Ragyogó idő fogadta a ZMSE harmadik versenyére érkezőket

Ragyogó idő fogadta a ZMSE harmadik versenyére érkezőket

2023. április 25. 10:00

Nagy sikerrel rendezte meg harmadik amatőr versenyét a Zöldmező Lovassport Egyesület április 22-én, szombaton. Még az időjárás is kedvezett az eseménynek, tökéletes tavaszi napsütés várta a látogatókat. 13 csapatból érkeztek versenyzők a megmérettetésre, ahol a nap folyamán összesen 167 rajtot bonyolítottak le: 9 ügyességi, 7 díjugrató, 2 díjlovagló és 5 Hobby Horse versenyszámban.

Részletek
A römisek mekkája

A römisek mekkája

2023. április 24. 17:30

Hosszú évek hagyományait folytatva, idén már a XXI. Kiskun Kupa römibajnokságot rendezték meg Kiskunfélegyházán, a Desperado Étteremben. A töretlen népszerűségnek örvendő találkozóra ezúttal 60-an neveztek. A 19 félegyházin kívül érkezett játékos Budapestről, Kecskemétről, Szegedről, Hódmezővásárhelyről, Pálmonostoráról, Csongrádról és Pilisszántóról – mondta el lapunknak Lajos György főszervező.

Részletek
Véget ért az Asztalitenisz Diákolimpia

Véget ért az Asztalitenisz Diákolimpia

2023. április 23. 19:45

A tavalyi évhez hasonlóan, idén is Kiskunfélegyháza adott otthont az Asztalitenisz Diákolimpia® Országos Döntőjének. A sportágnak szép hagyományai vannak a városban. Az utolsó napon egyéni versenyeket rendeztek a III-IV. korcsoport fiú és lány „A” és „B” kategória részére.

Részletek
Diákolimpia: Túl a második napon

Diákolimpia: Túl a második napon

2023. április 22. 21:45

A nap elején hivatalosan is megnyitották a háromnapos Asztalitenisz Diákolimpiát Kiskunfélegyházán. A köszöntők és bátorító szavak után a program a csoportmérkőzésekkel folytatódott az I-II. és III-IV. korcsoportos fiú- és lánycsapatok részére, majd a csapatverseny főtábla-mérkőzései következtek ugyancsak az előbb említett korosztály számára. A fotókat ezúttal is a Diákolimpia Facebook-oldala adta közre.

Részletek
Véget ért a diákolimpia első napja

Véget ért a diákolimpia első napja

2023. április 21. 21:20

Mint arról beszámoltunk, három napon át Kiskunfélegyházán rendezik az Asztalitenisz Diákolimpia országos döntőjét. Az első napon az egyéni versenyek zajlottak az I-II. és V-VI. korcsoport fiú/lány „A” és "B" kategória résztvevőivel. Fotógalériánkban a mai nap helyezettjeit láthatják, benne a félegyházi versenyzőkkel és edzőjükkel, Karsai Ferenccel. A versenysorozat hivatalos megnyitója szombaton 9:45-től lesz a sportcsarnokban.

Részletek
Három verseny, szép eredmények

Három verseny, szép eredmények

2023. április 20. 17:30

Március 25-én, vasárnap a Szérűskertben, a Huszka József Hagyományőrző Sport Egyesület tavaszköszöntőjén vettek részt a Koppányok. Családias hangulatban telt a verseny, jól imádkoztak a résztvevők, mert az eső is elkerülte a Szérűskertet ezen a napon.

Részletek
Továbbra is vezetik a bajnokságot az NB1-ben

Továbbra is vezetik a bajnokságot az NB1-ben

2023. április 20. 16:00

Továbbra is tartja a pozícióját az asztalitenisz-bajnokságban az őszi 9 forduló után első helyezett Félegyházi ASI I. férfi csapata a tavaszi első négy forduló után. Az első félévben egy mérkőzésen maradtak alul a fiúk nyolc győzelem mellett, így 1 ponttal vezették a bajnokságot a Szécsény I. csapata előtt. 

Részletek