Sport 2020. május 30. 13:00

Szabadban készülnek a „Hideg” bokszolók

Képgaléria
Szabadban készülnek a „Hideg” bokszolók
A járványügyi helyzetet követően május elején indították újra az edzéseket a Hideg László Boksz Egyesületnél. A Darvas iskola tornatermét még nem használhatják, így a szabadban készülnek. A nyarat ugyancsak a felkészülés jegyében töltik, emellett a sportolni vágyó jelentkezőket is várják.

A Darvas iskola melletti zöldterületen elsősorban erőnléti edzéseket és kesztyűzéseket végeznek. Hétfőn, szerdán és pénteken 16.30-tól várják a bokszolókat. Az egyesület névadó edzője, Hideg László elmondta, mielőbb szeretnének visszakerülni a terembe, hiszen a változó időjárási körülmények nehezítik a felkészülést.

Mint mindenki másnak, nekünk is nagyon rosszkor jött a vírus. A serdülő diákolimpiára három fővel készültünk, további négy bokszoló ifjúsági és nemzetközi felnőtt versenyeken vett volna részt. A támogatókra a továbbiakban is számítunk, akiknek a segítéségével megoldjuk a versenyeztetést. A vírus miatt az önkormányzattól idén sajnos nem kaptunk pénzbeli segítséget, próbáljuk átvészelni ezt a nehezebb időszakot. 

Hideg László hozzátette, bízik benne, hogy rendeződik a nyár folyamán a járványhelyzet és lehetőségek lesz ősszel versenyeken is képviselni Kiskunfélegyháza városát.

G. Z.

 

Kövessen minket a Facebookon is!

Cimkék: Koronavírus