Három aranyérmet nyert hófutással Csontos Piroska

Három aranyérmet nyert hófutással Csontos Piroska

2014. március 14. 10:31

Március 7-én és 8-án rendezte meg a Magyar Speciális Olimpia Szövetség a X. Kőszegi Hófutó Országos Bajnokságot. Csontos Piroska, a Jogging Plus Szuperinfó Futóklub versenyzője ezúttal is kiválóan szerepelt. Egyéni és váltószámokban is a dobogó legtetejére állhatott fel.

Részletek

Hódmezővásárhelyen szerepeltek az úszók

2014. március 14. 10:16

Tavaszváró nemzetközi úszóversenyen vettek részt március 8-án és 9-én Hódmezővásárhelyen a Kiskunfélegyházi Úszóegyesület tagjai. A megmérettetésen három ország negyven egyesületének úszói, összesen 565 versenyző állt rajtkőre. A félegyháziakat hat fiatal úszó képviselte.

Részletek

Kezdődik a rájátszás

2014. március 10. 14:27

Az alapszakasz végeztével a felső-ági és alsó-ági rájátszással folytatódik a női futsal NBI-es bajnokság. Az alapszakasz győztes Astra Kiskunfélegyházi Bulls elsőként március 16-án a Rába ETO otthonában lép pályára. Ezt követően március 23-án, 18:30-kor a Dunakeszi Kinizsi együttesét fogadják a félegyházi sportcsarnokban.

Részletek
A sportcsarnokban is megállíthatatlan a kézilabdacsapat

A sportcsarnokban is megállíthatatlan a kézilabdacsapat

2014. március 10. 12:49

Kiütéses, 34-19-es győzelemmel tért vissza a félegyházi sportcsarnokba a P&P Félegyháza kézilabdacsapata. Az NBII dél-keleti csoportjában szereplő együttes ezúttal a Püspökladányi KE-t múlta felül és továbbra is harcban áll a bajnoki címért.

Részletek
A hölgy kártyásoknak kedvezett a 13-as szám

A hölgy kártyásoknak kedvezett a 13-as szám

2014. március 9. 14:21

Tizenharmadik alkalommal rendezték meg március 8-án a Kiskun Kupa Römibajnokságot. A hagyományokhoz híven a félegyházi versenyre a nőnapon is érkeztek versenyzők Kecskemétről, Budapestről, Debrecenből éppúgy, mint Hódmezővásárhelyről, vagy Kunszállásról. A kártyában nincs barátság, udvariasság, állítják a résztvevők, illetve a szervezők. Ennek ellenére a nőnapon a budapesti Batthyány Gabriella vihette magával a kupát.

Részletek

Győzelemmel hangolt a jövő heti rangadóra a KHTK

2014. március 9. 12:19

Kunszállásra utazott március 8-án, a megyei I. osztály 17. játéknapján a Kiskunfélegyházi HTK. A tabella második helyén álló Honvéd versenyben maradt a bajnoki címért. Gólnélküli első félidőt követően 3-0-ra megverte a Kunszállás gárdáját. A félegyháziak a következő fordulóban a bajnoki éllovas nagybaracskai Híd SC-t fogadják.

Részletek
Az utolsó helyezettől kapott ki a Loki

Az utolsó helyezettől kapott ki a Loki

2014. március 9. 11:40

Meglepő vereséget szenvedett el hazai pályán a megyei II. osztály északi csoportjában szereplő Kiskunfélegyházi Vasutas labdarúgócsapata. A félegyháziak március 8-án a tabella utolsó helyén álló Bugac csapatát fogadták. A vendégek lelkesebb, pontosabb játékot bemutatva végül 3-0 arányban győzni tudtak.

Részletek

Győzelemmel zárta az alapszakaszt az Astra

2014. március 7. 11:36

Az utolsó helyezett ELTE-BEAC otthonában fejezte be az NBI-es futsal bajnokság alapszakaszát március 6-án az Astra Kiskunfélegyházi Bulls. A listavezető félegyháziak ezúttal is győztesen hagyták el a pályát. Dombai Nagy Anett vezetésével 8-2-re győzni tudtak.

Részletek
Két fiatal KHTK játékos segített a győzelemben

Két fiatal KHTK játékos segített a győzelemben

2014. március 3. 12:32

A KHTK két U9-s labdarúgója tornagyőzelemhez segítette az FC Budapest csapatát Székesfehérváron. Eszter 15, Bence pedig 5 góllal járult hozzá a sikerhez! A budapesti szakmai stáb nagyon meg volt elégedve Czinege Eszter és Szabó Bence teljesítményével, nélkülük ugyanis nem sikerült volna a tornagyőzelem.

Részletek