Súlylökésben és 600 méteren remekeltek a diákok

Súlylökésben és 600 méteren remekeltek a diákok

2015. február 17. 15:15

Nagyszerűen szerepeltek a Jövő Bajnokai Diák Sport Egyesület versenyzői a Budapesten megrendezett Újonc és Serdülő Fedett Pályás Országos Bajnokságon. A február 7-én és 8-án megtartott tornán az újoncok között Gulyás Eszter 11,73 méteres teljesítménnyel biztosan nyerte a versenyt. Szintén súlylökésben Szécsényi Ádám másodikként végzett, míg Kis-Czakó Máté 600 méteren ezüstérmes lett.

Részletek
Megyei I. osztályú csapatot vert meg a KHTK II.

Megyei I. osztályú csapatot vert meg a KHTK II.

2015. február 17. 11:55

Edzőmérkőzést játszott egymással február 14-én a kecskeméti műkertvárosi pályán a Kiskunfélegyházi HTK II. megyei II. osztályú csapata és a megyei I. osztályban szereplő Kunszállás. A bajnokságra hangolás a félegyháziaknak sikerült jobban, akik 2-1-re legyőzték az egy osztállyal feljebb játszó riválisukat.

Részletek
Bowling verseny amatőröknek

Bowling verseny amatőröknek

2015. február 17. 10:00

Első Primőr Kupa néven amatőr bowling kupát rendeznek március 28-án Kiskunfélegyházán a Bowling Klubban. A versenyre kétfős csapatok jelentkezését várják. Nevezés a 06-70-388-9680-as telefonszámon, valamint nyitvatartási időben a Bowling Klubban. Nevezési határidő: 2015.március 14.

Részletek
Diákok ragadnak ütőt

Diákok ragadnak ütőt

2015. február 16. 12:00

Szabadidős asztalitenisz versenyt szervez diákoknak február 21-én a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola. A versenyszámok 9 órától kezdődnek el az asztalitenisz teremben. Elsőként az alsósok, majd a délután a felső tagozatosok és a középiskolások mérkőznek meg.

Részletek
KHTK sikerrel indult a CSIKI Emléktorna

KHTK sikerrel indult a CSIKI Emléktorna

2015. február 16. 12:35

Hagyományteremtő célzattal harmadik alkalommal rendezi meg idén a Csikós József „Csiki” utánpótlás emléktornát a Kiskunfélegyházi HTK Labdarúgó Szakosztálya. A sorozat keretében a KHTK összes utánpótlás csapata pályára lép. Elsőként február 15-én az U21-es korosztályú együttesek találkoztak a Constantinum Sportcentrumában. Az eseményt Busa Imre szakosztályvezető nyitotta meg, az érmeket és a kupákat Csikós József (Csiki) szülei adták át a csapatoknak. A tornán a KHTK csapata kiemelkedett a mezőnyből, hisz egy kapott góllal és 16 rúgott találattal az összes mérkőzését megnyerte. A CSIKI torna február 21-én U9-es versennyel és U17-es leány futsallal folytatódik.

Részletek
Szabadszálláson, Tiszaalpáron és Kiskőrösön szerepeltek a KHTK utánpótláscsapatai

Szabadszálláson, Tiszaalpáron és Kiskőrösön szerepeltek a KHTK utánpótláscsapatai

2015. február 16. 15:45

Négy korosztálya is pályára lépett a hétvégén a Kiskunfélegyházi HTK-nak. Az U9-es és az U11-es csapat Szabadszálláson, a „Szállás Kupán” vett részt. Az U9-es gárda másodikként, míg az U11-es együttes negyedikként zárt a tornán. Az U13-es focisták eközben Tiszaalpáron szerepeltek. A teremtornán nagy csatában bronzérmesként végeztek. A KHTK legeredményesebb játékosa Czinege Eszter lett, aki 6 gólig jutott a versenyen. Az U17-es csapat ezzel egy időben Kiskőrösön játszott, ahol egy ponttal lemaradva az elsőtől ezüstérmes helyet szerzett. A torna legjobb kapusa, a KHTK tagja, Balla János lett.

Részletek
Egyéni- és csapatsikerek a szegvári tornán

Egyéni- és csapatsikerek a szegvári tornán

2015. február 15. 12:00

Kiválóan szerepeltek a kiskunfélegyházi Jövő Bajnokai DSE tornászlányai február 14-én, a szegvári XXV. Forray Torna Kupán. A megmérettetésen tiszteletét tette többek között Guczoghy György világ- és Európa-bajnok tornász. A versenyen közel 200 fiú és lány versenyző állt a szerekhez. A kiskunfélegyházi tornászpalánták az I. és a II. korcsoportban csapatban és egyéni összetettben is győzedelmeskedni tudtak, emellett a III-IV. korcsoportban egyéni összetettben a dobogó második fokára állhattak fel. Az eredmények azért is nagyon értékesek, mert a két hét múlva esedékes országos diákolimpiai elődöntő előtt 3 csapatot is sikerült felülmúlniuk a lányoknak.

Részletek
Fordulatos mérkőzésen maradt alul az Astra

Fordulatos mérkőzésen maradt alul az Astra

2015. február 14. 20:05

Rangadóval folytatódott a női futsal NBI felső-ági rájátszása február 14-én, a budapesti Kruj István Sportcsarnokban. A bajnoki éllovas Astra Kiskunfélegyházi Bulls a második helyezett Hajdúböszörményi TE-t fogadta. A végig izgalmas találkozón a szünetben 4-3-ra az Astra vezetett, de a győzelmet az utolsó előtti percben a vendégek vívták ki, akik a 6-5-ös győzelmükkel 5 pontra megközelítették az Astrát a bajnokságban.

Részletek
Potyogtak a gólok az ifjúsági kézibajnokságban

Potyogtak a gólok az ifjúsági kézibajnokságban

2015. február 15. 12:50

Izgalmas mérkőzésekre került sor február 14-én, a megyei ifjúsági bajnokság soros fordulójában. A Kiskunfélegyházi HTK korosztályos csapata két mérkőzést játszott a félegyházi sportcsarnokban. Az elsőn szoros küzdelemben 23-30 arányban alulmaradtak a fiatalok, míg a másodikon 28-23-ra győzni tudtak.

Részletek