A tánctudás önbizalmat ad

A tánctudás önbizalmat ad

2014. június 27. 15:13

Az Ipartestület székháza fogadta be a táncoslábú fiatalok táborát. A Siver Step Táncstúdió fiataljai az évközi szigorú próbák és fellépések mellet ezúttal szabadon gyakorolták a show tánc elemeit. Csatlakoztak hozzájuk olyan gyermekek is, akik kíváncsiságból töltötték szabadidejüket a tánccal. A tábor végén valamennyien úgy fogalmaztak: ez jó buli volt, táncoltunk, játszottunk, vetélkedtünk és hasznosan töltöttük az időnket. Kovács Sándor táborvezető elmondta: a fiatalok mozgásigényét szeretnék kielégíteni elsősorban, emellett fontos, hogy a tánctudás önbizalmat is ad a fiúknak és lányoknak.

Részletek
(M)értékek lettünk

(M)értékek lettünk

2014. június 27. 14:14

A Natura Hungarica Alapítvány fiataljai az Uniós fotófalak kihelyezésével lezárták a Fiatalok Lendületben Program (M)érték vagy című projektjét.

Részletek
Kedden ne akarjon orvoshoz, vagy patikába menni!

Kedden ne akarjon orvoshoz, vagy patikába menni!

2014. június 30. 09:00

Zárva lesznek a gyógyszertárak, a háziorvosi rendelők és szakrendelők is július 1-jén, kedden, az egészségügyi dolgozók munkaszüneti napján, a Semmelweis-napon. Az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) közölte: kedden ügyeleti rend lesz az egészségügyi ellátásban, így a háziorvosi és a kórházi ellátásban is.

Részletek
FELHÍVÁS – Köztisztviselők Napja

FELHÍVÁS – Köztisztviselők Napja

2014. június 29. 12:00

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy – a Köztisztviselők Napja alkalmából – a Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadása 2014. június 30-án (hétfőn) és július 1-jén (kedden) szünetel.

Részletek
Több és jobb a magyar búza

Több és jobb a magyar búza

2014. június 27. 12:00

A tavalyinál több és jobb minőségű kenyérgabona várható idén az előzetes termésbecslések alapján, a betakarítás az ország déli és középső részén már elkezdődött.

Részletek
Kombi Merci is készül Kecskeméten

Kombi Merci is készül Kecskeméten

2014. június 27. 10:00

Kizárólag a kecskeméti gyárban készül majd a Mercedes-Benz új, CLA Shooting Brake nevű kompakt modellje - jelentette be a cég egy sajtótájékoztatón. A modellt először az év végén mutatják be, piaci bevezetésére 2015 első félévében kerül sor. A jármű az ugyancsak kizárólag Kecskeméten készülő CLA osztály kompakt változata lesz.

Részletek