Új háziorvos

Új háziorvos

2015. április 1. 09:00

Dr. Patkós Róbert Zoltán háziorvos, szakorvos veszi át április 1-jétől a néhai dr. Kurth Endre háziorvos körzetét.

Részletek
A közösség szolgálatában

A közösség szolgálatában

2015. március 10. 17:40

„A közösség szolgálatában” címmel tartott foglalkozást a Natura Hungarica Alapítvány március 6-án a civil szervezetek képviselőinek és középiskolásoknak a művelődési központban. Kárpáti Rita és Rekedt Gréta közös játékra és pályázatírásra kérte a megjelenteket. Eközben részletesen ismertették, hogy milyen fontos lépéseket kell megtenni egy-egy terv pályázati támogatásához, megvalósításához.

Részletek
Székely lobogó leng a félegyházi városházán

Székely lobogó leng a félegyházi városházán

2015. március 10. 11:10

Március 10-én a Székely Szabadság Napján visszakerült a székely zászló a félegyházi városháza erkélyére. A lobogó kihelyezése a székely autonómia támogatását jelzi. Ezzel is szeretnénk támogatni a székelyföldi testvértelepülésünket Korondot, valamint erdélyi testvérvárosainkat: Tordát és Segesvárt az őket is érintő autonómia törekvéseikben - mondta el a zászló kihelyezésekor Csányi József polgármester.

Részletek
Gazdikereső

Gazdikereső

2015. március 10. 11:00

Rovatunkkal az elkóborolt ebek és gazdájuk egymásra találását szeretnénk segíteni. Amennyiben a gazda nem jelentkezik az állatért, az 14 nap elteltével szabadon gazdához juttatható.

Részletek
Elhunyt Esterházy Mónika

Elhunyt Esterházy Mónika

2015. március 9. 22:25

Bécsben 87 éves korában 2015. február 25-én elhunyt Esterházy Mónika, gróf Esterházy Móric egykori miniszterelnök leánya. Csákváron született 1928-ban. Küzdelmes élete volt.

Részletek