Lefutották idén is

Lefutották idén is

2023. május 26. 17:00

Sorban a második alkalommal rendezték meg idén Csongrádon a „Fussuk le!” futóversenyt. A május 21-i megmérettetésen félezernél is többen vettek részt. A fél- és negyedmaraton mellett gyermekfutam is volt. A tűző napsütés és a hőség megnehezítette a versenyzők dolgát, de a frissítőpontoknál sokan új lendületre kaptak, valamint számos zenés, táncos produkció fokozta a versenydrukkot. A Batthyány Lajos Általános Iskola tanulói közül lefutották: Kovács Kornél 1.a, Kovács Kitti 4.a, Gálfi Zsuzsi 4.a

Részletek
Lelkes kézis lányok

Lelkes kézis lányok

2023. május 26. 13:00

Szeptember eleje óta hétfőn és szerdán délutánonként a Kecskeméti Női Kézilabda Sportegyesület utánpótlásának U8 és U9-es edzései folynak a Batthyány Lajos Általános Iskola tornatermében, amelyek a tanév végével be is fejeződnek.

Részletek
Éremátadó ünnepség a Honvéd-pályán

Éremátadó ünnepség a Honvéd-pályán

2023. május 25. 15:30

Kedves Szurkolók, Sportbarátok! A 2022/23-as labdarúgó szezon a végéhez ért, felnőtt és utánpótlás csapataink hosszú és eredményekben gazdag idényen vannak túl, melyben számos sikert értek el.

Részletek
Dobd a kosárra!

Dobd a kosárra!

2023. május 25. 17:00

"Dobd a kosárra!" programot tartottak a Batthyány Lajos Általános Iskola alsós osztályaiban testnevelés órák keretében, ahol a gyerekek megismerkedhettek a kosárlabdázás alapjaival.

Részletek
300-ból a 3. a Constantinum csapata a Diákolimpiai döntőben

300-ból a 3. a Constantinum csapata a Diákolimpiai döntőben

2023. május 24. 16:00

Páratlan eredményt ért el a Labdarúgó Diákolimpia országos döntőjén a kiskunfélegyházi Constantinum Katolikus Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium, Technikum, Kollégium V-VI. korcsoportos csapata. A 20 megyei bajnok versenyén a bronzérmet szerezték meg a félegyházi fiúk. A 20 döntős korábban 280 ellenfelet hagyott a háta mögött a körzeti és megyei selejtezők során. Hosszú menetelés után jutottak be az országos döntőbe, amelynek idén Debrecen adott otthont.

Részletek
Idős Besze Lászlóra emlékeztek

Idős Besze Lászlóra emlékeztek

2023. május 23. 18:00

Remekül sikerült a Kiskun Kupa, ahol idős Besze Lászlóra emlékeztek az utódok a Városalapítók hete programján. A nemzetközi meghívásos versenyre 29 egyesület 270 sportolója fogadta el a meghívást, közöttük 6 határon túli csapat is.

Részletek
Mozgalmas május a Koppányoknál

Mozgalmas május a Koppányoknál

2023. május 22. 18:30

Május 6-án Sándorfalván, a Sólyompróba versenysorozat harmadik fordulóján versenyeztek a Koppányok íjászai, a Sándorfalvi Sólymok versenyén. Modern pusztai íjjal: Bicskeiné Csányi Mária 2., Szólya Imre 1. helyezett lett. Vadászreflex íjjal: Varga-Bene Olívia és Zoboki Csenge is az  első helyen végzett.

Részletek
Ismét összegyűltek az íjászok a reptéren

Ismét összegyűltek az íjászok a reptéren

2023. május 24. 17:00

Idén is a KHTK – Fénypárducok Íjász Szakosztály rendezte a „Sólyompróbák Versenysorozat” negyedik fordulóját, a döntőt. Május 21-én, vasárnap reggeltől majdnem több mint 100 íjász mérte össze tudását, hogy megszerezzék a versenysorozat fődíját, az arany sólyom trófeát és a vele járó „Sólyompróbák Bajnoka” címet. Szerencsénkre az idő is velünk volt, így ki tudtuk magunkból hozni a legjobbat.

Részletek
Kiskunfélegyháza a vármegye bajnoka

Kiskunfélegyháza a vármegye bajnoka

2023. május 23. 12:00

Ismét bajnok a Kiskunfélegyháza vármegyei I. osztályú labdarúgócsapata. Három fordulóval a bajnokság vége előtt már olyan előnyre tett szert, amit már az utána következő csapat a Jánoshalma nem tudott behozni, így ünnepelhetnek a játékosok, vezetők és a szurkolók is.

Részletek