KHTK sikerrel indult a CSIKI Emléktorna

KHTK sikerrel indult a CSIKI Emléktorna

2015. február 16. 12:35

Hagyományteremtő célzattal harmadik alkalommal rendezi meg idén a Csikós József „Csiki” utánpótlás emléktornát a Kiskunfélegyházi HTK Labdarúgó Szakosztálya. A sorozat keretében a KHTK összes utánpótlás csapata pályára lép. Elsőként február 15-én az U21-es korosztályú együttesek találkoztak a Constantinum Sportcentrumában. Az eseményt Busa Imre szakosztályvezető nyitotta meg, az érmeket és a kupákat Csikós József (Csiki) szülei adták át a csapatoknak. A tornán a KHTK csapata kiemelkedett a mezőnyből, hisz egy kapott góllal és 16 rúgott találattal az összes mérkőzését megnyerte. A CSIKI torna február 21-én U9-es versennyel és U17-es leány futsallal folytatódik.

Részletek
Szabadszálláson, Tiszaalpáron és Kiskőrösön szerepeltek a KHTK utánpótláscsapatai

Szabadszálláson, Tiszaalpáron és Kiskőrösön szerepeltek a KHTK utánpótláscsapatai

2015. február 16. 15:45

Négy korosztálya is pályára lépett a hétvégén a Kiskunfélegyházi HTK-nak. Az U9-es és az U11-es csapat Szabadszálláson, a „Szállás Kupán” vett részt. Az U9-es gárda másodikként, míg az U11-es együttes negyedikként zárt a tornán. Az U13-es focisták eközben Tiszaalpáron szerepeltek. A teremtornán nagy csatában bronzérmesként végeztek. A KHTK legeredményesebb játékosa Czinege Eszter lett, aki 6 gólig jutott a versenyen. Az U17-es csapat ezzel egy időben Kiskőrösön játszott, ahol egy ponttal lemaradva az elsőtől ezüstérmes helyet szerzett. A torna legjobb kapusa, a KHTK tagja, Balla János lett.

Részletek
Egyéni- és csapatsikerek a szegvári tornán

Egyéni- és csapatsikerek a szegvári tornán

2015. február 15. 12:00

Kiválóan szerepeltek a kiskunfélegyházi Jövő Bajnokai DSE tornászlányai február 14-én, a szegvári XXV. Forray Torna Kupán. A megmérettetésen tiszteletét tette többek között Guczoghy György világ- és Európa-bajnok tornász. A versenyen közel 200 fiú és lány versenyző állt a szerekhez. A kiskunfélegyházi tornászpalánták az I. és a II. korcsoportban csapatban és egyéni összetettben is győzedelmeskedni tudtak, emellett a III-IV. korcsoportban egyéni összetettben a dobogó második fokára állhattak fel. Az eredmények azért is nagyon értékesek, mert a két hét múlva esedékes országos diákolimpiai elődöntő előtt 3 csapatot is sikerült felülmúlniuk a lányoknak.

Részletek
Fordulatos mérkőzésen maradt alul az Astra

Fordulatos mérkőzésen maradt alul az Astra

2015. február 14. 20:05

Rangadóval folytatódott a női futsal NBI felső-ági rájátszása február 14-én, a budapesti Kruj István Sportcsarnokban. A bajnoki éllovas Astra Kiskunfélegyházi Bulls a második helyezett Hajdúböszörményi TE-t fogadta. A végig izgalmas találkozón a szünetben 4-3-ra az Astra vezetett, de a győzelmet az utolsó előtti percben a vendégek vívták ki, akik a 6-5-ös győzelmükkel 5 pontra megközelítették az Astrát a bajnokságban.

Részletek
Potyogtak a gólok az ifjúsági kézibajnokságban

Potyogtak a gólok az ifjúsági kézibajnokságban

2015. február 15. 12:50

Izgalmas mérkőzésekre került sor február 14-én, a megyei ifjúsági bajnokság soros fordulójában. A Kiskunfélegyházi HTK korosztályos csapata két mérkőzést játszott a félegyházi sportcsarnokban. Az elsőn szoros küzdelemben 23-30 arányban alulmaradtak a fiatalok, míg a másodikon 28-23-ra győzni tudtak.

Részletek
Idegenben kezdenek a megyei kézilabda csapatok

Idegenben kezdenek a megyei kézilabda csapatok

2015. február 13. 19:15

A Félegyházi KSC férfi együttese Paksra, míg a nők Kiskunhalasra látogatnak február 22-én, a megyei kézilabda bajnokság tavaszi nyitófordulójában. A férfiak kiválóan szerepeltek ősszel, kilenc mérkőzésükből hatot megnyertek, csupán kétszer hagyták el vesztesen a pályát. Eredményükkel a tabella második helyét foglalják el. A nők ellenben még pont nélkül állak, így mindenképpen javítaniuk kell tavasszal.

Részletek
Rájátszással folytatódik a női futsal NBI

Rájátszással folytatódik a női futsal NBI

2015. február 13. 18:00

Az alapszakasz lezárultával a legjobb 6 csapat a felső-ágban küzd tovább a női futsal NBI-ben. A tabellát 39 ponttal vezető Astra Kiskunfélegyházi Bulls a második helyezett Hajdúböszörményi TE-t fogadja február 14-én, 17:30-kor Budapesten, a Kruj István Sportcsarnokban. Az Astra előnye 8 pont a bajnokságban, így egy győzelemmel tovább növelheti előnyét.

Részletek
Készülnek a rajtra a KHTK labdarúgói

Készülnek a rajtra a KHTK labdarúgói

2015. február 13. 17:35

Február 28-án folytatódik a megyei labdarúgó bajnokság, melynek első osztályában a Kiskunfélegyházi HTK a tabella élén telelt, három ponttal megelőzve a nagybaracskai Híd SC-t. A másodosztályban szereplő KHTK II. ugyancsak kiválóan szerepelt, az őszt 23 ponttal a harmadik helyen zárta. A két csapat januárban kezdte el a felkészülést. A szezonbeli tervekről Busa Imre, a Kiskunfélegyházi HTK Labdarúgó Szakosztályának vezetője számolt be.

Részletek
Diáksiker a megyei úszódöntőben

Diáksiker a megyei úszódöntőben

2015. február 13. 12:05

Kecskeméten rendezték meg február 4-én az úszó diákolimpiai megyei döntőjét, melyen a félegyházi tanulók az iskoláik színeiben álltak rajthoz. A diákok összesen hét arany, öt ezüst és hat bronzérmet szereztek. Az első helyezettek bejutottak a diákolimpia országos döntőjébe, amit márciusban Győrben rendeznek meg.

Részletek