Egy helyet előre léptek a sakkozók

Egy helyet előre léptek a sakkozók

2014. december 1. 09:45

Hat és fél pontot szerzett a kecskeméti TÁKISZ SE otthonában a Kiskunfélegyházi HTK sakkcsapata az NBII-es bajnokság 5. fordulójában. A félegyháziak az összegyűjtött pontokkal javítottak egy pozíciót és már a 9. helyen állnak a bajnoki táblázaton.

Részletek
Kikaptak Makón a kézisek

Kikaptak Makón a kézisek

2014. november 30. 20:40

Elszenvedte második vereségét az NBII-es kézilabda bajnokság 2014/15-ös szezonjában a Kiskunfélegyházi HTK. A félegyháziak a hazai pályán mindig veszélyes Makó otthonában veszítettek 34-30-ra. A találkozó az első félidőben sikerült gyengébben a KHTK-nak, amikor is 8 gólos hátrányba kerültek, ahonnét már nem tudtak visszakapaszkodni.

Részletek
Nehéz mérkőzést nyert meg az Astra (Összefoglaló videóval)

Nehéz mérkőzést nyert meg az Astra (Összefoglaló videóval)

2014. november 30. 19:10

A helyzeteit jobban kihasználva 5-1-re verte meg a Tolna-Mözs csapatát a női futsal NBI 11. fordulójában az Astra Kiskunfélegyháza HFC. A némileg tartalékos Astra a hajrában döntötte el a mérkőzést, az utolsó percekben három gólt szerezve. Az együttes ezzel a győzelemmel megőrizte vezető helyét a bajnokságban.

Részletek
Az erősebb csapat győzött

Az erősebb csapat győzött

2014. november 30. 13:30

A Kecellel sem bírt a megyei kézilabda bajnokság 9. fordulójában a Félegyházi KSC női együttese. A még pont nélkül álló félegyháziak ezúttal 10-21-re maradt alul a tabella második helyén álló vendégekkel szemben. A csapat az idei utolsó mérkőzésén, december 6-án a listavezető Lajosmizse otthonába látogat.

Részletek
Majsai siker leány kézilabdában

Majsai siker leány kézilabdában

2014. november 29. 23:00

Három csapat részvételével leány kézilabda utánpótlás bajnoki fordulót rendeztek november 29-én a félegyházi sportcsarnokban. A házigazda Félegyházi KSC mellett a Tiszakécske és a Kiskunmajsa együttese mérkőzött meg egymással. A félegyháziak a Tiszakécskével döntetlent játszottak, míg a Kiskunmajsával szemben alul maradtak. A majsaiak a félegyháziak mellett a Tiszakécske gárdáját is legyőzték, így két győzelemmel zárták a fordulót. A Félegyházi KSC és a Tiszakécske egy-egy pontot szerzett.

Részletek
Első helyen zárt ősszel a Kiskunfélegyházi HTK

Első helyen zárt ősszel a Kiskunfélegyházi HTK

2014. november 29. 15:50

Bepótolta elmaradt találkozóját a Kiskunfélegyházi HTK a megyei I. osztályú labdarúgó- bajnokságban. A félegyháziak az 1. fordulóból elhalasztott mérkőzésüket Kiskunhalason játszották le. Az utolsó előtti helyen álló hazai csapat nem okozott gondot a KHTK -nak. A listavezető félegyháziak fölényes 7-0- ás győzelmet arattak és 36 ponttal a tabella élén fejezték be az őszi szezont.

Részletek
Egyéni csúcsokat, kiváló eredményeket értek el az úszók

Egyéni csúcsokat, kiváló eredményeket értek el az úszók

2014. november 27. 19:00

A VII. Hód Kupa Nemzetközi Úszóversenyen szerepeltek november 22-én és 23-án a Kiskunfélegyházi Úszó Egyesület tagjai. A tornán négy nemzet -szlovák, román, szerb, magyar- 54 egyesületének 833 versenyzője mérte össze tudását 37 számban. A félegyháziak közül hatan álltak rajthoz. A teljesítményüket híven tükrözi, hogy szinte minden indulójuk egyéni csúcsot úszott.

Részletek
Fekvenyomó versenyt tartanak

Fekvenyomó versenyt tartanak

2014. december 18. 07:30

A 12. Sébi- kupa fekvenyomó versenyt (II. Szabó József emlékverseny) rendezik meg december 20-án, szombaton 10 órától a Darvas József Általános Iskola aulájában. A résztvevők, ahogyan az már megszokott súlykategóriánként mérhetik össze tudásukat. Az abszolút kiskunfélegyházi nyertes kapja meg a Szabó József vándorkupát.

Részletek
Kalocsán szerepeltek az úszók

Kalocsán szerepeltek az úszók

2014. november 25. 11:30

A 23. Kalocsa Kupát rendezték meg november 16-án, melyen nyolc egyesület 170 versenyzője állt rajthoz. A Kiskunfélegyházi Úszó Egyesület 37 fővel vett részt a megmérettetésen. A félegyháziak a népes mezőnyben összetettben a 4. helyet szerezték meg hat arany, hat ezüst és tizenhat bronzérmet gyűjtve. Felkészítő edzők: Kurucz Kornélia, Vízhányó Emília, Kiss Brigitta és Luchmann Péter

Részletek