Csongrádon úsztak, kiváló eredménnyel

Csongrádon úsztak, kiváló eredménnyel

2023. június 6. 18:40

Június 3-án és 4-én, Csongrádon rendezték meg XVI. Csongrádi Országos Szenior Úszóversenyt. A Kiskun Vízi és Szabadidő SE 14 taggal képviselte városunkat, akik a megszokott kiváló eredményekkel tértek haza. Egyéniben 15 arany-, 16 ezüst- és 11 bronzérmet nyertek. Váltó számokban is szép sikerek születtek: 3 arany és egy ezüst – mondta el lapunknak Ónodi László csapattag.

Részletek
Nemzetközi birkózósikerek

Nemzetközi birkózósikerek

2023. június 4. 13:00

Kolozsváron vett részt egy rangos nemzetközi versenyen a magyar U15-ös válogatott keret, ahol a házigazdákon kívül francia, georgiai, izraeli, kazahsztáni, litván, moldáv, szlovák birkózók is nagy létszámban képviselték hazájukat. A női 54 kg-osok között Hideg Zita bronzérmet szerzett, míg a szabadfogású 75 kg-os Bárány-Almási Tamás az ötödik helyen végzett – mondta el lapunknak Szabó József edző.

Részletek
Szép eredmények a Petőfi-emlékfutamon

Szép eredmények a Petőfi-emlékfutamon

2023. június 1. 11:00

Május 27-én rendezték meg a Kiskunfélegyházán a Petőfi-emlékfutamot. A rajt és a cél a Hősök Parkjában volt. A futóknak lehetőségük volt egyénileg megmérettetni magukat 600, illetve 1000 méteren. Az idén a „Petőfi 200” emlékév alkalmából „Talpra magyar” 3 fős váltó csapatokban, 1848 méteren próbálhatták ki magukat az indulók.

Részletek
Katolikus iskolák országos döntője városunkban

Katolikus iskolák országos döntője városunkban

2023. május 31. 17:30

Kiskunfélegyházán rendezi meg 30. KIDS kupa elnevezésű országos döntőjét június 2-án és 3-án a Katolikus Iskolák Diák Sportszövetsége. A megmérettetés a következő sportágakban zajlik: labdarúgás, kosárlabda, röplabda, kézilabda és asztalitenisz.

Részletek
Gyermeknapi bunyó Kiskundorozsmán

Gyermeknapi bunyó Kiskundorozsmán

2023. május 30. 16:30

Kiskundorozsmán szerepeltek a Kiskunfélegyházi Papp László Ökölvívó Akadémia fiataljai május 27-én, szombaton. A sparring day, amely ezúttal gyermeknapi hangulatban telt, tulajdonképpen szabadtéri mérkőzések sokaságát jelentette, tét nélkül. Hét egyesület, 56 ökölvívója vett részt a remek hangulatú eseményen. A félegyházi csapat 13 fővel volt jelen, ahol nagyon sikeres, tanulságos, izgalmas mérkőzéseket láthatott a közönség.

Részletek
Csapatbajnoki ezüstérmes birkózók

Csapatbajnoki ezüstérmes birkózók

2023. május 29. 11:00

A Kiskunfélegyházi BSE U15-ös csapata vasárnap Pesterzsébeten lépett szőnyegre, a Szabadfogású Csapatbajnokságon. A zömében 13 és 14 éves fiúk nagyszerűen helytálltak. Az ország 19 legjobb csapata között a második helyet tudták megszerezni. Óriási menetelés volt, legyőzték a korábbi évek sokszoros bajnokát, a pesterzsébetieket is. 

Részletek