Házhoz vitte az ajándékot a KTE

Házhoz vitte az ajándékot a KTE

2014. december 23. 17:50

Kettő darab éves Kecskeméti TE bérletet, fenyőfát és KTE ajándéktárgyakat kapott Tancsa János, a kapufarúgó verseny idei győztese. Az NBI-es labdarúgó bajnokság utolsó kecskeméti mérkőzésén, az Újpest elleni találkozó félidejében dőlt el, hogy Tancsa János nyerte meg a KTE által felajánlott ajándékokat. A díjakat a KTE technikai vezetője, Kislőrincz György, a csapat idegenlégiósa Bebeto és Patvaros Zsolt, ifjúsági válogatott játékos adta át.

Részletek
Karácsonyt ünnepeltek a Koppányok

Karácsonyt ünnepeltek a Koppányok

2014. december 23. 13:45

Mint minden évben, ezúttal is megtartották karácsonyi évértékelő rendezvényüket a félegyházi Turul Koppány Íjászai Hagyományőrző Egyesület tagjai. A résztvevők ezúttal is elhozhatták családtagjaikat, hozzátartozójukat, akikkel közösen beszélték át az év történéseit. A tagok saját készítésű sütivel vendégelték meg egymást.

Részletek
Újabb Fortuna-siker, balszerencsés ujjtörés

Újabb Fortuna-siker, balszerencsés ujjtörés

2014. december 21. 23:45

Kettőből kettő. Ez a Fortuna csapatának idei teremtorna mérlege. Az együttes december 20-án és 21-én megtartott Karácsony Kupán végzett ismét az élen. A Darvas József Általános Iskola tornatermében megrendezett verseny színvonalas, jó mérkőzéseket hozott. A meglepetés eredmények mellett balszerencsés sérülésben a K. O. csapatának kapusa az ujját törte.

Részletek
Kevésen múlott a serdülő kosaras továbbjutás

Kevésen múlott a serdülő kosaras továbbjutás

2014. december 21. 23:00

Ahogy az várható volt, nem sikerült a továbbjutás a Jövő Bajnokai DSE csapatának az országos serdülő bajnokságban. A területi alapszakasz záró fordulójában az együttes a Szentes legyőzése mellett vereséget szenvedett a Békéstől, így nem jött össze a csoportelsőség. A Bács-Kiskun, Békés, Csongrád, Jász- Nagykun- Szolnok és Pest megye déli területének küzdelme alapján a Jövő Bajnokai DSE a nagyon előkelő 7. helyezést érte el közvetlenül a Mercedes-Benz Gyár Kecskeméti Kosárlabda Akadémia mögött.

Részletek
Az Astra nyerte a II. Karácsonyi Kupát

Az Astra nyerte a II. Karácsonyi Kupát

2014. december 22. 14:05

WSH-ANDONIK Karácsonyi Női Futsal Kupát rendeztek december 20-án és 21-én a félegyházi sportcsarnokban. A házigazda Astra Kiskunfélegyháza HFC mellett a Tolna-Mözs és a miskolci DVTK- Vénusz csapata vett részt a tornán. Az együttesek körmérkőzéseket vívtak egymással. A győzelmet a tavalyi évhez hasonlóan most is az Astra szerezte meg.

Részletek
Kétszáz kiló fölötti súlyokat is kinyomtak fekve (videóval)

Kétszáz kiló fölötti súlyokat is kinyomtak fekve (videóval)

2014. december 20. 17:45

A 12. Sébi- kupa fekvenyomó versenyt (II. Szabó József emlékverseny) rendezték meg december 20-án a Darvas József Általános Iskola aulájában. A megmérettetés ezúttal is látványosra sikerült. A résztvevők közül Szabó Tamás és Kozák Imre egyaránt 200 kilógramm fölött nyomott a finisben.

Részletek
Letette a sípot

Letette a sípot

2014. december 19. 16:45

33 évesen felhagyott az aktív játékvezetéssel Hegedűs Iván, aki 16 év után fejezte be pályafutását. Hegedűs Iván 1998. május 28-án vizsgázott le játékvezetésből. Közreműködött többek között Megyei Kupa elődöntőn és rangos hazai, nemzetközi mérkőzéseken is.

Részletek
Otthon tartották a kupát a mórások

Otthon tartották a kupát a mórások

2014. december 19. 16:15

Karácsonyi Móra Kupát rendeztek december 18-án a Móra Ferenc Gimnázium tornatermében, melyen a gimnázium fiataljai mellett a város általános iskolái vettek részt a Darvas József és a Platán diákjai kivételével. A nagy hagyományokkal rendelkező teremtornát Balla László alpolgármester nyitotta meg, ami után kétszer hét perces mérkőzéseket játszottak a tanulók. A kupát végül a gimisek nyerték meg.

Részletek
Pattogott a labda a Szent Benedek Gimnáziumban

Pattogott a labda a Szent Benedek Gimnáziumban

2014. december 18. 11:30

A téli szünet közeledtével a tanulás mellett a sportra is jutott idejük a Szent Benedek Gimnázium diákjainak, akik házi focibajnokságot vívtak egymással. A tornára 12 csapat nevezett. A tanulók elsőként csoportmérkőzéseket játszottak, majd a legjobbak négyes döntőben vettek részt. Az első helyet a 14. évfolyam A osztálya szerezte meg. A második a 12/B lett, míg harmadikként a tanárcsapat végzett.

Részletek
A karácsony sem marad futsal nélkül

A karácsony sem marad futsal nélkül

2014. december 17. 17:00

Karácsonyi női futsalkupát rendeznek december 20-án és 21-én a félegyházi sportcsarnokban. Az Astra Kiskunfélegyháza HFC mellett a Tolna-Mözs és a miskolci DVTK- Vénusz felnőtt csapata vesz részt a tornán. December 20-án szombaton 13 órakor a DVTK és a Tolna- Mözs csap össze. Vasárnap 14 órakor az Astra és a DVTK mérkőzik meg, 16 óra 30 perckor pedig az Astra és a Tolna- Mözs találkozik. A felnőttek mellett december 21-én, vasárnap 9 órától U13-as leány futsaltornát tartanak.

Részletek