Jótékony buli a kutyamenhelyért

Jótékony buli a kutyamenhelyért

2016. április 15. 07:30

A kiskunfélegyházi kutyamenhely javára szervez jótékonysági koncertet a Rocktár csapata. Az Ónodi Árpád által vezetett egyesület már eddig is számos alkalommal mutatta meg az összefogás erejének lehetőségét. Működésük nyolc éve alatt több jótékony estet szerveztek már, de segítettek helyi és környékbeli beteg gyerekeknek, az Idősek Otthonának, a kórháznak, kulturális és egyéb szervezeteknek.

Részletek
Városalapítók Hete az egészség jegyében

Városalapítók Hete az egészség jegyében

2016. április 25. 10:30

Idén Kiskunfélegyháza lett az ország egyik Egészségvárosa. A Richter Egészségváros mottója “Egészség ezreknek, milliók a kórháznak” alapján a családi programsorozat célja, hogy mindenki egyszerre tehessen valamit saját maga és családja egészségéért és városa egészségügyének fejlesztéséért – a helyi kórház számára nyújtandó adomány formájában.

Részletek
Nyílt hét a kecskeméti repülőbázison

Nyílt hét a kecskeméti repülőbázison

2016. április 5. 10:15

Nyílt hetet tart általános és középiskolás, valamint felsőoktatási intézmények nappali tagozatos diákjai számára a Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis június 7-e és 10-e között. A várhatóan nagy számú érdeklődőt vonzó programra érdemes időben jelentkezni azoknak az osztályoknak és csoportoknak, akik részt szeretnének venni.

Részletek
Egészségnap a strandon

Egészségnap a strandon

2016. április 9. 13:30

Az Egészségügyi világnap alkalmából szerveznek programot április 10-én, vasárnap a Kiskunfélegyházi Városi Strand és Uszodában. Az egészség jegyében a belépőjegyek mellé 1 pohár gyógyteával kedveskednek a Kamilla Biobolt jóvoltából, melyet az uszoda büféjében fogyaszthatnak el a vendégek. A belépő megvásárlásával minden program ingyenes a látogatóknak.

Részletek
Dsida Jenő könyvbemutató

Dsida Jenő könyvbemutató

2016. április 2. 13:00

Költészet-napi ünnepi műsort rendeznek április 7-én, csütörtökön a Petőfi Sándor Városi Könyvtárban. Köszöntőt mond Gajdics Ottó, a Karc FM Rádió ügyvezető-főszerkesztője. A rendezvényen bemutatják Lőwey Lilla és Váradi Péter Pál Magyar Örökség-díjas, Tamási Áron-díjas szerzőpáros Erdély – Magyar Zsoltár - Dsida Jenő című könyvét. Közreműködik: Soós Andrea előadóművész, a Lánchíd Rádió szerkesztő-műsorvezetője.

Részletek