Koppány sikerek és majális

Koppány sikerek és majális

2023. május 5. 14:00

Április 23-án, Budapesten, a Turul mezőn megrendezett örömíjász versenyen vettek részt a Koppányok. Könnyen lőhető, edzőverseny volt gyönyörű időben, ahol a kezdő íjászok is sikerélménnyel térhettek haza. Modern pusztai íjjal Bicskeiné Csányi Mária 1., vadászreflex íjjal: Tóth Evelin és Elekes Lajos ugyancsak 1. helyezést ért el.

Részletek
Pattogtak a pingponglabdák Félegyházán

Pattogtak a pingponglabdák Félegyházán

2023. április 25. 18:15

Az asztaliteniszező diákolimpikonok versenyeztek a hétvégén a legkisebbektől a legidősebb korosztályig. Az asztalitenisz egyéni és csapatversenyek végén Bács-Kiskun vármegye vihette haza a legtöbb érmet, tornában pedig budapesti és dunaújvárosi iskolák lettek a legeredményesebbek.

Részletek
Ragyogó idő fogadta a ZMSE harmadik versenyére érkezőket

Ragyogó idő fogadta a ZMSE harmadik versenyére érkezőket

2023. április 25. 10:00

Nagy sikerrel rendezte meg harmadik amatőr versenyét a Zöldmező Lovassport Egyesület április 22-én, szombaton. Még az időjárás is kedvezett az eseménynek, tökéletes tavaszi napsütés várta a látogatókat. 13 csapatból érkeztek versenyzők a megmérettetésre, ahol a nap folyamán összesen 167 rajtot bonyolítottak le: 9 ügyességi, 7 díjugrató, 2 díjlovagló és 5 Hobby Horse versenyszámban.

Részletek
A römisek mekkája

A römisek mekkája

2023. április 24. 17:30

Hosszú évek hagyományait folytatva, idén már a XXI. Kiskun Kupa römibajnokságot rendezték meg Kiskunfélegyházán, a Desperado Étteremben. A töretlen népszerűségnek örvendő találkozóra ezúttal 60-an neveztek. A 19 félegyházin kívül érkezett játékos Budapestről, Kecskemétről, Szegedről, Hódmezővásárhelyről, Pálmonostoráról, Csongrádról és Pilisszántóról – mondta el lapunknak Lajos György főszervező.

Részletek
Véget ért az Asztalitenisz Diákolimpia

Véget ért az Asztalitenisz Diákolimpia

2023. április 23. 19:45

A tavalyi évhez hasonlóan, idén is Kiskunfélegyháza adott otthont az Asztalitenisz Diákolimpia® Országos Döntőjének. A sportágnak szép hagyományai vannak a városban. Az utolsó napon egyéni versenyeket rendeztek a III-IV. korcsoport fiú és lány „A” és „B” kategória részére.

Részletek