Birkózó és sumó sikerek a hétvégén

Birkózó és sumó sikerek a hétvégén

2014. április 14. 09:40

Dorogon rendezték meg szombaton a diák korosztályok országos birkózó bajnokságát, melyen a Kiskunfélegyházi Vasas TK versenyzői is részt vettek. A félegyházi csapatból Szécsényi Ádám a 85 kg-os súlycsoportban ezüstérmet szerzett és tartja jó formáját, sőt szorgalmas edzésmunkájával folyamatosan javul. Szintén szépen fejlődik Szöllősy Balázs, aki egy kisebb hullámvölgy után ismét magára talált és a dobogó harmadik fokára állhatott fel a 35 kg-mosok között. A 46 kg-mos kategóriában szőnyegre lépő Kovács Alex ötödik lett az erős mezőnyben.

Részletek
Akasztón elért győzelmével harcban maradt a bajnoki címért a KHTK

Akasztón elért győzelmével harcban maradt a bajnoki címért a KHTK

2014. április 13. 21:03

Akasztóra látogatott április 13-án, a Bács-Kiskun Megyei I. osztály 22. fordulójában a Kiskunfélegyházi HTK. A második helyen álló félegyháziak nagy csatában, a második félidőben gyűrték le ellenfelüket. A megszerzett három ponttal továbbra is tapadnak az első helyen álló Híd SC-re. Hátrányuk mindössze három pont, így nyíltnak tekinthető a bajnokság hajrája.

Részletek
Közelebb került a második helyhez az NBII-es kézilabdacsapat

Közelebb került a második helyhez az NBII-es kézilabdacsapat

2014. április 13. 13:43

Újkígyóson szerepelt április 12-én, az NBII-es kézilabda bajnokság Dél-keleti csoportjának 22. játéknapján a P&P Félegyháza. A mérkőzés esélyesének a tabella második helyén álló félegyháziak számítottak, de ebben az osztályban sokat számít a hazai pálya, ami most is beigazolódott. Az Újkígyósi KC és a P&P Félegyháza végül 33-33-as döntetlenre végzett egymással. A félegyháziak értékes pontot szereztek, de elveszítették esélyüket a bajnoki cím megszerzésére.

Részletek
Bajnok lett az Astra Kiskunfélegyházi Bulls!

Bajnok lett az Astra Kiskunfélegyházi Bulls!

2014. április 13. 12:30

Megvédve az elsőségét, az egész szezonban magabiztosan játékot bemutatva szerezte meg a női futsal NBI bajnoki címét az Astra Kiskunfélegyházi Bulls. Az Astra fölényére jellemző, hogy a felsőházi rájátszás felénél, öt körrel a vége előtt zsebelte be a bajnoki címet. Ha az egész bajnoki szezont nézzük, a csapat egy mérkőzés kivételével az összes többit megnyerte. Emellett - amint arról már beszámoltunk- a Magyar Kupában is címvédést hajtottak végre a lányok.

Részletek
Az akarat és a lelkesedés ezúttal kevésnek bizonyult

Az akarat és a lelkesedés ezúttal kevésnek bizonyult

2014. április 12. 20:34

Küzdelmes mérkőzésen a hajrában maradt alul 3-0-ra, a megyei II. osztály északi csoportjának 20. fordulójában a Kiskunfélegyházi Vasutas. A félegyháziak ellenfele április 12-én a Ballószög SE volt, akik esélyesként ugyan, de a vártnál nehezebben szerezték meg a három pontot.

Részletek
Közel 150-en vettek részt a Senior Kosárlabda Tornán

Közel 150-en vettek részt a Senior Kosárlabda Tornán

2014. április 12. 20:26

26 csapat, köztük 15 férfi és 11 női együttes vett részt április 12-én, a Félegyházán megrendezett Senior Kosárlabda Tornán. A rendezvényt a félegyházi seniorok szervezték. Támogatójuk a Kiskunfélegyházi Kosárlabda Club volt. A tornán csupán a 35 évnél idősebbek léphettek pályára. Külön kategória volt a 45 évesnél idősebb nők és az 50 évnél idősebb férfiak számára.

Részletek
Senior Kosárlabda Torna

Senior Kosárlabda Torna

2014. április 11. 13:41

Április 12-én, szombaton Senior Kosárlabda Tornát rendeznek Kiskunfélegyházán, a sportcsarnokban. Minden érdeklődőt, sportbarátot szeretettel várnak a szervezők. Az alábbiakban a mérkőzések párosítása, időpontja olvasható.

Részletek

XVIII. Országos Rövidpályás Vidékbajnokság

2014. április 9. 11:37

A 2014. március 27-29-i hétvégén rendezték meg az utóbbi idők egyik legnagyobb létszámú rövidpályás vidékbajnokságát a Hódmezővásárhelyi Gyarmati Dezső Sportuszodában. 47 egyesület több mint 400 úszója a 25 méteres medencében küzdött a bajnoki címekért. A Kiskunfélegyházi Úszó Egyesület 6 fővel vett részt a versenyen. A verseny végén 1 arany, 4 ezüst és 4 bronzéremmel térhettek haza úszóink.

Részletek

II. Hátgerinc Kupa

2014. április 9. 11:35

2014. április 05-én került másodszor megrendezésre a Hátgerinc Kupa Úszóverseny. A Kiskunfélegyházi Úszó Egyesület két versenyzője összesen 6 aranyéremmel, és 2 ezüstéremmel térhetett haza.

Részletek