Bemutatóval egybekötött birkózóbált tartottak

Bemutatóval egybekötött birkózóbált tartottak

2015. február 8. 11:55

Több mint 200 vendég részvételével rendezett birkózó bált február 7-én szombaton a Kiskunfélegyházi Vasas TK Birkózó Egyesület a József Attila Általános Iskola tornacsarnokában. A rendezvény látványos birkózó bemutatóval kezdődött. Ván Jenő és Szabó József felkonferálásában a gyerekek és a csapat többi tagjai a tornateremben felállított szőnyegen mutatták be birkózó tudományukat. A jó hangulatról a vajdasági Péterrévei Karaván együttes gondoskodott.

Részletek
Mosolygó Jótékonysági Sportnap az idősekért

Mosolygó Jótékonysági Sportnap az idősekért

2015. március 8. 13:30

"Egészséges vagyok és az is maradok"- "Sportoljunk együtt a Mosolygó Jótékonysági Sportnapon az ezüsthajú, aranyszívű emberekért". - Ezekkel a mottókkal szervezi első jótékonysági sportnapját dr. Vargáné Mosolygó Kitti, a rendezvény ötletgazdája. Elképzelése szerint a március 14-i sportnapon Kiskunfélegyházáról Jászszentlászlóra "sportolhatnak ki" a résztvevők. A futás mellett gyalogosan, kerékpárral és görkorcsolyával is teljesíthető a 22 kilométeres táv, vagy annak egy meghatározott része.

Részletek
Vasárnap dől el, hogy ki nyeri a tornát

Vasárnap dől el, hogy ki nyeri a tornát

2015. február 7. 23:30

A csoportmérkőzések lejátszását követően kiderült, hogy mely nyolc iskolai csapat folytathatja szereplését a Kiskunfélegyházán megrendezett IV. korcsoportos fiúk országos futsal döntőjében. Reggel 8 órától Debrecen- Bonyhád, Felcsút- Vése, Budapest- Veszprém és Békéscsaba- Eger találkozókat rendeznek a KÉSZ Arénában. A döntőt 13:30-kor vívják a csapatok.

Részletek
Elkezdődött a futsal diákolimpiai döntő

Elkezdődött a futsal diákolimpiai döntő

2015. február 7. 12:00

Ünnepélyes keretek között nyitották meg február 6-án Kiskunfélegyházán a IV. korcsoportos fiúk országos futsal döntőjét a Constantinum Sportcsarnokában. A diákolimpiai döntőbe a megyék legjobb csapatai, valamint a főváros legerősebb együttese jutott be. A mérkőzéseket egyszerre két helyszínen, a KÉSZ Aréna Városi Sportcsarnokban és a Constantinum Intézmény Sportcentrumában rendezik meg. A csapatok a sorsolást követően ötfős csoportokba kerültek. A döntőt február 8-án, vasárnap játsszák a KÉSZ Arénában.

Részletek
Megvan a futsal kupadöntő sorsolása

Megvan a futsal kupadöntő sorsolása

2015. február 6. 16:05

A Magyar Kupa férfi futsal elődöntőinek visszavágója után eldőlt, hogy mely négy csapat léphet pályára Kiskunfélegyházán a kupa Final Fourjában. A négy együttes elődöntőt játszik, a párharcok győztesei március elsejében mérkőznek meg a végső elsőségért. Az elődöntők párosítását február 6-án sorsolták ki. E szerint február 28-án 14:30-kor a Berettyóújfalu a Rába ETO-val, majd 18 órakor a Veszprém a Rubeola FC Csömörrel találkozik. Amint arról már beszámoltunk, a férfi kupadöntőt a női finálét követően rendezik meg. Március elsején 13:30-kor az Astra Kiskunfélegyházi Bulls a Hajdúböszörményi TE-t fogadja. Ezt követően 16 órától a férfi csapatok játszanak az elsőségért.

Részletek
Edzőmérkőzésekkel készülnek a bajnoki nyitányra a KHTK labdarúgói

Edzőmérkőzésekkel készülnek a bajnoki nyitányra a KHTK labdarúgói

2015. február 6. 10:40

Kivétel nélkül az összes felkészülési találkozóját idegenben játssza a Kiskunfélegyházi HTK megyei I. osztályú és II. osztályú csapata. A február 28-i tavaszi szezonkezdet előtt a Kiskunfélegyházi HTK három, míg a Kiskunfélegyházi HTK II. négy edzőmérkőzést vív. A megyei I. osztályú együttes az elmúlt napokban a Kecskeméti TE U21-es csapata és a Mórahalom ellen is pályára lépett. A találkozókat az időjárási körülmények miatt műfüves pályán bonyolítják le.

Részletek
Ismét benépesül a fallabda pálya

Ismét benépesül a fallabda pálya

2015. február 18. 15:15

Február 21-én újabb versennyel várja a fallabdázni vágyókat a Mozdulj Félegyháza SE. A tornán egy női és két férfi kategóriában indulhatnak el a résztvevők. Az első helyezetteket, valamint a vigaszág nyerteseket kupával, a dobogósokat éremmel díjazzák. Nevezési határidő: február 19.

Részletek
Az alapszakasz élén zárt az Astra

Az alapszakasz élén zárt az Astra

2015. február 5. 10:50

A miskolci DVTK- Vénusz otthonában lépett pályára február 4-én az Astra Kiskunfélegyházi Bulls a női futsal NBI 14. fordulójában. A mérkőzés előtt a két csapatot 15 pont választotta el a tabellán; a különbség a pályán is meglátszódott. Az Astra listavezetőként ezúttal sem ismert kegyelmet. A szünetben már 3-1-re vezetett és előnyét a 2. félidőben még tovább növelte. 9-1-es sikerével az Astra 39 ponttal megnyerte az alapszakaszt.

Részletek
A II. KEFO Kupán szerepel az NBII-es kézicsapat

A II. KEFO Kupán szerepel az NBII-es kézicsapat

2015. február 4. 14:05

Második alkalommal rendezik meg február 8-án vasárnap a KEFO kézilabda kupát. A felkészülési torna helyszíne a GAMF sportcsarnoka lesz. A Kiskunfélegyházi HTK 11 órától a Kalocsai KC-val mérkőzik meg. Ezt megelőzően 9:30-tól a házigazda Kecskeméti Főiskola a Kiskőrös KSK-t látja vendégül. A párharcok győztesei vívják a döntőt. A vesztes csapatok a harmadik helyért játszanak.

Részletek