• Kezdőlap
  • "Önkormányzati választás - 2019"-ként cimkézett hírek listázása
Kisorsolták a megyei és területi nemzetiségi listák sorrendjét

Kisorsolták a megyei és területi nemzetiségi listák sorrendjét

2019. szeptember 12. 18:00 | Önkormányzati választás - 2019

A Bács-Kiskun Megyei Területi Választási Bizottság kisorsolta a bejelentett megyei és területi nemzetiségi listák sorrendjét. A kisorsolt sorrend az elkövetkező napokban a függőben lévő döntések fényében változhat, ugyanis ha egy, a sorsoláson részt vett lista kiesik, akkor a mögötte lévő listák előbbre kerülhetnek.

Részletek
Bemutatta polgármesterjelöltjét a Veled a Városunkért Egyesület - videóval

Bemutatta polgármesterjelöltjét a Veled a Városunkért Egyesület - videóval

2019. augusztus 8. 17:40 | Önkormányzati választás - 2019

Bemutatta polgármesterjelöltjét a félegyházi ellenzéki összefogás augusztus 7-én, szerdán. A sajtótájékoztatón a Veled a Városunkért Egyesületről elmondták: 12 személy hozta létre azzal a céllal, hogy egységbe szerveződve tudásukkal, tapasztalatukkal és elkötelezettségükkel hozzájáruljanak Kiskunfélegyháza fejlődéséhez. A sajtótájékoztató jelentős részében a sajtó képviselői a polgármesterjelöltet közösségi oldalán közzétett gondolatokról kérdezték.

Részletek
A Félegyháziak nem hülyék

A Félegyháziak nem hülyék

2019. augusztus 7. 09:30 | Önkormányzati választás - 2019

Nyílt levélben fordult a helyi pártok vezetőihez Vakulya László, a Fidesz újonnan megválasztott félegyházi elnöke arra kérve őket, hogy ne indítsanak polgármester-jelöltként Félegyházán olyan személyt, aki folyamatosan gyalázkodó és más embereket sértő módon nyilvánul meg a közösségi médiában. E szokatlan gesztust Vakulya László azzal magyarázza, hogy az MSZP, DK és Jobbik által bemutatni tervezett polgármester-jelölt nyilvános állásfoglalásaiban súlyosan sérti a nőket, a politikailag másként gondolkodókat, a határon túli magyarokat. Ami ellen kötelességének érzi felemelni szavát magánemberként, és közéleti szereplőként is.

Részletek