Család - nők - nagymamák

Család - nők - nagymamák

2016. június 6. 07:30

Író-olvasó találkozót rendez az Ünnepi Könyvhét alkalmából a Petőfi Sándor Városi Könyvtár június 9-én, csütörtökön 18 órától a Hattyúházban. Az est vendége Pataki Éva Balázs Béla-díjas író, forgatókönyvíró lesz. A szerző könyvei a helyszínen 20%-os kedvezménnyel megvásárolhatók.

Részletek
Nyári tábor a Kiskun Múzeumban

Nyári tábor a Kiskun Múzeumban

2016. június 29. 09:30

Múzeumi kincsek címmel bentlakásos nyári tábort szervez a Kiskun Múzeum felső tagozatos diákok számára július 11-e és 15-e között. A szálláshely a Borsihalmi Művésztelep és Ifjúsági Szállás, a foglalkozások helyszíne a Kiskun Múzeum, ahová vonattal utaznak be a diákok. Részvételi díj 12 ezer forint. További információ kérhető Fekete Beatrixtól a 76/461-468-as számon, vagy e-mailben: [email protected]

Részletek
Közlekedik a család

Közlekedik a család

2016. június 3. 18:00

A „Közlekedik a Család” közlekedésbiztonsági vetélkedősorozat megyei elődöntőjét rendezik meg Kecskeméten, az Izsáki út 12/B szám alatt június 4-én, szombaton 9 órától a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottság szervezésében. A vetélkedő célja, hogy a közlekedők széles rétegeinek – gyalogos, kerékpáros, gépjárművezető, utas –figyelmét egyidejűleg ráirányítsuk a biztonságos, balesetmentes közlekedésre. Célunk továbbá a szülői példamutató magatartás fontosságára és a család, a közösség nevelő erejére való figyelemfelhívás.

Részletek
Tréfás Békás Forgatag

Tréfás Békás Forgatag

2016. május 31. 10:56

Tréfás Békás Forgatag címmel egész napos rendezvény várja a félegyháziakat június 11-én, szombaton a Bajcsy iskola udvarán, a Szent Imre herceg utca 1-3. szám alatt.

Részletek
Emlékezzünk Trianonra!

Emlékezzünk Trianonra!

2016. június 3. 14:30

A trianoni békediktátum 96. évfordulója alkalmából szervez megemlékezést a Jobbik Magyarországért Mozgalom kiskunfélegyházi szervezete június 4-én, szombaton a Béke téren, a Magyarok Nagyasszonya szobornál 16.30-kor. Felszólal: Kollár László, önkormányzati képviselő, a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés tagja.

Részletek
Nyárköszöntő fúvószenekari hangverseny

Nyárköszöntő fúvószenekari hangverseny

2016. június 4. 16:00

A Borsihalmi Művésztelep javára tartanak jótékonysági koncertet június 5-én, vasárnap 17 órakor a Kossuth Lajos Szakképző Iskola tornacsarnokában. Fellép a Kiskunfélegyházi Ifjúsági Fúvószenekar és a Kiskunfélegyházi Koncert Fúvószenekar. Szólót játszik Tóth Eszter szaxofonon. Vezényel: Tóth László és Kis-Fekete Vilmos.

Részletek