Gyermeknapi bunyó Kiskundorozsmán

Gyermeknapi bunyó Kiskundorozsmán

2023. május 30. 16:30

Kiskundorozsmán szerepeltek a Kiskunfélegyházi Papp László Ökölvívó Akadémia fiataljai május 27-én, szombaton. A sparring day, amely ezúttal gyermeknapi hangulatban telt, tulajdonképpen szabadtéri mérkőzések sokaságát jelentette, tét nélkül. Hét egyesület, 56 ökölvívója vett részt a remek hangulatú eseményen. A félegyházi csapat 13 fővel volt jelen, ahol nagyon sikeres, tanulságos, izgalmas mérkőzéseket láthatott a közönség.

Részletek
Csapatbajnoki ezüstérmes birkózók

Csapatbajnoki ezüstérmes birkózók

2023. május 29. 11:00

A Kiskunfélegyházi BSE U15-ös csapata vasárnap Pesterzsébeten lépett szőnyegre, a Szabadfogású Csapatbajnokságon. A zömében 13 és 14 éves fiúk nagyszerűen helytálltak. Az ország 19 legjobb csapata között a második helyet tudták megszerezni. Óriási menetelés volt, legyőzték a korábbi évek sokszoros bajnokát, a pesterzsébetieket is. 

Részletek
Méltón fejezték be a labdarúgó-bajnokságot

Méltón fejezték be a labdarúgó-bajnokságot

2023. május 26. 21:20

Úgy fejezte be a 2022/2023-a vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságot a Kiskunfélegyháza, ahogyan azt a szurkolók, és a vezetők is várták, bajnokcsapathoz méltóan. Ez pedig azt jelentette, hogy a Harta ellen hazai mérkőzést is megnyerték.

Részletek
Lefutották idén is

Lefutották idén is

2023. május 26. 17:00

Sorban a második alkalommal rendezték meg idén Csongrádon a „Fussuk le!” futóversenyt. A május 21-i megmérettetésen félezernél is többen vettek részt. A fél- és negyedmaraton mellett gyermekfutam is volt. A tűző napsütés és a hőség megnehezítette a versenyzők dolgát, de a frissítőpontoknál sokan új lendületre kaptak, valamint számos zenés, táncos produkció fokozta a versenydrukkot. A Batthyány Lajos Általános Iskola tanulói közül lefutották: Kovács Kornél 1.a, Kovács Kitti 4.a, Gálfi Zsuzsi 4.a

Részletek
Lelkes kézis lányok

Lelkes kézis lányok

2023. május 26. 13:00

Szeptember eleje óta hétfőn és szerdán délutánonként a Kecskeméti Női Kézilabda Sportegyesület utánpótlásának U8 és U9-es edzései folynak a Batthyány Lajos Általános Iskola tornatermében, amelyek a tanév végével be is fejeződnek.

Részletek
Éremátadó ünnepség a Honvéd-pályán

Éremátadó ünnepség a Honvéd-pályán

2023. május 25. 15:30

Kedves Szurkolók, Sportbarátok! A 2022/23-as labdarúgó szezon a végéhez ért, felnőtt és utánpótlás csapataink hosszú és eredményekben gazdag idényen vannak túl, melyben számos sikert értek el.

Részletek