Szűz Mária kultusza Hajóson

Szűz Mária kultusza Hajóson

2016. május 1. 11:40

A VIII. Kortárs Keresztény Ikonográfiai Biennáléhoz kapcsolódó előadás-sorozat keretében dr. Bereznai Zsuzsanna néprajzkutat​ó​, a Kecskeméti Katona József Múzeum főmuzeológusának előadására kerül sor május 4-én, szerdán 16.30-tól a Cifrapalotában. A rendezvény ingyenesen látogatható.

Részletek
Magyar Huszár, Kecskeméten

Magyar Huszár, Kecskeméten

2016. május 1. 10:25

A Kecskeméti Katona József Múzeum szeretettel hív minden érdeklődőt a Magyar Huszár című kiállítás megnyitójára, május 5-én, csütörtökön 12 órára a Cifrapalotába. A megjelenteket dr. Rosta Szabolcs múzeumigazgató köszönti. A kiállítást dr. Simicskó István, honvédelmi miniszter nyitja meg.

Részletek
Nemzetközi egyházzenei hangverseny

Nemzetközi egyházzenei hangverseny

2016. május 5. 15:30

A Kiskunfélegyházi Zenebarátok Egyesülete szeretettel hív minden érdeklődőt a nemzetközi egyházzenei hangversenyére. A koncert május 7-én, szombaton 17 órakor kezdődik a Szent István Templomban. A belépés díjtalan, támogatást elfogadnak a rendezvény költségeihez.

Részletek
Kézilabdabál a Desperadoban

Kézilabdabál a Desperadoban

2016. május 6. 17:00

A Kiskunfélegyházi Honvéd Testedzők Köre Kézilabda Szakosztálya szeretettel vár minden érdeklődőt a III. Kézilabdás Sportbálra. A rendezvény május 21-én, szombaton 19 órakor kezdődik a Desperado Étteremben, a Szent János tér 5. szám alatt. A vacsorajegy ára 3000 forint, jegy nélkül 1500 forint. További információ és jegyrendelés Túri Anikónál, a 70/613-78-25-ös telefonszámon lehet.

Részletek
IV. Szivárvány Majális

IV. Szivárvány Majális

2016. május 12. 09:30

A Szivárvány Személyes Gondoskodást Nyújtó Intézmény Csanyi út 3. szám alatti otthona szeretettel hív mindenkit a IV. Szivárvány Majális rendezvényére május 14-én, szombaton. Adományaikkal az intézmény ellátottjainak részére rehabilitációs eszközök beszerzéséhez, kulturális  tevékenységek  szervezéséhez, szabadidős programok rendezéséhez járulnak hozzá. A nap folyamán büfé üzemel, ahol lehetőség van kolbász, palacsinta, pörkölt, sült hal, flekken, sütemény, üdítő fogyasztására is.

Részletek
A Születés hete a Betűbölcsiben

A Születés hete a Betűbölcsiben

2016. május 2. 11:30

A Kiskunfélegyházi Védőnői Szolgálat és a Kiskunfélegyházi Petőfi Sándor Városi Könyvtár szeretettel vár mindenkit a Születés hete alkalmából a kibővített Betűbölcsi keretében megrendezendő programjára május 3-án, kedden 9.30-ra a városi könyvtárba.

Részletek