Csapat- és egyéni sikerek tornában

Csapat- és egyéni sikerek tornában

2015. március 1. 12:25

Szegeden rendezték meg február 28-án a tornászok Diákolimpiai Országos Elődöntőjét, amelyen Bács-Kiskun megyéből Kiskunfélegyháza is képviseltette magát az I. és a II. korcsoportban. Az országos döntőbe jutásért Csongrád, Pest, Veszprém és Bács-Kiskun megye három legjobb csapata versenyzett. A kiskunfélegyházi tornászlányok az igen előkelő harmadik, illetve második helyen jutottak a március végi döntőbe, amit Budapesten a nemrégiben felújított központi Sportcsarnokban tartanak meg. A csapatsikerek mellett nagyszerű egyéni eredmények születtek. Az I. korcsoportban Palásti Enikő összetettben a dobogó második fokára állhatott fel, a II. korcsoportban Siber Szófia második helyet, míg Gombás Bora ötödik helyet ért el.

Részletek
Lejátszották a férfi futsal elődöntőket, vasárnap rendezik a női -és a férfi finálét

Lejátszották a férfi futsal elődöntőket, vasárnap rendezik a női -és a férfi finálét

2015. február 28. 20:55

Kiváló hangulatban, sok szurkoló előtt tartották meg február 28-án a férfi futsal Magyar Kupa elődöntőket Kiskunfélegyházán, a KÉSZ Arénában. Elsőként az MVFC Berettyóújfalu- Rába ETO mérkőzésre került sor. A fordulatos találkozót a RÁBA ETO nyerte 7-3-ra. A másik elődöntőben a Rubeola FC Csömör a Futsal Club Veszprémmel találkozott. Az összecsapás fölényes, 5-1-es veszprémi sikerrel ért véget. A március elsejei finálék közül elsőként a lányokét rendezik meg. 13:30-kor az Astra Kiskunfélegyházi Bulls a Hajdúböszörményi TE-t fogadja. 15:30-tól a RÁBA ETO- Futsal Club Veszprém férfi döntőt vívják a KÉSZ Arénában.

Részletek
Győzelemmel kezdett a Kiskunfélegyházi HTK

Győzelemmel kezdett a Kiskunfélegyházi HTK

2015. február 28. 17:10

A Kiskunhalasi FC-t fogadta február 28-án a Kecskeméti Műkertvárosi Sportcentrumban a Kiskunfélegyházi HTK a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság tavaszi nyitófordulójában. A mérkőzésen csupán egy gól született, a 45. percben Csurka Ádám vette be a halasiak kapuját. A találat mint utóbb kiderült, három pontot ért a félegyháziaknak, akik megőrizték vezető helyüket az ugyancsak győzelemmel rajtoló Híd SC előtt a bajnokságban.

Részletek
Kiállítással, kihagyott büntetővel zárult a városi sárfoci - videóval

Kiállítással, kihagyott büntetővel zárult a városi sárfoci - videóval

2015. február 28. 16:55

Városi rangadóval kezdődött a megyei II. osztályú bajnokság északi csoportjának tavaszi idénye. A házigazda Kiskunfélegyházi Vasutas a Kiskunfélegyházi HTK II. csapatát fogadta. A felázott talajú pályán nagy küzdelmet láthatott a publikum. A mérkőzésen előnybe került a KHTK II., de a Vasutas gyorsan kiegyenlített, majd a 10 emberre fogyatkozó hazaiak a találkozó hajrájában büntetőt hibáztak. Az összecsapáson végül 1-1-es döntetlen született.

Részletek
Kiskunmajsai győzelem az U17-es tornán

Kiskunmajsai győzelem az U17-es tornán

2015. március 2. 17:20

Az U17-es korosztályú csapatok mérték össze erejüket február 28-án a III. Csikós József „Csiki” Emléktornán a Mezőgazdasági Szakközépiskola tornacsarnokában. A versenyen öt együttes indult el. Az első helyet a Kiskunmajsa szerezte meg, amely az összes találkozóját megnyerte. Másodikként a Kiskunfélegyházi HTK zárt három győzelemmel és egy vereséggel. A legtehetségesebb játékos Tamási Dominik lett a KHTK csapatából.

Részletek
Vége a korcsolyaszezonnak

Vége a korcsolyaszezonnak

2015. február 27. 15:00

A korisok legnagyobb szomorúságára elbontják a jégpályát a könyvtár mögötti parkolóban. Az üzemeltető összegzése szerint naponta több száz diák kötött korcsolyát az elmúlt negyven napban, ami 10 ezer fölötti alkalmat jelent. Jegyet hatezren váltottak, ami jelzi, hogy népszerűvé vált ez a sport Kiskunfélegyházán. A jövő héten már az autók vehetik birtokba a parkolót, de november közepén ismét megépül a korcsolyapálya, és a jövő év elején is várja a sportolni vágyókat.

Részletek
Dobbants hát, szedd a lábadat szaporán….

Dobbants hát, szedd a lábadat szaporán….

2015. február 25. 20:10

Február 20-án tartotta meg évzáró-évindító közgyűlését a Kiskun Természetjáró Sportegyesület. Zsúfolásig telt ezen a napon a Szakmaközi Művelődési Ház nagyterme, ami nem csoda, hiszen a több mint harminc esztendeje működő „Talpasok” immár 280 fős tagsággal bírnak. A közgyűlésen a túravezetők képes beszámolót tartottak az elmúlt év történéseiről, majd ismertették az idei terveket.

Részletek
Nyolcszoros országos bajnok és Bundesliga-győztes tart bemutatót

Nyolcszoros országos bajnok és Bundesliga-győztes tart bemutatót

2015. március 24. 14:30

Neves játékosok lépnek parkettre március 28-án 11 órától a kiskunfélegyházi fallabda pályán /Kossuth L. u. 4. 1. emelet/. Püski Lénárd és Hoffmann Péter bemutató mérkőzésére minden érdeklődőt várnak a szervezők. Püski Lénárd nyolcszoros junior bajnok, 2010-ben részt vett az U15-ös világbajnokságon, ahol csapatban második helyet szerzett. Emellett 2014-ben az U19-es EB-n 4. lett Helsinkiben. Ugyancsak ebben az évben a felnőtt országos bajnokságon harmadikként zárt. Ellenfele, Hoffmann Péter megfordult a Bundesligában, ahol a paderborni csapattal megnyerte 2012-ben a bajnokságot. Emellett négyszeres junior bajnok és a 2012-es felnőtt OB-n az elődöntőbe jutott.

Részletek
„Gyulai Amazonok” nyerték a tornát

„Gyulai Amazonok” nyerték a tornát

2015. február 25. 16:00

A III. Csikós József „Csiki” teremlabdarúgó emléktorna keretében U17-es leány futsal kupát rendeztek február 21-én a Mezőgazdasági Szakközépiskola tornatermében. A versenyen két hármas csoportban küzdöttek meg a lányok. A döntőben a Gyulai Amazonok 4-3-ra legyőzték a Kecskeméti TE csapatát. A bronzérmet az Astra HFC szerezte meg a KHTK Mókusok előtt.

Részletek