Három korosztályban értek el sikert a Jövő Bajnokai

Három korosztályban értek el sikert a Jövő Bajnokai

2015. február 10. 12:30

A leány tini bajnokság 5. fordulóját rendezték meg február 7-én Mezőberényben, ahol a Jövő Bajnokai DSE korosztályos csapata két mérkőzést játszott. A lányok a hazai együttestől kikaptak, míg a DVTK Tiszaújvárost megverték. A fiúk február 8-án a regionális serdülő bajnokság keretében Kecskeméten léptek pályára. A Szentes legyőzését követően a SZEDEÁK „B” csapatával szemben szoros csatában alulmaradtak. Szintén február 8-án az U11-es bajnokság 5. fordulójára került sor Kecskeméten. Itt a Jövő Bajnokai Kenguruk a Pityke Párducok elleni vereséget követően a Miklósi Aprókákat győzték le 87-16-ra.

Részletek
Elkészült a kupadöntő tervezett programja

Elkészült a kupadöntő tervezett programja

2015. február 9. 17:05

Pályabejárást tartottak február 9-én a Magyar Labdarúgó Szövetség és a Sport TV szakemberei a KÉSZ Arénában, a futsal Magyar Kupa idei döntőjének helyszínén. A sportcsarnok feltérképezése mellett elkészült a gála tervezett programja is. E szerint a tétmérkőzéseket „Kelet-Nyugat találkozó” és "játékvezető- edző" mérkőzés előzi meg.

Részletek
A III. Csikós József „Csiki” Emléktornát rendezik meg

A III. Csikós József „Csiki” Emléktornát rendezik meg

2015. február 14. 07:30

Hagyományteremtő célzattal ebben az évben harmadik alkalommal rendezi meg a Csikós József „Csiki” utánpótlás emléktornát a Kiskunfélegyházi HTK Labdarúgó Szakosztálya. A sorozat keretében a KHTK összes utánpótlás csapata pályára lép. A rendezvénnyel korábbi labdarúgójuk emléke előtt tisztelegnek a KHTK tagjai. A torna február 15-én kezdődik el, amikor is 13 órától az U21-es korosztályú csapatok játszanak a Constantinum Sportcentrumában.

Részletek
Három pont a listavezető ellen

Három pont a listavezető ellen

2015. február 9. 11:15

Hazai pályán fogadta február 8-án az NBII. Tóth László csoportjának 8. fordulójában a Kiskunfélegyházi HTK sakkcsapata az éllovas Újszászi VVSE együttesét. A Művelődési Központban megrendezett partik során a félegyháziak 3 pontot gyűjtöttek. Az első két táblán Farkas Tibor és Kemény Csaba remizett. Pilisi Lukács és Balogh Judit Dóra ugyancsak döntetlent ért el. A hetedik táblán Nagy József egy pontot szerzett. A KHTK a fordulót követően 38 és fél ponttal a 11. helyen áll a tabellán, de mindössze kettő pont a lemaradása a 9. helyezett Makó csapatával szemben. A bajnokság következő játéknapját március elején rendezik meg.

Részletek
Tornát nyert a Kiskunfélegyházi HTK kézilabdacsapata

Tornát nyert a Kiskunfélegyházi HTK kézilabdacsapata

2015. február 8. 22:35

A II. KEFO kézilabda kupát rendezték meg február 8-án Kecskeméten a GAMF sportcsarnokában. A négycsapatos felkészülési tornán a Kiskunfélegyházi HTK előbb a Kalocsai KC-t, majd a döntőben a Kiskőrösi KSK-t is legyőzte. Az együttes számára kiváló bajnoki ráhangolódást jelentett a torna. A tavaszi szezon február 21-én indul, amikor is a KHTK a Kunszentmárton együttesét fogadja a Constantinum Sportcentrumában.

Részletek
Fővárosi siker született a diákolimpián

Fővárosi siker született a diákolimpián

2015. február 8. 21:45

A budapesti Gloriett Sportiskolai Általános Iskola győzelmével zárult a Kiskunfélegyházán megrendezett IV. korcsoportos fiúk országos futsal döntője. A színvonalas rendezvény fináléjában a fővárosi csapat a felcsúti iskolásokat múlta felül 7-1-re.

Részletek
Bemutatóval egybekötött birkózóbált tartottak

Bemutatóval egybekötött birkózóbált tartottak

2015. február 8. 11:55

Több mint 200 vendég részvételével rendezett birkózó bált február 7-én szombaton a Kiskunfélegyházi Vasas TK Birkózó Egyesület a József Attila Általános Iskola tornacsarnokában. A rendezvény látványos birkózó bemutatóval kezdődött. Ván Jenő és Szabó József felkonferálásában a gyerekek és a csapat többi tagjai a tornateremben felállított szőnyegen mutatták be birkózó tudományukat. A jó hangulatról a vajdasági Péterrévei Karaván együttes gondoskodott.

Részletek
Mosolygó Jótékonysági Sportnap az idősekért

Mosolygó Jótékonysági Sportnap az idősekért

2015. március 8. 13:30

"Egészséges vagyok és az is maradok"- "Sportoljunk együtt a Mosolygó Jótékonysági Sportnapon az ezüsthajú, aranyszívű emberekért". - Ezekkel a mottókkal szervezi első jótékonysági sportnapját dr. Vargáné Mosolygó Kitti, a rendezvény ötletgazdája. Elképzelése szerint a március 14-i sportnapon Kiskunfélegyházáról Jászszentlászlóra "sportolhatnak ki" a résztvevők. A futás mellett gyalogosan, kerékpárral és görkorcsolyával is teljesíthető a 22 kilométeres táv, vagy annak egy meghatározott része.

Részletek
Vasárnap dől el, hogy ki nyeri a tornát

Vasárnap dől el, hogy ki nyeri a tornát

2015. február 7. 23:30

A csoportmérkőzések lejátszását követően kiderült, hogy mely nyolc iskolai csapat folytathatja szereplését a Kiskunfélegyházán megrendezett IV. korcsoportos fiúk országos futsal döntőjében. Reggel 8 órától Debrecen- Bonyhád, Felcsút- Vése, Budapest- Veszprém és Békéscsaba- Eger találkozókat rendeznek a KÉSZ Arénában. A döntőt 13:30-kor vívják a csapatok.

Részletek