Jótékonysági íjászverseny és koncert

Jótékonysági íjászverseny és koncert

2022. június 2. 17:00

Tartalmas hétvégén vannak túl a KHTK – Fénypárducok Íjász Szakosztály tagjai. Szombaton délelőtt a Kiskun Múzeumban lövették az érdeklődőket. Vasárnap pedig a Sólyompróbák 2022 versenysorozat döntőjét tartották a repülőtéren.

Részletek
Hódmezővásárhelyen szerepeltek az ökölvívók

Hódmezővásárhelyen szerepeltek az ökölvívók

2022. június 1. 17:00

Hódmezővásárhelyen vett részt a III. Tesco Szalkay László emlékversenyen a Kiskunfélegyházi Papp László Ökölvívó Akadémia, május 29-én. A meghívásos versenyen 13 egyesület, 68 versenyzője képviseltette magát. Az említett létszámból a Papp László Ökölvívó Akadémia 14 versenyzőt vonultatott fel. Közülük Mészáros Dominikának sajnos nem jutott ellenfél (74 kg, U12 leány korosztályban). A fő programban szereplő 25-ből 11 párban Papp László ökölvívó szerepelt. Ramocsa Zsófia pedig a fő program előtti edzőmérkőzésen mutatta meg tudását.

Részletek
Eseménydús és eredményes hétvége

Eseménydús és eredményes hétvége

2022. május 30. 13:00

Rendkívül eseménydús és eredményes hétvégén van túl a Kiskunfélegyházi Birkózó SE, országos egyéni és csapatbajnoki érmeket nyertünk. Négy rangos versenyen vettek részt a két nap alatt a versenyzők és kiváló eredmények születettek.

Részletek
Elismerték Sebők János úszásoktató munkáját

Elismerték Sebők János úszásoktató munkáját

2022. május 29. 15:00

Oklevéllel tüntette ki Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata Sebők János úszásktatót, a sportban elért eredményeiért, valamint a sportágban kifejtett oktató, nevelő tevékenységéért. Az elismerést Balla László alpolgármester adta át május 28-án, a Kiskun Vízi- és Szabadidő Sportegyesület közgyűlésén.

Részletek
Dartsverseny a Kihívás Napján

Dartsverseny a Kihívás Napján

2022. május 27. 13:00

24 órás Kihívás Napi Dartsversenyt rendezett a Félegyházi Darts Sport Egyesület, május 25-én. A kiváló hangulatú eseményre jó társaság verődött össze, ahol kihagyhatatlan poénok és elismerésre méltó teljesítmények is voltak, az izom- és ízületi fájdalmakról nem is beszélve. Éjfélkor nyitott a klub és kereken 24 óráig tartott a játék. Az FDSE tagokon és családtagjaikon kívül más egyesületek is képviseltették magukat. Így érkeztek versenyzők a Hírös Hunoktól, a Revans DC-től és a Smile DC-től, továbbá Kiskunfélegyházán túlról, például Budapestről, Kiskunmajsáról, Kistelekről, Pálmonostoráról és Tiszaalpárról is.

Részletek
Hagyományőrzés és Íjászat a Turul Koppányoknál

Hagyományőrzés és Íjászat a Turul Koppányoknál

2022. május 25. 18:20

Május 21-én, szombaton a Turul Koppányok 4 fős küldöttsége a Dél-100 Kft. családi napján vett részt, amely együttműködés már sok éve hagyomány kettejük között. Ezen a napon az íjászaink segítettek bepillantást nyerni a kíváncsi érdeklődőknek e sport csodálatos világába. Estig lövették a kicsiket és nagyokat, nagy sikere volt az íjászatnak. Résztvevő Koppányok: Bicskeiné Csányi Mária, Keserű Szilvia, Zoboki Csenge és Csányi József volt.

Részletek