Emlékfutás a békéért

Emlékfutás a békéért

2023. február 17. 16:00

A Nemzetközi Katonai Sporttanács, közismert nevén a CISM február 18-án ünnepli megalakulásának 75. évfordulóját, amelynek keretében a tagországok katonái világszerte futással emlékeznek meg a szervezet létrehozásáról. Városunk is csatlakozott az emlékfutáshoz, ahol a honvédségi alkalmazottak, katonák és a Kossuth iskola kadétjai is futottak február 17-én, pénteken délelőtt.

Részletek
Kiválóan szerepeltek a Constantinum focistái

Kiválóan szerepeltek a Constantinum focistái

2023. február 15. 16:00

Méltón képviselte a Constantinum futsalcsapata Kiskunfélegyházát a kiskunhalasi Rákóczi Kupán, amely régiónk egyik, ha nem a legnagyobb középiskolai teremfoci tornája. 50 év alatt 49-szer rendezték meg, csupánegy szomorú pandémiás év törte meg kényszerűen ezt a szép hagyományt.

Részletek
Lépd át a lehetetlent!  

Lépd át a lehetetlent!  

2023. február 15. 14:00

Február 5-én rendezte meg a Magyar Triatlon Szövetség az MTSZ díjátadó gálát, ahol a 2022-es év legjobbjait ünnepelték Törökbálinton. Hosszabb idő után, nagy élmény volt újra látni a versenytársak arcát, hallani nevüket.

Részletek
Háromszoros bajnok Kis Roland

Háromszoros bajnok Kis Roland

2023. február 9. 10:00

Három alkalommal állhatott a dobogó legfelső fokán a kiskunfélegyházi Kis Roland az elmúlt hétvégén, a Budapesten rendezett U16-os fedett pályás atlétikai országos bajnokságon. 60 méter síkfutás, 60 méter gát és ötösugrás számokban is a legjobbnak bizonyult a KARC versenyzője.

Részletek
Több mint sakk

Több mint sakk

2023. február 7. 17:30

Több mint két évtizede tart a baráti kapcsolat testvértelepülésünk Korond és Kiskunfélegyháza sakkozói között. A felnőtt sakkozók kapcsolatára építve a Móra Ferenc Művelődési Központ Nagy György által vezetett „Pince 72” Sakk Klub és a Szente Kálmán által irányított korondi sakkozók az elmúlt időkben hat nyári, egyhetes diáksakk-cseretábort rendeztek. Hármat Korondon, hármat Félegyházán. A felnőtt sakkozók hétvégi, négynapos találkozói a kezdetektől folyamatosan és felváltva zajlanak a két településen.

Részletek
Megkezdték a versenyszezont a bokszolók

Megkezdték a versenyszezont a bokszolók

2023. február 7. 17:00

Megkezdte a versenyévet a Papp László Ökölvívó Akadémia kiskunfélegyházi csoportja. A mögöttünk hagyott hétvégén, Budapesten mérkőztek meg, a 2023-as Kóczián-kupa első fordulóján. A megmérettetésen hét fővel vett részt a Kiskunfélegyházi Papp László Ökölvívó Akadémia.

Részletek
Közösségi futás lesz vasárnap a Parkerdőben

Közösségi futás lesz vasárnap a Parkerdőben

2023. január 27. 14:00

Idén is csatlakozik városunk futóközössége a Yours Truly-hoz, amelynek első eseménye január 29-én, vasárnap lesz a Parkerdőben. Reggel 8 és délután 2 óra között bárki csatlakozhat a Fuss Félegyháza csoport tagjaihoz, akik a megjelölt időpontban róják a köröket az erdőben.

Részletek