. június 27. 12:00

Megállapodást kötött a Magyar Termék Nonprofit Kft. az Oktatási Hivatallal (OH), amelynek eredményeként a Magyar Terméket és védjegyrendszerét beemelik az oktatási tartalmakba. Ezzel a szervezet történetének egyik legfontosabb mérföldkövét érte el.

Részletek
Nem lesz ügyfélfogadás

Nem lesz ügyfélfogadás

2024. június 29. 11:00

A Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal tájékoztatja ügyfeleit, hogy július 1-jén szünetel az ügyfélfogadás a Közszolgálati Tisztviselők Napja miatt. Szíves megértésüket köszönik!

Részletek
Elkezdődött a nyári szünet

Elkezdődött a nyári szünet

2024. június 21. 14:00

Elérkezett a várva várt június 21-e, amikor az iskolák kapui néhány hétre bezárnak és a nyár további része a pihenésről, szórakozásról és néhány diáknak a nyári munkáról szól. Most végre kiszabadulnak az iskolai kötöttségek alól, hogy teljes szívvel élvezzék a kalandokat és a szórakozást. Szülőként kiemelten fontos szerepe van annak, hogy ebben az időszakban is figyeljünk a biztonságukra.

Részletek