Szép játékkal győzött a FASI

Szép játékkal győzött a FASI

2015. február 21. 15:00

Fontos alsóházi rangadót nyert meg február 20-án a férfi Extra Liga 12. fordulójában a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola. A FASI a Kossuth Lajos Szakiskola tornacsarnokában a még pont nélkül álló Pénzügyőr SE II. csapatát győzte le 6-1-re, megerősítve ezzel 9. helyét a bajnoki tabellán. A mérkőzések során a Kovács János, Korponai Zoltán, Medjugorac Marko összeállítású félegyházi együttesből csupán Kovács János veszített pontot.

Részletek
Leány- és fiú sikerek ökölvívásban

Leány- és fiú sikerek ökölvívásban

2015. február 19. 17:50

Értékes eredményeket értek el az elmúlt időszakban a Kiskunfélegyházi HTK Ökölvívó Szakosztályának tagjai. Február 12- 15. között Budapesten rendezték meg az Énekes István Emlékversenyt, ahol Ajtai Szilveszter 49 kilogrammban bronzérmet szerzett. Amint arról már beszámoltunk, a leány vonal sem maradt siker nélkül. Az 54 kilogrammban szereplő Endre Krisztina meghívót kapott a junior női válogatottba. Március 10-től 22-ig Tatán edzőtáborozik, majd Németországba utazik nemzetközi tornára, ahol 50 ország ökölvívói lépnek ringbe. Ezt követően a májusban megrendezésre kerülő tajvani junior ökölvívó világbajnokságra készül fel.

Részletek
Egyeztető tárgyalást tartottak a futsal döntő előtt

Egyeztető tárgyalást tartottak a futsal döntő előtt

2015. február 21. 16:30

Az utolsó simításokra, pontosításokra került sor február 20-án a futsal Magyar Kupa döntő helyszínén a kiskunfélegyházi KÉSZ Arénában, ahol a Magyar Labdarúgó Szövetség képviselői a helyi szervezőkkel beszélték át a döntő pontos menetét, lebonyolítását. A gálán telt ház és látványos műsor várható. A férfi elődöntőket február 28-án szombaton „Kelet-Nyugat találkozó” előzi meg, míg a március elsejei döntők előtt a játékvezetők és az edzők csapnak össze.

Részletek
Tornagyőzelemmel hangolt a bajnokságra a KHTK kézilabdacsapata

Tornagyőzelemmel hangolt a bajnokságra a KHTK kézilabdacsapata

2015. február 17. 20:00

A téli szünetet követően rangadóval folytatódik az NBII-es kézilabda bajnokság tavaszi szakasza. A délkeleti csoport 12. fordulójában a harmadik helyezett Kiskunfélegyházi HTK a negyedik helyen álló Kunszentmártont fogadja. A találkozót február 21-én 18 órakor rendezik meg a Constantinum Sportcentrumában. A két csapat ősszel 26-26-os döntetlent játszott egymással, így egy jó rajt sokat számíthat a bajnokság további szakasza szempontjából. A tabella szorosság elnézve akár az első hely is meglehet a - mondta el Árvai Zoltán, szakosztályvezető. A reális cél a dobogó megtartása.

Részletek
Fontos mérkőzés előtt az asztalitenisz csapat

Fontos mérkőzés előtt az asztalitenisz csapat

2015. február 17. 19:00

Február 20-án, pénteken 17 órától rendezik meg férfi Extra Liga 12. fordulóját, melynek keretében a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola a Pénzügyőr SE II. együttesét fogadja a Kossuth Lajos Szakiskola tornacsarnokában. A félegyháziak a 9. helyen állnak a bajnokságban és minden esélyük megvan az újabb sikerre a még pont nélküli Pénzügyőr SE II. ellen.

Részletek
Súlylökésben és 600 méteren remekeltek a diákok

Súlylökésben és 600 méteren remekeltek a diákok

2015. február 17. 15:15

Nagyszerűen szerepeltek a Jövő Bajnokai Diák Sport Egyesület versenyzői a Budapesten megrendezett Újonc és Serdülő Fedett Pályás Országos Bajnokságon. A február 7-én és 8-án megtartott tornán az újoncok között Gulyás Eszter 11,73 méteres teljesítménnyel biztosan nyerte a versenyt. Szintén súlylökésben Szécsényi Ádám másodikként végzett, míg Kis-Czakó Máté 600 méteren ezüstérmes lett.

Részletek
Megyei I. osztályú csapatot vert meg a KHTK II.

Megyei I. osztályú csapatot vert meg a KHTK II.

2015. február 17. 11:55

Edzőmérkőzést játszott egymással február 14-én a kecskeméti műkertvárosi pályán a Kiskunfélegyházi HTK II. megyei II. osztályú csapata és a megyei I. osztályban szereplő Kunszállás. A bajnokságra hangolás a félegyháziaknak sikerült jobban, akik 2-1-re legyőzték az egy osztállyal feljebb játszó riválisukat.

Részletek
Bowling verseny amatőröknek

Bowling verseny amatőröknek

2015. február 17. 10:00

Első Primőr Kupa néven amatőr bowling kupát rendeznek március 28-án Kiskunfélegyházán a Bowling Klubban. A versenyre kétfős csapatok jelentkezését várják. Nevezés a 06-70-388-9680-as telefonszámon, valamint nyitvatartási időben a Bowling Klubban. Nevezési határidő: 2015.március 14.

Részletek
Diákok ragadnak ütőt

Diákok ragadnak ütőt

2015. február 16. 12:00

Szabadidős asztalitenisz versenyt szervez diákoknak február 21-én a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola. A versenyszámok 9 órától kezdődnek el az asztalitenisz teremben. Elsőként az alsósok, majd a délután a felső tagozatosok és a középiskolások mérkőznek meg.

Részletek